breaking newsΔιεθνή

Μητέρα σκότωσε τα δύο μωρά της.

 

Η δολοφονία δύο μωρών ηλικίας τεσσάρων μηνών το κοριτσάκι και δύο μηνών το αγοράκι, συγκλονίζει την Ιταλία καθώς δολοφόνος, φέρεται να είναι ο άνθρωπος που τα έφερε στον κόσμο: Η 27χρονη μητέρα τους!

Η φρικτή υπόθεση εκτυλίχθηκε στο Μπέργκαμο με την μητέρα να συλλαμβάνεται καθώς κατηγορείται ότι προκάλεσε ασφυξία στα δύο μωρά της!

Σύμφωνα με το italy24, η έρευνα για την μητέρα ξεκίνησε μετά το θάνατο του δεύτερου μωρού, ένα χρόνο μετά το θάνατο της αδελφούλας του. Το κοριτσάκι έφυγε από τη ζωή το 2021 με την μητέρα τότε να υποστηρίζει ότι πνίγηκε με το γάλα του.

Όταν όμως ένα χρόνο μετά συνέβη ακριβώς το ίδιο με το αγοράκι, κινήθηκαν υποψίες.

Αυτές, ενισχύονταν από το γεγονός ότι και στους δύο θανάτους, παρούσα ήταν μόνο η μητέρα των μωρών και ήταν η ίδια που κάλεσε τις αρχές για να αναφέρει τους θανάτους.

Η 27χρονη έχει ρίζες από την Ινδία και πήγε στην Ιταλία όταν ήταν παιδί και υιοθετήθηκε εκεί, από μια οικογένεια στο Μπεργκαμο.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, τα στοιχεία δείχνουν ότι η γυναίκα σκότωσε τα δύο παιδιά γιατί δε μπορούσε να διαχειριστεί το παρατεταμένο κλάμα τους.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς του Μπέργκαμο, η 27χρονη έπνιξε τα παιδιά της επειδή δεν μπορούσε να διαχειριστεί το συνεχές κλάμα των μωρών.

«Κατά τη διάρκεια της έρευνας – εξηγούν οι ανακριτές – δεν προέκυψε καμία ψυχική διαταραχή της γυναίκας από την εξέταση των εγγράφων υγείας της υπόπτου πριν και μετά τα εγκληματικά γεγονότα, επομένως πιστεύεται ότι ενήργησε με πλήρη ικανότητα κατανόησης και θέλησης, εμφανιζόμενη διαυγής, με καλό προσανατολισμό, με μεγάλη γλωσσική ικανότητα, εκλογίκευση και ψυχρότητα , χαρακτηριστικά που αποκαλύφθηκαν, μεταξύ άλλων, κατά την οργάνωση της υπεράσπισής της, αφού ανακάλυψε ότι ήταν ύποπτη για τις δύο παιδοκτονίες».

Από την πλευρά της, τον Οκτώβριο, η γυναίκα έγραψε τα εξής στο προφίλ της στο Facebook: «Χωρίς τα παιδιά μου δεν έχω κανένα λόγο να βρίσκομαι σε αυτόν τον κόσμο… Πάντα έλεγα ότι δεν θα ήμουν σε θέση να επιβιώσω αν ακόμη και το δεύτερο παιδί μου με είχε εγκαταλείψει… Και ήταν αλήθεια…

Συνεχίζω μόνο για να προστατεύσω την απέραντη αγάπη που νιώθω για τα παιδιά μου από τις κατηγορίες του εισαγγελέα, γιατί τα παιδιά μου κρατήθηκαν σαν κοσμήματα , ήταν τέλεια, ήταν η χαρά που έψαχνα όλη μου τη ζωή». Και συνέχισε: «Έχοντας μια ψυχολογικά επιθετική μητέρα, δεν μπορώ καν να διανοηθώ λεκτική βία, πόσο μάλλον σωματική βία, εναντίον οποιουδήποτε ζωντανού όντος, πόσο μάλλον των παιδιών μου!».

PrimeNews.

Back to top button