breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Καλιφόρνια: Μαθητής πέθανε επειδή εξαναγκάστηκε να τρέχει στο σχολείο μέσα στη ζέστη – «Ζητούσε νερό»

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 12χρονος μαθητής στην Καλιφόρνια, ο οποίος, όπως καταγγέλλει η οικογένειά του, πέθανε επειδή εξαναγκάστηκε να τρέχει κατά τη διάρκεια της γυμναστικής ενώ έκανε αφόρητη ζέστη και δεν ήταν κατάλληλα ντυμένος.

«Παρακαλούσε για νερό» λέει η θεία του μικρού μαθητή και συγκλονίζει.

Ο Yahshua Robinson, όπως ανέφεραν συμμαθητές του στη θεία του, είχε παραπονεθεί ότι δεν αισθανόταν καλά, πριν καταρρεύσει. «Άπλωνε το χέρι του στον δάσκαλό του και ζητούσε λίγο νερό» είπε χαρακτηριστικά η θεία του, Amarna Plummer, αναφέρει η New York Post.

Η θερμοκρασία στην περιοχή όπου βρίσκεται το σχολείο του μαθητή έφτασε τους 36 βαθμούς Κελσίου και το παιδί είπε στον δάσκαλο και τους συμμαθητές του ότι «δεν μπορούσε να αναπνεύσει» λέει η θεία του.

Οι διασώστες μετέφεραν τον Yahshua σε ένα ιατρικό κέντρο, περίπου 16 χιλιόμετρα μακριά από το σχολείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ζητά απαντήσεις η οικογένειά του

Συντετριμμένη η οικογένεια του 12χρονου ζητά απαντήσεις για τον άδικο θάνατο του παιδιού τους.

«Για ποιο λόγω να τρέχει ένα παιδί σε τέτοιες θερμοκρασίες και ενώ δεν φορούσε κατάλληλα ρούχα;» διερωτάται η θεία του.

Τραγική σύμπτωση ότι η μητέρα του Yahshua είναι καθηγήτρια γυμναστικής και είχε προειδοποιήσει για την έντονη ζέστη εκείνη την ημέρα.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο μαθητής πέθανε  υπό συνθήκες που διερευνώνται. «Με βαθιά θλίψη επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του μαθητή» ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι Αρχές.

πηγή in.gr

.primenews

Back to top button