Διεθνή

Αυστραλία…Στρατόπεδα συγκέντρωσης ατόμων που είναι θετικά στον κόβιντ! ΒΙΝΤΕΟ

Αυστραλία…Στρατόπεδα συγκέντρωσης ατόμων που είναι θετικά στον κόβιντ.Στρατόπεδα συγκέντρωσης καραντίνας. Ο ναζισμός ξανάρχεται..Σπιναλόγκα οι νέοι Χανσενικοί τα μιάσματα στην απομόνωση μακρά από την Πολιτεία των Καθαρών… εκτός των Τειχών..ή η επιστήμη δεν προόδευσε όλα αυτά τα χρόνια ή η πολιτική πισωγύρισε που είναι και το πιο πιθανό. Επικίνδυνη διολίσθηση. Και με τη φυματίωση είχαν σανατόρια έξω από την πόλη για τους ασθενείς αλλά γι αυτούς που νοσούσαν και μάλιστα βαριά δεν έκλειναν δια της βίας μόνο τους φορείς….Η αποθέωση τ΄ατομισμού. Γκετοποίηση πληθυσμών. Υγειονομικό απαρτχάιντ!! Bιονομικά Νταχάου!

H νέα υγειονομική πολιτική αντιμετωπίζει τον υγιή ως νοσούντα και τον απλό φορέα ως ασθενή-μίασμα…Εντάσσει τον παγκόσμιο πληθυσμό υποχρεωτικά στη φάση 3 κλινικής δοκιμής αμφιλεγόμενου σκευάσματος!

Να υποθέσω ότι παίρνουν και τα παιδιά από γονείς και τ΄απομονώνουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ανηλίκων;;Γενιά κόβιντ…νεολαία κόβιντ με πλύση εγκεφάλου, προπαγάνδα, διαφώτιση, καθοδήγηση από ινστρούχτορες ειδήμονες!! Την εμποτίζουν με μίσος, μισαλλοδοξία κατά μη πειραματάνθρωπων και βιονομικά αντιφρονούντων!!

dimpenews.com

Back to top button