breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η αποκαθήλωση του υποχρεωτικού εμβολιασμού: 7 πλήρως εμβολιασμένοι υγειονομικοί του ΑΧΕΠΑ θετικοί στον κορωνοϊό!

Η κυβέρνηση έδιωξε πριν από λίγες ημέρες χιλιάδες ανεμβολίαστους υγειονομικούς από τα νοσοκομεία ως «λεπρούς», παρόλα ο κορωνοϊός όχι μόνο δεν έφυγε από τα νοσοκομεία, αλλά αντιθέτως «χτύπησε την πόρτα» πλήρως εμβολιασμένων υγειονομικών. 

Συγκεκριμένα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ εντοπίστηκαν της Κυριακή επτά κρούσματα κορωνοϊού σε ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο ήταν πλήρως εμβολιασμένο!

Από αυτά, το ένα αφορά σε γιατρό και τα υπόλοιπα έξι σε νοσηλεύτριες.

Οι επτά εργαζόμενοι εμφάνισαν συμπτώματα κορωνοϊού και μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Λοιμώξεων, όπου και προχώρησαν σε PCR test. Όταν βγήκαν όλα θετικά κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και οι επτά εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν από την υπηρεσία τους.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο ThessToday.gr και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ, Χαράλαμπος Κοροξενός, ο οποίος αποκάλυψε ότι τα κρούσματα ίσως είναι και περισσότερα από επτά.

«Είναι αλήθεια. Βρέθηκαν επτά θετικά κρούσματα τις προηγούμενες ημέρες και ίσως να είναι και περισσότερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κοροξενός.

Όλο αυτό αποδεικνύει περίτρανα πως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν έχει κανένα υγειονομικό όφελος, παρά μόνο καταστρέφει -τα ήδη κατεστραμμένα- νοσοκομεία. Επίσης δημιουργείται ο κίνδυνος να μετατραπούν σε «υγειονομικές βόμβες» τα νοσοκομεία, καθώς οι μη εμβολιασμένοι πολίτες έκαναν τακτικά τεστ, αντιθέτως οι εμβολιασμένοι δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν σε τέτοια συχνότητα τεστ, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να είναι ασυμπτωματικοί και άθελα τους να μεταφέρουν τον ιό.

pronews

Back to top button