breaking newsΔιεθνή

Βόμβα στο Κογκρέσο για την CIA και τον κορωνοϊό!

Μία πρωτοφανής αποκάλυψη έγινε από πληροφοριοδότη στην αρμόδια επιτροπή του κογκρέσου η οποία διερευνά την διαχείριση της πανδημίας και κυρίως, την προέλευση της.

Πληροφοριοδότης της CIA αποκάλυψε στο Κογκρέσο ότι η Μυστική υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, πρόσφερε σε αξιωματούχους ομάδας εμπειρογνωμώνων που διερευνούσε την προέλευση του COVID-19 «σημαντικό χρηματικό κίνητρο» για να αλλάξουν το αρχικό τους πόρισμα σύμφωνα με το οποίο «Ο Covid προήλθε από διαρροή από το εργαστήριο της Γουχάν» σε «Αδύνατο να προσδιοριστεί» η προέλευση!

«Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη, στο τέλος της αναθεώρησής του πορίσματος, έξι από τα επτά μέλη της Ομάδας πίστευαν ότι οι πληροφορίες που συλλέχθηκαν και τα επιστημονικά δεδομένα επαρκούσαν για να υποστηριχθεί η εκτίμηση ότι ο COVID-19 προήλθε από το εργαστήριο στη Γουχάν της Κίνας».

«Το έβδομο μέλος της Ομάδας, που έτυχε να είναι και το πιο ανώτερο, ήταν ο μόνος αξιωματούχος που πίστευε ότι ο Covid προήλθε από ζωο».

Έχουμε λοιπόν τα ακόλουθα δεδομένα:

1. Ο Covid διέρρευσε από το κινεζικό εργαστήριο

2. Οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν επίσης αυτό το εργαστήριο

3. Οι υπηρεσίες των ΗΠΑ συνεργάστηκαν με επαγγελματίες ιατρούς και κινέζους αντισυμβαλλομένους για να πουν ψέματα για την προέλευση του κορονοϊού.

4. Τα ΜΜΕ παγκοσμίως λογόκριναν την αλήθεια

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη να μάθουμε ποιοι διενεργούσαν τις έρευνες και για ποιο λόγο έσπευσαν να συσκοτίσουν την αλήθεια, έπειτα από το ξέσπασμα της πανδημίας.Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη να μάθουμε ποιοι διενεργούσαν τις έρευνες και για ποιο λόγο έσπευσαν να συσκοτίσουν την αλήθεια, έπειτα από το ξέσπασμα της πανδημίας

Βόμβα στο Κογκρέσο.

Back to top button