breaking newsΔιεθνή

Η δραματική στιγμή που αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας επιτίθενται σε μαχαιροβγάλτη στο Λονδίνο

 

Έκαναν παρέα σε κοντινό μπαρ, όταν αντιλήφθηκαν έναν βίαιο καβγά μεταξύ δύο ανδρών

Δραματικές εικόνες δόθηκαν στη δημοσιότητα και δείχνουν τη στιγμή που μια ομάδα αστυνομικών εκτός υπηρεσίας παρενέβη για να σταματήσει μια επίθεση με μαχαίρι στο νότιο Λονδίνο στις 21 Ιουλίου 2023. Οι αστυνομικοί έκαναν παρέα σε κοντινό μπαρ, όταν αντιλήφθηκαν έναν βίαιο καβγά μεταξύ δύο ανδρών, ο ένας εκ των οποίων κρατούσε ένα μεγάλο μαχαίρι.

Η ομάδα φαίνεται να σπεύδει να χωρίσει το θύμα από τον επιτιθέμενο, ο οποίος πέταξε το μαχαίρι στους αστυνομικούς και προσπάθησε να φύγει, αλλά γρήγορα συνελήφθη, σύμφωνα με το BBC.

«Έθεσαν τους εαυτούς τους σε πραγματικό κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού, προκειμένου να αποτρέψουν σοβαρή βλάβη», δήλωσε ο επιθεωρητής, Jon Summers, περιγράφοντας τη δράση των αστυνομικών ως ηρωική και «τίποτα λιγότερο από εξαιρετική».

Το θύμα δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς είχε τραυματιστεί στο κεφάλι. Ο επιτιθέμενος, Joseph Jimenez, 20 ετών, καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση για την κατοχή του μαχαιριού και τέσσερις μήνες φυλάκιση για βιαιοπραγία.

PrimeNews.

Back to top button