breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Αυτό που γνωρίζουμε ως COVID-19 δεν είναι νέο νόσημα.

Έχει περιγραφεί παλιότερα ως Οξύ Σύνδρομο Ακτινοβολίας (ARS).

Ωστόσο, υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που το διαφοροποιεί από το κλασικό ARS που ξέρουμε:
Η παρουσία αμφίπλευρης ή μονόπλευρης πνευμονίας σε ασθενείς που έχουν επηρεαστει απ’αυτό.

Ο λόγος πίσω από αυτη τη διαφορά?

Σύμφωνα με τον Δρα. José Luis Sevillano, το οξείδιο γραφενίου στα εμβόλια θέλει μέχρι τρεις μήνες για να πάει και να κατακάτσει στον πνεύμονα, να υποβαθμιστεί και να εξαλειφθεί από αυτόν.

Όταν περάσει αυτό το χρονικό διάστημα, αρκεί να ακτινοβοληθεί ο έχων δεχτεί το τοξικό υλικό με συγκεκριμένες ηλεκτροσυχνότητες, για να αρχίσουν να εμφανίζονται τα συμπτώματα ARS και πνεύμονα ΚΟΒΙΝΤ.

Αυτό το όργανο επηρεάζεται περισσότερο από τα υπόλοιπα, διότι έχει προσλάβει νανο-υλικό ικανό να λάβει και να πολλαπλασιάσει μη-ιονισμένα κύματα,
σε επίπεδα πολύ βλαπτικά για την υγεία.

Όπως είπε η La Quinta Columna σε 3 λεπτά, με όλα αυτά τα συμπεράσματα, μπορεί κανείς να πει
ότι το SARS είναι Εντονο Οξύ Σύνδρομο Ακτινοβολίας (Severe Acute Radiation Syndrome).
Ειναι το πραγματικό ακρωνύμιο της νοσου.

Σε αυτή την ιστορία, πολλά ακρωνύμια μπορούν να αποκτούν μεγαλύτερη δύναμη, όπως το COVID-19.

COVID: Certificate of Vaccination, (Πιστοποιητικο Εμβολιασμού) 19: AI ( όπου A το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου=άρα 1, και Ι το ένατο, δηλαδή =9)

Και τι σημαίνει ΑΙ ελληνιστί?

Ακριβώς.

Τεχνητή νοημοσύνη.

Δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι μετά από όλα τα νανο-υλικά και ηλεκτρονικά στοιχεία που βρίσκονται στα (κακώς ονομαζόμενα) εμβόλια, βλέπουμε ήδη ότι μέρος του πληθυσμού γίνονται μετάνθρωποι (transhumans) και στη διαδικασία αυτή, πεθαίνουν.

Η Ευγονική στα …καλύτερά της.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς προκύπτει αυτή η κατάσταση, δείχνει το βίντεοπου το Orwell City υποτίτλισε στα αγγλικά. (και η υποφαινόμενη στα ελληνικά)

Το παραπάνω άρθρο το πήρα και το μετέφρασα από εδω


το λινκ του βίντεο εδώ

Πηγή

 

 

Κορονοϊός και 5G Το δίδυμο που σκοτώνει

 

Την σχέση μεταξύ της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας νέας γενιάς, ή αλλιώς 5G, και του κορονοϊού που έχει οδηγήσει στον θάνατο περισσότερους από 200.000 ανθρώπους παγκοσμίως αναδεικνύει ο μηχανολόγος – ηλεκτρολόγος και μηχανικός Περιβάλλοντος δρ. Θεόδωρος Μέτσης.

Μελετώντας με προσοχή την έρευνα του Ισπανού βιολόγου Bartomeu Payeras i Cifre, ο δρ Μέτσης εξηγεί ότι «στις χώρες όπου εφαρμόζεται ήδη η τεχνολογία πέμπτης γενιάς παρουσιάζονται αυξημένα κρούσματα κορονοϊού».

«Ο Ισπανός καθηγητής, θέλοντας να διαπιστώσει αν υπάρχει σχέση μεταξύ του Covid-19 και της τεχνολογίας 5G, έλαβε ένα μεγάλο στατιστικό δείγμα από την πληροφόρηση που δημοσιεύεται καθημερινά. Για να αποφύγει πλασματικά νούμερα, έκανε συσχέτιση των κρουσμάτων του Covid-19 σε σχέση πάντα με τον πληθυσμό αντί να λάβει απόλυτους αριθμούς και, βεβαίως, απέκλεισε αριθμούς από κράτη που ενδεχομένως αποκρύπτουν τα πραγματικά στοιχεία».

Στην πρώτη εικόνα που συμπεριλαμβάνεται στην έρευνα του Ισπανού καθηγητή Βιολογίας αναφέρονται κράτη με το μεγαλύτερο ποσοστό εμφάνισης Covid-19, τα οποία λαμβάνουν και σήμα 5G από δορυφόρους.

Στη δεύτερη γίνεται αναφορά στη στατιστική των τεσσάρων μεσογειακών χωρών με τις ίδιες κλιματολογικές συνθήκες (Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα), όπου οι διαφορές των κρουσμάτων του Covid-19 παρουσιάζουν πολύ μεγάλες αποκλίσεις αναλογικά με τον πληθυσμό τους.

«Με δημοσιευμένα στοιχεία της 4ης Απριλίου 2020 ο καθηγητής παρατηρεί ότι στην Πορτογαλία έχει μολυνθεί μόλις το 1,02/1.000 κατοίκους, στην Ισπανία το 2,79, στην Ιταλία το 2,08 και στην Ελλάδα το 0,15, πάντα ανά 1.000 κατοίκους. Την παρατήρηση αυτή τη συνδέει με τη λειτουργία της 5G σε αυτές τις τέσσερις χώρες και βλέπουμε ότι η Ισπανία και η Ιταλία έχουν ήδη υιοθετήσει επικοινωνίες 5G, ενώ η Ελλάδα και η Πορτογαλία καθυστερούν να επιβιβαστούν στο συγκεκριμένο τρένο της υποτιθέμενης προόδου και της ανάπτυξης».

Αυτό, σύμφωνα με τον δρ. Μέτση, μπορεί βεβαίως να θεωρηθεί από τους υμνητές της 5G ως τυχαία συγκυρία, αλλά ο Ισπανός καθηγητής προσθέτει και έναν άλλον συγκριτικό πίνακα που περιλαμβάνει την Ιταλία, το Σαν Μαρίνο –ένα από τα πρώτα κρατίδια όπου εφαρμόστηκε σχεδόν καθολικά η 5G από το 2018- και την Κροατία.

«Στον πίνακα μελέτης του το κρατίδιο του Σαν Μαρίνο έχει δείκτη των ατόμων που έχουν προσβληθεί με Covid-19 10,56 ανά 1.000 κατοίκους. Ένας δείκτης που ξεπερνά και αυτόν ακόμα της Ιταλίας κατά τέσσερις φορές, με στοιχεία της 13ης Απριλίου του 2020.

Στον αντίποδα, ο ίδιος δείκτης της Κροατίας χωρίς 5G εμφανίζεται 19 φορές λιγότερος από αυτόν του Σαν Μαρίνο, με σχεδόν την ίδια γεωγραφική θέση.

Στις 26 Απριλίου ο δείκτης του Σαν Μαρίνο ήταν στο 15,1, της Ιταλίας στο 3,3 και της Κροατίας στο 0,49. Δηλαδή βλέπουμε να επιδεινώνεται ακόμα περισσότερο και να είναι 6,7 φορές μεγαλύτερος από αυτόν της Ιταλίας και 30 φορές μεγαλύτερος από της Κροατίας».

Σύμφωνα με τον δρα Μέτση, τα συγκεκριμένα στοιχεία που πολύ προσεκτικά παραθέτει ο Ισπανός καθηγητής δεν αποδεικνύουν την εξάπλωση του Covid-19 λόγω 5G ούτε γίνεται η παραμικρή προσπάθεια για μια τέτοια αναφορά.

«Γεγονός, όμως, παραμένει ότι εκεί που λειτουργεί η 5G τα ενεργά περιστατικά είναι εξαιρετικά αυξημένα» επισημαίνει ο Έλληνας επιστήμονας και προσθέτει:

«Για όσους θελήσουν να αμφισβητήσουν αυτήν την πραγματικότητα, ο καθηγητής φέρνει ως ενίσχυση αυτής της σχέσης τα ποσοστά προσβολής από Covid-19 του Μεξικού με τις τέσσερις γειτονικές πολιτείες των ΗΠΑ, ώστε να κρατήσει κάποιες γεωγραφικές σταθερές».

Στον πίνακα της μελέτης οι πολιτείες του Τέξας, της Καλιφόρνιας, της Αριζόνας και του Νέου Μεξικού έχουν πολλαπλάσια κρούσματα ανά 1.000 κατοίκους από αυτές του Μεξικού.

«Συγκριτικά, ο μέσος όρος αυτών των πολιτειών που συνορεύουν με το Μεξικό βλέπουμε να έχει μια αύξηση κρουσμάτων της τάξης του 2.000%, ενώ συγκρινόμενα με τα περιστατικά του συνόλου των ΗΠΑ αυτή η σχέση έχει ξεπηδήσει στο 7.000%» παρατηρεί ο δρ Μέτσης.

Σημειώνεται ότι και οι τέσσερις αυτές πολιτείες έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της τεχνολογίας 5G, εν αντιθέσει με το Μεξικό που έχει κρατήσει σαφείς αποστάσεις από την πέμπτη γενιά κινητής τηλεφωνίας και τις αυξημένες συχνότητες που συνεπάγεται.

Αν, μάλιστα, επεκτείνουμε τη σύγκριση μεταξύ ΗΠΑ, Μεξικού και Καναδά, οι έντονες ανισότητες των κρουσμάτων 5G είναι περισσότερο από εμφανείς.

 

πηγή

Back to top button