Διεθνή

Διάσημος Ισραηλινός καθηγητής Ιατρικής Ογκογενετικής o Eitan Friedman καταγγέλει το Ισραήλ για αλλοίωση στοιχείων. Αυθαίρετα άλλαξε τον ορισμό ”σοβαρού κρούσματος” από -90% κορεσμό οξυγόνου που ορίζει ο Π.Ο.Υ σε -94%!! ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. / ΒΙΝΤΕΟ

Διάσημος Ισραηλινός καθηγητής Ιατρικής Ογκογενετικής ο Eitan Friedman μιλώντας στο ισραηλινό κανάλι 13 εντοπίζει ένα σημαντικό πρόβλημα στη χειραγώγηση δεδομένων στο Ισραήλ. Καταγγέλει πλαστή σοβαρότητα πανδημίας.. Ο ορισμός των “σοβαρών κρουσμάτων” στο Ισραήλ άλλαξε από 90% κορεσμό οξυγόνου σε κάτω από 94% (διαφορετικός από τον ορισμό του ΠΟΥ) (σσ Τα φυσιολογικά επίπεδα οξυγόνου στο αίμα είναι περίπου στο 97% από το 94% έως το 100%. Όταν πέσει κάτω από 94%, ανησυχούμε….)
ωστόσο κάθε βαριά καπνιστής έχει κορεσμό κάτω από 94% για αρχή και ως εκ τούτου θα οριστεί ως “σοβαρό” εάν έχει καταρροή. Επινοήσαμε εδώ ένα νέο είδος ασθενών – “επαληθευμένους ασθενείς” (θετικό PCR) – δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Είτε υπάρχουν ασθενείς (κανονικοί άρρωστοι) είτε υπάρχει πρόβλημα με τον εργαστηριακό τους έλεγχο. Και δεν αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα εργαστηριακών τεστ.

(σσ Δεν έχουν δώσει ούτε ένα υγιές στοιχείο απόλυτη φαλκίδευση όπου και να τους ψάξεις όζει δυσωδίας και Σίψης….

Σύμφωνα με τον καθηγητή κινούμαστε με παραποίηση όρων και εννοιών τόσο το τι είναι κρούσμα όσο και πως ορίζεται το σοβαρό κρούσμα.)

Ο καθηγητής Eitan Friedman είναι ιδρυτής και επικεφαλής της μονάδας Onco-genetics στο ιατρικό κέντρο Sheba, Tel Hashomer.

Ο καθηγητής Friedman είναι ένας παγκοσμίως γνωστός ειδικός στην ογκογενετική με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη θεραπεία, την έρευνα, τη διδασκαλία και την ογκογενετική συμβουλευτική.

Ο καθηγητής Friedman είναι ειδικός στην εσωτερική ιατρική και την ιατρική γενετική.Ιδρυτής της μονάδας Onco-genetics στο Sheba Medical Center, Tel Hashomer, και στη διοίκησή της από τον Απρίλιο του 1995.

Ο καθηγητής Friedman είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ (MD) και απόφοιτος του Ινστιτούτου Karolinska στη Στοκχόλμη, Σουηδία. Είναι καθηγητής στο Τμήμα Εσωτερικής Ιατρικής και στο Τμήμα Γενετικής και Βιοχημείας στη Σχολή Ιατρικής Σάκλερ του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ. Αυτή τη στιγμή μελετά την κληρονομική τάση ανάπτυξης καρκίνου και έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 300 άρθρα σε αυτόν τον τομέα και άλλους τομείς έρευνας.

Ο καθηγητής Friedmann εργάστηκε στα Εθνικά Ινστιτούτα Έρευνας στην Batesa, Maryland, για 4,5 χρόνια ως μεταδιδακτορικός συνεργάτης στο τμήμα NIDDK και ήταν αναπληρωτής καθηγητής στην ενδοκρινή μονάδα στο Anderson Cancer Center, University of Texas, Houston.

Είναι μέλος του Ισραηλινού Ιατρικού Συλλόγου, της Αμερικανικής Εταιρείας Ενδοκρινολογίας, της Αμερικανικής Εταιρείας Ανθρώπινης Γενετικής και της Αμερικανικής Εταιρείας Έρευνας για τον Καρκίνο.

dimpenews.com

Back to top button