breaking newsΕλλάδα

Τελικά οι 10.000 αστυνομικοί που έλεγε η κυβέρνηση ήταν για πρόστιμα στους Έλληνες και να φυλάνε τον… Σ.Ρουβά

Πριν από αυτό που είδαμε στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας (τυπικά είναι) η κυβέρνηση είχε εγγυηθεί ότι 10.000 αστυνομικοί θα περιπολούν προκειμένου να εγγυηθούν την τήρηση των μέτρων! 

Τελικά οι μόνοι αστυνομικοί που ήταν στο κέντρο της Αθήνας στην αλλαγή του χρόνου, ήταν αυτοί που φυλούσαν την συναυλία του Ρουβά και αυτοί που την παραμονή πόζαραν ως “κομπάρσοι” του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν μοιράζονταν γλυκά.

Μάλλον είχαν χαθεί σε κάθε περιοχή εκτός κέντρου για να επιβάλουν πρόστιμα εκτός των ΜΑΤ στον Λυκαβηττό για τον Σ.Ρουβά και στο Μπουρνάζι για πρόστιμα.

Έτσι την ώρα που οι παράνομοι μετανάστες έκαναν… ότι ήθελαν στην πλατεία Συντάγματος οι δυνάμεις ασφαλείας έκαναν ένα πραγματικό «σαφάρι» ελέγχων για να εντοπίσουν καταστήματα που είχαν μουσική. 

Οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο Μπουρνάζι, εντόπισαν νυχτερινό μαγαζί, που λειτουργούσε κανονικά πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου. Συγκεκριμένα, η ώρα ήταν 2:30 τα ξημερώματα, η μουσική έπαιζε στη διαπασών και ο κόσμος διασκέδαζε.

Στο σημείο έφτασαν περισσότερα από δέκα περιπολικά και όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μπουν στο μαγαζί, οι υπεύθυνοι έκλεισαν τις πόρτες. Μετά από τουλάχιστον μισή ώρα διαπραγματεύσεων, τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν. Όπως διαπίστωσαν, στο μαγαζί υπήρχαν τουλάχιστον… 400 άτομα με αποτέλεσμα να βεβαιωθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα. Βέβαια, οι αστυνομικοί κατάφεραν να κόψουν μόνο 50 πρόστιμα, καθώς εκείνη την στιγμή επικράτησε ένταση, ενώ έξω από το μαγαζί έφτασε ακόμα και… διμοιρία ΜΑΤ!

Με την αλλαγή του χρόνου η άλλοτε πολύβουη από νέους πλατείας Συντάγματος και όλο το κέντρο μετατράπηκε στο κέντρο του Ισλαμαμπάντ! Μάλιστα πακιστανικά κανάλια μετέδιδαν live από Αθήνα.

Και για μέτρα και πρόστιμα. Αυτό και αν είναι ανέκδοτο, εκτός και αν είσαι Έλληνας μάλλον.

 

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/1046267_telika-oi-10000-astynomikoi-poy-elege-i-kyvernisi-itan-gia

 

Back to top button