breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Αναδύεται η σοκαριστική αλήθεια για τους μαζικούς ξαφνικούς θανάτους

 

«Σε μια εποχή παγκόσμιου ψεύδους, το να λες την αλήθεια είναι μια επαναστατική πράξη».
Αυτό το απόσπασμα, που συχνά αποδίδεται εσφαλμένα στον Τζωρτζ Όργουελ, ενσωματώνει τέλεια αυτό που βιώνει ο κόσμος σήμερα.

Η καταστολή της αλήθειας έχει ήδη τεθεί σε ισχύ σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο και ένα πολυπλόκαμο δίκτυο παραπληροφόρησης και χειραγώγησης δεν επιτρέπει καν να τεθούν ορισμένα εύλογα ερωτήματα, όπως τα συγκεκριμένα για έρευνα στην Ιαπωνία, που συνδέει τους μαζικούς θανάτους με τα εμβόλια.

Οι λογοκριτές της Big Tech λένε ότι η υποβολή ερωτήσεων, όπως οι συγκεκριμένες για την ασφάλεια των εμβολίων Covid, θα θέσει σε κίνδυνο την πληροφόρηση στο διαδίκτυο, αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιστότοπος Noqreport.

Οι κυβερνήσεις, με προεξάρχουσα αυτή του Μπάιντεν στις ΗΠΑ ξεκαθαρίζουν πως τέτοιου είδους ερωτήματα παραπέμπουν σε πράξεις τρομοκρατίας.

Το 2023 είναι μια εποχή καθολικής εξαπάτησης

Μετά την καρδιακή προσβολή του Αμερικανού αθλητή Νταμάρ Χάμλιν στο γήπεδο, πολλοί θέλανε να πληροφορηθούν αν είχε εμβολιαστεί και αν ναι πότε πήρε μια δόση για τελευταία φορά. Είναι μια δίκαιη ερώτηση λαμβάνοντας υπόψη τον μεγάλο αριθμό των αθλητών που έχουν υποκύψει σε καρδιαγγειακές παθήσεις τα τελευταία δύο χρόνια.

Όπως εξήγησε ο γνωστός γιατρός Πίτερ Μακ Κάλοου, η ευρωπαϊκή του μελέτη έδειξε μια εκθετική αύξηση στους νέους και κατά τα άλλα υγιείς αθλητές που καταρρέουν και συχνά πεθαίνουν. Προκλήθηκε πανικός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter από πολλούς που τον καλούσαν να μη σκαλίζει και να μη κάνει αναφορές σχετικά με την κατάσταση εμβολιασμού του Χάμλιν.

Προφανώς είναι ταμπού να ρωτήσεις, για ποιον λόγο ένας 24χρονος αθλητής παθαίνει καρδιακή προσβολή στο γήπεδο.  «Δεχόμαστε συνεχείς επιθέσεις, λογοκρινόμαστε, γελοιοποιούνται και υβριζόμαστε επειδή ανησυχούμε για μία μια αναμφισβήτητη αύξηση θανάτων νέων και κατά τα άλλα υγιών ανθρώπων», σημειώνει ο γιατρός.

Και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως τα συγκεκριμένα εμβόλια είναι πειραματικά. Και σύμφωνα με τον ίδιο η αυξητική τάση θανάτων που παρατηρείται σε νέους ανθρώπους δεν υπήρχε το 2019 και το 2020.

Στις 30 Δεκεμβρίου 2022 και σε ηλικία 38 ετών, πέθανε ο πρώην επιθετικός της ομάδα αμερικανικού ποδοσφαίρου της ομάδας Jaguars, Ούτσε Νουανέρι … Τα αποτελέσματα της νεκροψίας δεν έδειξαν σημάδια επιθετικού παιχνιδιού η κάποιου χτυπήματος. Προς το παρόν, οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο πρώην παίκτης μπορεί να έχει υποστεί καρδιακή προσβολή.

Οι Αμερικανοί πιστεύουν στη σχέση εμβολίων – θανάτων

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα που κυκλοφόρησε από τον Rasmussen , σχεδόν οι μισοί Αμερικανοί πιστεύουν ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 μπορεί να ευθύνονται για πολλούς ανεξήγητους θανάτους και περισσότεροι από το ένα τέταρτο λένε ότι γνωρίζουν κάποιον που ήταν μεταξύ των θυμάτων. Η τηλεφωνική έρευνα διαπίστωσε ότι το 49% των Αμερικανών ενηλίκων πιστεύει ότι είναι πιθανό οι παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 να έχουν προκαλέσει σημαντικό αριθμό ανεξήγητων θανάτων.

Η έρευνα σε 1.000 Αμερικανούς ενήλικες πραγματοποιήθηκε στις 28-30 Δεκεμβρίου 2022 από την Rasmussen Reports. Το περιθώριο δειγματοληπτικού σφάλματος είναι +/- 3 ποσοστιαίες μονάδες με επίπεδο εμπιστοσύνης 95%. Η επιτόπια εργασία για όλες τις έρευνες του Rasmussen Reports διεξάγεται από την Pulse Opinion Research, LLC. Δείτε  τη μεθοδολογία . -Αναφορές Rasmussen

Η αποκαλυπτική έρευνα

Την ίδια ώρα Ιάπωνες γιατροί διερευνούν τη σχέση μεταξύ του εμβολίου Covid και των θανάτων. Οι γιατροί στην Ιαπωνία ερευνούν τώρα τη σχέση μεταξύ του πειραματικού εμβολίου Covid και του άνευ προηγουμένου αριθμού ανθρώπων που πεθαίνουν ξαφνικά. Δύο ακόμη καθηγητές μιλούν κατά του εμβολίου.

Ο καθηγητής Μασατάκα Ναγκάο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Χιροσίμα στην Ιαπωνία, ειδικός ιατρός στην ιατροδικαστική, πραγματοποίησε αυτοψία μαζί με αρχές περισσότερων από εκατό σορών ετησίως. Στην ανάλυσή του για τους ανθρώπους που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό, ο Δρ. Ναγκάο εστίασε σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο:

Από τις νεκροψίες σε εμβολιασμένα άτομα, διαπιστώθηκε ότι τα σώματά τους είχαν θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου. «Η πρώτη ανησυχία ήταν ότι οι θερμοκρασίες του σώματος των πτωμάτων ήταν πολύ υψηλές όταν διενεργήθηκε η νεκροψία», είπε ο Ναγκάο. «Οι θερμοκρασίες του σώματος ήταν ασυνήθιστα υψηλές, όπως 33 ή 34 βαθμοί Κελσίου.

Κανονικά, στο στάδιο της νεκροψίας η θερμοκρασία του σώματος είναι 20 βαθμούς ή και χαμηλότερες. «Καταγράφοντας γραφικά τα δεδομένα, η ερευνητική ομάδα του Ναγκάο διαπίστωσε ότι υπήρχαν σημαντικές αλλαγές στη γενετική σύνθεση του ανοσοποιητικού συστήματος των εμβολιασμένων ασθενών που υποβλήθηκαν σε νεκροψία», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Με βάση τα δεδομένα και τις συνθήκες και μόνο, δεν είναι δυνατόν να συμπεράνουμε ότι το εμβόλιο ήταν η αιτία των θανάτων», είπε ο καθηγητής Ναγκάο, προσθέτοντας, «Ωστόσο, είναι αδύνατο να πούμε ότι το εμβόλιο δεν ήταν η αιτία. Μπορούμε μόνο να πούμε ότι είναι αμφίβολο, αλλά πιστεύουμε ότι ο εμβολιασμός συσχετίστηκε επαρκώς με τις ανωμαλίες του ανοσοποιητικού».

Σε μια άλλη έκθεση, ο ειδικός δερματολογίας Καθ. Σιγκετόσι Σάνο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κότσι ανέφερε την ανακάλυψη πρωτεϊνών ακίδας στο σημείο των δερματικών βλαβών και άλλων δερματικών προβλημάτων σε ασθενείς που είχαν εμβολιαστεί.

«Η πρωτεΐνη ακίδας που προέρχεται από το εμβόλιο βρέθηκε στο δέρμα», εξήγησε ο Σάνο, παραθέτοντας μια διαφάνεια που δείχνει μια φωτεινή πράσινη περιοχή σε μια βλάβη που γίνεται ορατή από μια ειδική βαφή.

«Οι πρωτεΐνες ακίδας καταστέλλουν τοπικά το ανοσοποιητικό σύστημα», είπε ο Σάνο στους δημοσιογράφους. «Ως αποτέλεσμα αυτού, οι πρωτεΐνες ακίδας διευκολύνουν την επανενεργοποίηση του ιού του έρπητα».

»Η διαδικασία της αποικοδόμησης των πρωτεϊνών αιχμής στο ανοσοποιητικό σύστημα προκαλεί φλεγμονή σε όλο το σώμα που οδηγεί επίσης σε θρόμβους αίματος», κατέληξε ο Σάνο.

Συμφωνώντας ότι ένα πιεσμένο ανοσοποιητικό σύστημα κάνει κάποιον πιο ευάλωτο στη μόλυνση, ο Σάνο συνέχισε λέγοντας«Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω αυτό, αλλά έχει βρεθεί ότι τα εμβολιασμένα άτομα είναι πιο πιθανό να κολλήσουν τον κορωνοϊό από τα μη εμβολιασμένα άτομα».

«Μερικές φορές, πράγματα που δεν είναι καλά, εισάγονται στο ανθρώπινο σώμα. Ο εμβολιασμός μπορεί να προκαλέσει το συνολικό ανοσοποιητικό μας σύστημα στο να αποτύχει να καταπολεμήσει τέτοια κακά πράγματα», προειδοποίησε.

Οι έρευνες των γιατρών έρχονται την ίδια στιγμή που ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Κιότο Δρ. Μανασόρι Φουκουσίμα, επέκρινε το Υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας επειδή αρνήθηκε να σταματήσει το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του Covid, επικαλούμενο στοιχεία που δείχνουν μια σειρά από ανεπιθύμητες παρενέργειες και θανάτους που προέρχονται από το εμβόλιο.

«Επιστήμονες ήδη κάνουν έρευνα σε όλο τον κόσμο», είπε ο Φουκουσίμα στους υπουργούς Υγείας κατά τη διάρκεια συνεδρίου νωρίτερα αυτόν τον μήνα. «Το κύρος της Ιαπωνίας διακυβεύεται. Έχετε εμβολιάσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Κι όμως, μόλις το 10% των μελών του Υπουργείου Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας, που είναι ηγετικά στελέχη της εκστρατείας για τα εμβόλια, έχουν εμβολιαστεί. Είναι αυτό ένα γαμημένο αστείο;»

Έλληνας Μοριακός Βιολόγος κρούει τον κώδωνα για την τεράστια αύξηση αιφνιδίων θανάτων αθλητών

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Μοριακός Βιολόγος  Παναγιώτης Πολυκρέτης, αναφορικά με τα εμβόλια κατά της covid-19 που όπως επεσήμανε, «διαφέρουν κατά πολύ από τα παραδοσιακά εμβόλια».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης σχολιάστηκαν δύο δημοσιεύσεις του κ. Πολυκρέτη σε σκανδιναβικό περιοδικό ανοσολογίας, οι οποίες έγιναν με σκοπό -όπως είπε- να «ξεκαθαρίσουν» το τοπίο γύρω από τα γονιδιακά εμβόλια και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν στον ανθρώπινο οργανισμό.

Η 1η δημοσίευση, συγκέντρωσε παγκόσμιο ενδιαφέρον, σύμφωνα με τον κ. Πολυκρέτη, διότι: «Ήταν η πρώτη δημοσίευση που βασικά απεδείκνυε τον αυτοάνοσο μηχανισμό που συμβαίνει στα κύτταρα όταν αυτά εκφράσουν ξένο γονιδίωμα, όπως γίνεται στην περίπτωση των γονιδιακών εμβολίων κατά της covid-19.»

Στη συνέχεια, εξήγησε το τι συμβαίνει στον οργανισμό, όταν λαμβάνει το γονιδιακό εμβόλιο, παραθέτοντας το ρόλο του ανοσοποιητικού συστήματος την ίδια στιγμή: «Όταν ένα κύτταρο, οποιοδήποτε κύτταρο, λάβει την πληροφορία, την γονιδιακή πληροφορία, για να εκφράσει μια ιϊική πρωτείνη, όπως είναι η ακίδα στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι καταδικασμένο να πεθάνει. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα χρειάζεται να ελέγχει διαρκώς όλα τα κύτταρα του σώματος, έτσι ώστε να γνωρίζει όταν ένα κύτταρο παραάγει μεταλλαγμένες πρωτείνες (π.χ. καρκινικό κύτταρο) ή όταν έχει μολυνθεί από κάποιο ιό και παράγει τις πρωτείνες του ιού.

Το ανοσοποιητικό μας σύστημα δε γνωρίζει αν ένα κύτταρο έχει πάρει κάποιο σκεύασμα που ονομάζεται εμβόλιο ή όχι. Το μόνο πράγμα που ξέρει είναι ότι παράγει μια πρωτείνη ξένη. Επομένως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και αυτό το κύτταρο πρέπει να εξουδετερωθεί».

Παρακάτω, πρόσθεσε: «Ο μηχανισμός ανοσοποίησης των γονιδιακών εμβολίων περνάει από μια αυτοάνοση αντίδραση. Επομένως, εφόσον τα κύτταρα που θα παράγουν την ακίδα θα πεθάνουν, πρέπει να γνωρίζουμε ποια κύτταρα θα πεθάνουν», επισημαίνοντας τον κίνδυνο ακόμα και γιααυτοάνοσα νοσήματα μετά τον εμβολιασμό, λόγω της έλλειψης γνώσεων που υπάρχει γύρω από τα είδη κυττάρων που επηρεάζει.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου όπου γίνεται λόγος για “εξαγορασμένες συνειδήσεις από επιστήμονες” και αν έπεσε πολύ χρήμα”, ο κ. Πολυκρέτης απάντησε: «Δε ξέρω να σας πω ακριβώς για ποσοστά και για χρηματισμούς. Σίγουρα υπήρξαν διαφορετικές κατηγορίες επιστημόνων, οι οποίοι είτε φοβήθηκαν για όλο αυτό που πέρασε ο πλανήτης με τα lockdown κλπ, είδαν τα εμβόλια σαν μια σανίδα σωτηρίας στην οποία πρέπει να πιαστούν, είτε φοβήθηκαν μήπως στοχοποιηθούν και θεωρηθούν το μαύρο πρόβατο, δηλαδή θα χάσουν την δουλειά τους».

Ο κ. Πολυκρέτης δεν έκρυψε την αποδοχή από την επιστημονική κοινότητα της 1ης δημοσίευσηςScand J Immunol – 2022 – Polykretis – Role of the antigen presentation process in the immunization mechanism of the genetic(3), γεγονός που αποδεικνύεται από την πρόσκλησή του να παραχωρήσει σχετική συνέντευξη στον Αμερικάνο γιατρό-καρδιολόγο Πιτερ Μακ Κάλλοου.

Από την άλλη πλευρά, η εν λόγω δημοσίευση μπήκε στο στόχαστρο από «τους λασπολόγους και τα τρολ που υπάρχουν για να θάψουν και να λασπολογήσουν το άρθρο». Οι κριτές του άρθρου υποστηρίζουν πως και τα παραδοσιακά εμβόλια ενδέχεται να βλάψουν ομάδες κυττάρων, όπως σημείωσε.

Ωστόσο, ο κ. Πολυκρέτης υπογράμμισε ότι: «Είναι διαφορετικά τα κύτταρα που θα πεθάνουν με τα παραδοσιακά εμβόλια και είναι διαφορετικά τα κύτταρα που θα πεθάνουν με τα γονιδιακά εμβόλια. Με τα παραδοσιακά εμβόλια, δηλαδή αυτά από σκοτωμένους ή αδρανοποιημένους ιούς που χρησιμοποιήσαμε πριν, τα κύτταρα που βασικά πεθαίνουν είναι τα αντιγονοπαρουσιαστικά κύτταρα, τα οποία είναι για παράδειγμα τα μακροφάγα, τα μονοκύτταρα, τα Β-κύτταρα, τα δενδρικά και ανανεώνονται συνέχεια».

Οι αντιδράσεις στο πρώτο άρθρο ήταν εκείνες που ώθησαν τον κ. Πολυκρέτη να γράψει και το 2ο, μέσω του οποίου απαντάει σε δύο Τούρκους επιστήμονες του πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης που αντιτέθηκαν στο αρχικό, “αγγίζοντας” κυρίως το θέμα των μυοκαρδίτιδων. Παράλληλα, στάθηκε στη συνδρομή του Μακ Κάλλοου στο 2ο άρθρο.

Στο νέο άρθρο προστέθηκαν «τα καινούργια στοιχεία, τα οποία είναι πραγματικά ανατριχιαστικά». Ο κ. Πολυκρέτης έκανε ειδική μνεία και στο «θανατικό που παρατηρείται στους αθλητές γιατί  για πρώτη φορά πάλι στην βιβλιογραφία την επιστημονική γράφτηκαν αυτά τα δεδομένα (σ.σ. τα νεότερα δεδομένα)».

«Από τον Γενάρη του 2021 έχουν πάθει καρδιακή ανακοπή 1598 αθλητές, οι 1101 εκ των οποίων πεθάναν. Και συγκρίνουμε αυτό τον αριθμό με μια δημοσίευση που έγινε το 2006 και καταμετρόυσε τους αθλητές που πάθανε καρδιακές προσβολές από το 1966 μέχρι το 2004. Πεθάναν 1100 άτομα, ο ίδιος αριθμός, δηλαδή που μας κάνει ένα μέσο όρο 29 ατόμων το χρόνο». Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως σε ένα χρόνο είχαμε τον ίδιο αριθμό θανάτων σε διάστημα 38 ετών, όπως είπε.

Ο μοριακός βιολόγος εξέφρασε επίσης τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα ΜΜΕ τον παραπάνω απολογισμό (θανάτους) λέγοντας: «Για παράδειγμα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να σπάσει ένα νύχι και να βγει ένα ρεπορτάζ  δύο σελίδων και εδώ πέρα βλέπουμε 1101 άτομα να έχουν χάσει τη ζωή τους σε δύο χρόνια και δεν έχει γραφτεί τίποτα!».

Ο επιστήμονας κλείνει την αναφορά του στους θανάτους που έχουν παρατηρηθεί την τελευταία διετία ως εξής: «Βλέπουμε άτομα, τα οποία πεθαίνουν και είναι άκρως υγιείς». Και εστιάζει στο ότι πρόκειται για αθλητές, την «προσωποποίηση της υγείας».

Τέλος, ο κ. Πολυκρέτης υποστήριξε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη μελέτη και πολλή προεργασία πριν την έκδοση του οποιουδήποτε φαρμάκου: «Πρέπει να κάνουμε μια ανάλυση από τα ρίσκα και τα οφέλη», ενώ για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που χαρακτηρίστηκαν το διάστημα της πανδημίας ως “αντιδραστικοί”  υποστήριξε πως: «Η επιστήμη δεν είναι μία».

primenews

Back to top button