breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Πρωθυπουργός Σλοβακίας: «Ξεκινάμε έρευνα για την αύξηση των θανάτων από ανακοπές καρδιάς λόγω των μαζικών εμβολιασμών κατά Covid»!

 

Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίκο, ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει έρευνα για την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού καθώς όπως είπε, αυξήθηκαν οι θάνατοι από διάφορα καρδιαγγειακά προβλήματα λόγω των μαζικών εμβολιασμών!

Ποιος από τους ακόλουθους υπουργούς θεωρείτε ότι είναι πιο αντιπαθής για το πολιτικό του έργο;

Είπε μάλιστα ότι εμβολιάστηκε ο κόσμος με διάφορα πειραματικά εμβόλια χωρίς καθόλου ελέγχους!

«Θα δημοσιεύσουμε και θα πούμε στο κοινό της Σλοβακίας τι πραγματικά συνέβη κατά τη διάρκεια της περιόδου της πανδημίας του κορωνοϊού», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρόμπερτ Φίκο.

Κατηγόρησε τις προηγούμενες κυβερνήσεις για σπατάλες δημοσίου χρήματος και ότι έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών με… πειραματικά εμβόλια!

«Κέρδισαν πολλά χρήματα από περιττές αγορές διαφόρων ιατρικών προμηθειών και εμβολίων.

«Θα έχετε δει τα στατιστικά στοιχεία για το πόσο αυξήθηκαν οι θάνατοι από διάφορα καρδιαγγειακά προβλήματα λόγω των εμβολιασμών!

Αλλά εσείς φυσικά το απορρίπτετε αυτό! Θα πείτε ότι ο εμβολιασμός ήταν ό,τι καλύτερο για τον κόσμο. Τι γνωρίζετε σχετικά με το πόσα ληγμένα εμβόλια έχουν απομείνει και πόσα χρήματα έχουν σπαταληθεί;

Τι γνωρίζετε σχετικά με την αγορά ιατρικού εξοπλισμού και τεστ; Εκατοντάδες χιλιάδες αγορές αξίας εκατομμυρίων ευρώ ήταν εντελώς άχρηστες.

Τι γνωρίζετε σχετικά με τη λήψη μέτρων τα οποία κατά τη γνώμη μας αύξησαν τη νοσηρότητα σημαντικά περισσότερο από άλλες χώρες; Κι όλοι σας περιγελάγατε άλλα κράτη.

Περιγελούσατε τη Ρωσία, όπου βασίστηκαν στην αρχή των ατομικών επισκέψεων σε ασθενείς και το διαχειρίστηκαν πολύ καλύτερα από ότι εμείς στη Σλοβακία.

Είχαμε 21 χιλ. θανάτους τους οποίους τους συνδέουμε με το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις μας από το 2020 αποδείχθηκαν εντελώς ανίκανες να κυβερνήσουν και έπαιρναν αχρείαστες ιατρικές συσκευές και εμβόλια σε τεράστιες ποσότητες.

Απλώς δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια για τον ρόλο που διαδραμάτισαν οι φαρμακευτικές εταιρείες και ποιος οργάνωσε πραγματικά το τσίρκο γύρω από τον covid.

Το κοινό χρειάζεται μία απάντηση. Απάντηση για τον εμβολιασμό, τι ήταν στην πραγματικότητα, γιατί εμβολιάστηκε ο κόσμος με διάφορα πειραματικά εμβόλια χωρίς καθόλου ελέγχους, γιατί προωθήθηκαν κάθε είδους φάρμακα στον κόσμο».

pronews.

Back to top button