breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το CDC καταγράφει τώρα τους θανάτους εμβολιασμένων ως ανεμβολίαστων

 


του Δρ. Joseph Mercola

 

Ενώ οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι η πανδημία COVID-19 είναι πλέον «μια πανδημία των ανεμβολίαστων»1, γνωρίζουμε τώρα ότι ο ισχυρισμός αυτός βασίζεται σε εξαιρετικά παραπλανητικά στατιστικά στοιχεία. Σε μια ενημέρωση Τύπου του Λευκού Οίκου στις 16 Ιουλίου 20212, η διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ Δρ Rochelle Walensky ισχυρίστηκε ότι «πάνω από το 97% των ανθρώπων που εισέρχονται στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή είναι ανεμβολίαστοι». Λίγες εβδομάδες αργότερα, σε μια δήλωση της 5ης Αυγούστου 2021, αποκάλυψε κατά λάθος πώς προέκυψε στην πραγματικότητα αυτή η στατιστική3

 

Όπως αποδεικνύεται, το CDC εξέταζε δεδομένα νοσηλείας και θνησιμότητας από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2021 – ένα χρονικό διάστημα κατά το οποίο η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού των ΗΠΑ ήταν ακόμη ανεμβολίαστη.4 Αλλά αυτό δεν ισχύει καθόλου τώρα. Το CDC παίζει επίσης με τα στατιστικά στοιχεία με άλλους τρόπους για να δημιουργήσει την ψευδή και ανακριβή εντύπωση ότι οι ανεμβολίαστοι αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των λοιμώξεων, των νοσηλειών και των θανάτων. Για παράδειγμα, τώρα μαθαίνουμε ότι ο οργανισμός υπολογίζει ως ανεμβολίαστο όποιον πέθανε μέσα στις πρώτες 14 ημέρες μετά την ένεση.

 

Αυτό όχι μόνο διογκώνει ανακριβώς τον αριθμό των μη εμβολιασμένων θανάτων, αλλά επίσης αποκρύπτει τους πραγματικούς κινδύνους των εμβολίων COVID, καθώς η συντριπτική πλειονότητα των θανάτων από αυτά τα εμβόλια συμβαίνουν μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες.5 Τώρα οι θάνατοί τους υπολογίζονται ως θάνατοι μη εμβολιασμένων αντί να υπολογίζονται ως θάνατοι που οφείλονται σε παρενέργεια από το εμβόλιο ή σε μολύνσεις που προκαλούν το COVID-19!

 

Πώς το CDC μετρά την έξαρση των περιπτώσεων

 

Σύμφωνα με το CDC,6 δεν υπολογίζονται ως πλήρως εμβολιασμένοι έως ότου περάσουν 14 ημέρες από τη δεύτερη ένεση στην περίπτωση της Pfizer ή της Moderna ή 14 ημέρες μετά την πρώτη δόση της Janssen. Με αυτόν τον τρόπο το CDC ορίζει μια περίπτωση έξαρσης παρενεργειών με εμβόλιο:

 

«… μια λοίμωξη από εμβολιασμό που ξεπερνά το όριο ορίζεται ως η ανίχνευση RNA ή αντιγόνου SARS-CoV-2 σε αναπνευστικό δείγμα που συλλέγεται από άτομο ≥14 ημέρες αφότου έχει ολοκληρώσει όλες τις συνιστώμενες δόσεις ενός εγκεκριμένου από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) εμβολίου COVID-19».

 

Με άλλα λόγια, εάν έχετε λάβει μία δόση Pfizer ή Moderna και αναπτύξετε συμπτωματικό COVID-19, εισαχθείτε στο νοσοκομείο ή/και πεθάνετε από COVID, λογίζεστε ως ανεμβολίαστο κρούσμα. Εάν έχετε λάβει δύο δόσεις και αρρωστήσετε εντός 14 ημερών, εξακολουθείτε να υπολογίζεστε ως ανεμβολίαστο κρούσμα.

 

Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι πάνω από το 80% των νοσηλειών και των θανάτων φαίνεται να συμβαίνουν μεταξύ εκείνων που έχουν λάβει τα εμβόλια, αλλά αυτή η πραγματικότητα αποκρύπτεται από τον τρόπο με τον οποίο ορίζονται και καταμετρώνται τα κρούσματα. Μια πραγματικά έξυπνη και συνηθισμένη στρατηγική του CDC κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν να αλλάζει τους ορισμούς και τους στόχους έτσι ώστε να υποστηρίζεται το κακόβουλο αφήγημά τους.

 

Για παράδειγμα, το CDC άλλαξε αθόρυβα τον ορισμό του «εμβολίου», προφανώς σε μια προσπάθεια να επικυρώσει την ονομασία των γονιδιακών θεραπειών mRNA COVID ως εμβόλια. Σε μια αρχειοθετημένη έκδοση7 της 26ης Αυγούστου 2021 του εμβολίου, το CDC το ορίζει ως «προϊόν που διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου ώστε να παράγει ανοσία σε μια συγκεκριμένη ασθένεια, προστατεύοντας το άτομο από την εν λόγω ασθένεια».

 

Όμως, λίγες ημέρες αργότερα, ένας νέος ορισμός εμφανίστηκε στον ιστότοπο του CDC8, ο οποίος λέει πλέον ότι το εμβόλιο είναι ένα «παρασκεύασμα που χρησιμοποιείται για να διεγείρει την ανοσολογική απόκριση του οργανισμού έναντι ασθενειών». Οι διαφορές στους ορισμούς είναι ανεπαίσθητες αλλά ευδιάκριτες: Ο πρώτος όριζε το εμβόλιο ως κάτι που θα «παράγει ανοσία».

 

Όμως, δεδομένου ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν έχουν σχεδιαστεί για να σταματήσουν τη λοίμωξη, αλλά μάλλον για να μειώσουν μόνο τον βαθμό της λοίμωξης, καθίσταται προφανές ότι ο νέος ορισμός δημιουργήθηκε για να καλύψει τα εμβόλια COVID.

 

Διαφορετικές κατευθυντήριες γραμμές δοκιμών για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους

 

Δεν είναι μόνο ο ορισμός του CDC για μια πρωτοφανή περίπτωση που διαστρεβλώνει τα δεδομένα. Ακόμα πιο εξωφρενικό και παράλογο είναι το γεγονός ότι το CDC έχει ακόμη και δύο διαφορετικά σύνολα κατευθυντήριων γραμμών δοκιμών – ένα για τους εμβολιασμένους ασθενείς και ένα άλλο για τους ανεμβολίαστους.

 

Από την αρχή της πανδημίας, το CDC έχει συστήσει ένα κατώτατο όριο κύκλου (CT) της εξέτασης PCR 40.9 Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την επιστημονική συναίνεση, η οποία εδώ και καιρό είναι ότι ένα CT πάνω από 35 θα παράγει 97% ψευδώς θετικά αποτελέσματα,10 καθιστώντας ουσιαστικά την εξέταση άχρηστη.11,12,13

 

Στα μέσα Μαΐου του 2021, το CDC μείωσε τελικά τον συνιστώμενο αριθμό CT, αλλά μόνο για ασθενείς που έχουν λάβει μία ή περισσότερες ενέσεις COVID.14 Έτσι, εάν έχετε λάβει μία ένεση COVID, οι κατευθυντήριες γραμμές του CDC προβλέπουν ότι η εξέταση PCR πρέπει να διενεργηθεί σε CT 28 ή λιγότερο. Εάν δεν έχετε εμβολιαστεί, η εξέταση PCR πρέπει να διεξαχθεί σε CT 40, γεγονός που υπερεκτιμά κατάφωρα τον πραγματικό επιπολασμό της λοίμωξης.

 

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι τα ανεμβολίαστα άτομα που υποβάλλονται σε εξετάσεις είναι πολύ πιο επιρρεπή σε ψευδώς θετικά αποτελέσματα, ενώ εκείνοι που έχουν λάβει το εμβόλιο είναι πιο πιθανό να λάβουν ακριβή διάγνωση της λοίμωξης.

 

Μόνο η νοσηλεία και ο θάνατος μετράνε αν είστε εμβολιασμένοι για τον COVID

 

Ακόμη και αυτό δεν είναι όλο. Το CDC αποκρύπτει επίσης τις αποτυχίες των εμβολίων και στηρίζει το αφήγημα περί «πανδημίας των ανεμβολίαστων», μετρώντας μόνο τα περιστατικά έξαρσης που οδηγούν σε νοσηλεία ή θάνατο.

 

Με άλλα λόγια, εάν κάνατε τον δεύτερο εμβολιασμό για τον COVID πριν από περισσότερες από 14 ημέρες και εμφανίσετε συμπτώματα, δεν υπολογίζεστε ως σημαντική ανακάλυψη, εκτός εάν εισαχθείτε στο νοσοκομείο και/ή πεθάνετε από COVID-19 στο νοσοκομείο, ακόμη και εάν το τεστ είναι θετικό. Έτσι, για να συνοψίσουμε, τα πρωτοποριακά κρούσματα COVID υπολογίζονται μόνο εάν ισχύουν όλα τα ακόλουθα:

 

  • Ο ασθενής έλαβε τη δεύτερη δόση της ένεσης Pfizer ή Moderna πριν από τουλάχιστον 14 ημέρες (ή μία δόση στην περίπτωση της ένεσης μονής δόσης Johnson & Johnson)
  • Ο ασθενής βγαίνει θετικός για SARS-CoV-2 χρησιμοποιώντας CT 28 ή μικρότερο, το οποίο αποφεύγει τα ψευδώς θετικά
  • Ο ασθενής εισάγεται στο νοσοκομείο για COVID-19 και/ή πεθαίνει στο νοσοκομείο

 

Οι εμβολιασμένοι πιθανόν να αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των νοσηλειών

 

Εάν εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι δεν αντιμετωπίζονταν με τόσο διαφορετικά πρότυπα, πιθανόν να διαπιστώναμε ότι οι εμβολιασμένοι αποτελούν τώρα το μεγαλύτερο μέρος των νοσηλειών, καθιστώντας την πανδημία COVID μία από τις πανδημίες των εμβολιασμένων. Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Epoch Times στις 30 Αυγούστου 2021 αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει στην πρώτη γραμμή:15

 

«Μετά από μια σειρά εξετάσεων, ο φίλος μου διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα. Αλλά ήταν ευκολότερο για τη γραφειοκρατία του νοσοκομείου να καταχωρήσει την εισαγωγή ως κρούσμα COVID … Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τα σοβαρά κρούσματα COVID αφορούν κυρίως ανεμβολίαστους ανθρώπους … Αυτό συμβαίνει πραγματικά;

Σίγουρα δεν συμβαίνει αυτό στο Ισραήλ, την πρώτη χώρα που εμβολίασε πλήρως την πλειοψηφία των πολιτών της κατά του ιού. Τώρα έχει ένα από τα υψηλότερα καθημερινά ποσοστά μόλυνσης και η πλειοψηφία των ανθρώπων που κολλάνε τον ιό (77% έως 83%, ανάλογα με την ηλικία) είναι ήδη εμβολιασμένοι, σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε η ισραηλινή κυβέρνηση …

Μετά την εισαγωγή, μίλησα με τη νοσηλεύτρια του θαλάμου COVID … Η νοσηλεύτρια μου είπε ότι είχε κάνει και τα δύο εμβόλια, αλλά ένιωθε ανησυχία: «Τα δύο τρίτα των ασθενών μου είναι πλήρως εμβολιασμένοι», είπε. Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια ασυνέχεια μεταξύ των όσων μου είπε η νοσοκόμα του θαλάμου COVID και των αναφορών των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης;».

 

Η καρδιά του προβλήματος είναι ότι οι ΗΠΑ δεν προσπαθούν καν να επιτύχουν ακριβή καταμέτρηση. Όπως σημειώνει η εφημερίδα Epoch Times, «τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων έχουν αναγνωρίσει δημοσίως ότι δεν διαθέτουν ακριβή στοιχεία».

 

Έτσι, όταν ακούτε ότι τα κρούσματα αυξάνονται και ότι τα περισσότερα από αυτά είναι ανεμβολίαστα, πρέπει να αναρωτηθείτε: «Είναι αυτοί οι άνθρωποι που έκαναν ένα εμβόλιο και αρρώστησαν, δύο εμβόλια και αρρώστησαν ή δεν έκαναν καθόλου εμβόλια; Χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες, είναι αδύνατο να γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει», αναφέρει η εφημερίδα Epoch Times (16).

 

Το μόνο που γνωρίζουμε, σύμφωνα με έναν γιατρό που μίλησε στους Epoch Times, είναι ότι «τα εμβόλια δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο μας είπαν οι υπεύθυνοι δημόσιας υγείας. ‘Πρόκειται για ένα προϊόν που δεν κάνει αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει. Υποτίθεται ότι πρέπει να σταματήσει τη μετάδοση αυτού του ιού και δεν το κάνει αυτό».

 

Καταμέτρηση των μη COVID ασθενειών ως περιπτώσεις COVID

 

Πέρα από όλα αυτά, τα νοσοκομεία εξακολουθούν να αναφέρουν επίσης ασθένειες που δεν σχετίζονται με το COVID ως COVID. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Epoch Times:17

 

«Οι υγειονομικές αρχές σε όλο τον κόσμο το κάνουν αυτό από την αρχή της κρίσης του COVID. Για παράδειγμα, ένας νεαρός άνδρας στην κομητεία Όραντζ της Φλόριντα, ο οποίος πέθανε σε ατύχημα με μοτοσικλέτα το περασμένο καλοκαίρι, θεωρήθηκε αρχικά θάνατος από COVID από τις υγειονομικές αρχές της πολιτείας …

Και ένας μεσήλικας εργάτης οικοδομών έπεσε από σκάλα στην Κροατία και υπολογίστηκε επίσης ως θάνατος από COVID … Για να θολώσουν ακόμη περισσότερο τα νερά, ακόμη και άνθρωποι που έχουν αρνητικό τεστ για COVID υπολογίζονται μερικές φορές ως θάνατοι από COVID.

Σκεφτείτε την περίπτωση του 26χρονου Matthew Irvin, πατέρα τριών παιδιών από την κομητεία Yamhill του Όρεγκον. Όπως αναφέρει το KGW8 News, ο Irvin πήγε στα επείγοντα περιστατικά με πόνο στο στομάχι, ναυτία και διάρροια στις 5 Ιουλίου 2020. Αλλά αντί να τον εισάγουν στο νοσοκομείο, οι γιατροί τον έστειλαν σπίτι του.

Πέντε ημέρες αργότερα, στις 10 Ιουλίου 2020, ο Irvin πέθανε. Παρόλο που το τεστ COVID βγήκε αρνητικό δύο ημέρες μετά τον θάνατό του και η οικογένειά του δήλωσε στους δημοσιογράφους και στους αξιωματούχους δημόσιας υγείας ότι κανείς από όσους ήταν κοντά στον Irvin δεν είχε συμπτώματα COVID, ο ιατροδικαστής φέρεται να είπε στην οικογένεια ότι δεν ήταν απαραίτητη η νεκροψία, καταχωρώντας τον θάνατό του ως περίπτωση κοροναϊού. Χρειάστηκαν δυόμισι μήνες για να διορθώσει το λάθος η υγειονομική αρχή του Όρεγκον.

Σε ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό παράδειγμα υπερκαταμέτρησης των θανάτων από COVID, ένας οίκος ευγηρίας στο Νιου Τζέρσεϊ που διαθέτει μόνο 90 κλίνες αναφέρθηκε λανθασμένα ότι είχε 753 θανάτους από COVID. Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο, είχαν λιγότερους από είκοσι θανάτους. Με άλλα λόγια, ο αριθμός των θανάτων αναφέρθηκε υπερβολικά κατά 3.700 τοις εκατό».

 

 

Δε χρειάζεται να φοβάστε την μετάλλαξη Δέλτα αν είστε ανεμβολίαστοι

 

Σε συνέντευξή του στις 29 Ιουνίου 2021,18 ο Fauci αποκάλεσε την μετάλλαξη Delta «game-changer» για τους ανεμβολίαστους ανθρώπους, προειδοποιώντας ότι θα καταστρέψει τον ανεμβολίαστο πληθυσμό, ενώ τα εμβολιασμένα άτομα προστατεύονται από αυτήν. Δυστυχώς, στον πραγματικό κόσμο, το αντίστροφο αποδεικνύεται αληθινό, καθώς η μετάλλαξη Delta εξαπλώνεται κυρίως μεταξύ εκείνων που έλαβαν το εμβόλιο COVID.

 

«Η μετάλλαξη Delta περιέχει τρεις διαφορετικές μεταλλάξεις, όλες στην πρωτεΐνη ακίδας. Αυτό επιτρέπει σε αυτή την παραλλαγή να αποφεύγει τις ανοσολογικές αντιδράσεις σε όσους έχουν λάβει τα εμβόλια COVID, αλλά όχι σε όσους έχουν φυσική ανοσία, η οποία είναι πολύ ευρύτερη.»

 

Σε εμφάνισή του στο Fox News στις 30 Ιουνίου 2021 (βίντεο παραπάνω), ο επιδημιολόγος και καρδιολόγος Dr. Peter McCullough επεσήμανε ότι «είναι πολύ σαφές από την Τεχνική Ενημέρωση του Ηνωμένου Βασιλείου19 που δημοσιεύθηκε στις 18 Ιουνίου ότι το εμβόλιο δεν παρέχει καμία προστασία έναντι της μετάλλαξης Delta».20

 

Ο λόγος είναι ότι η μετάλλαξη Delta περιέχει τρεις διαφορετικές μεταλλάξεις, όλες στην πρωτεΐνη ακίδας. Αυτό επιτρέπει σε αυτή την μετάλλαξη να αποφύγει τις ανοσολογικές αντιδράσεις σε όσους έχουν λάβει τα εμβόλια COVID, αλλά όχι σε όσους έχουν φυσική ανοσία, η οποία είναι πολύ ευρύτερη.

 

Ακόμα κι έτσι, η μετάλλαξη Delta είναι πολύ πιο ήπια από τις προηγούμενες μεταλλάξεις, σύμφωνα με την Τεχνική Ενημέρωση του Ηνωμένου Βασιλείου της 18ης Ιουνίου 2021.21 Σε αυτήν, παρουσιάζουν δεδομένα που δείχνουν ότι η μετάλλαξη Delta είναι πιο μεταδοτική, αλλά πολύ λιγότερο θανατηφόρα και ευκολότερη στη θεραπεία. Όπως δήλωσε ο McCullough στο Fox News:

 

«Είτε κάνουν το εμβόλιο είτε όχι, οι ασθενείς θα παρουσιάσουν κάποια πολύ ήπια συμπτώματα όπως ένα κρυολόγημα και μπορούν εύκολα να το αντιμετωπίσουν… Για τους ασθενείς που έχουν σοβαρά συμπτώματα ή βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε απλούς συνδυασμούς φαρμάκων στο σπίτι και να τους βοηθήσουμε να ξεπεράσουν την ασθένεια. Έτσι, δεν υπάρχει λόγος τώρα να πιέσουμε για τους εμβολιασμούς».

 

Σε αντίθεση με την ακόλουθη δήλωση που έκανε ο πρόεδρος Μπάιντεν κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης του CNN στο Σινσινάτι του Οχάιο, στα τέλη Ιουλίου 2021:22

 

«Έχουμε πανδημία για όσους δεν έχουν κάνει εμβόλιο. Είναι τόσο βασικό, τόσο απλό. Αν έχετε εμβολιαστεί, δεν πρόκειται να νοσηλευτείτε, δεν πρόκειται να πάτε στη μονάδα εντατικής θεραπείας και δεν πρόκειται να πεθάνετε. Δεν πρόκειται να κολλήσετε COVID αν έχετε κάνει αυτά τα εμβόλια».

 

Ωστόσο, η δρ Leana Wen, γιατρός επειγόντων περιστατικών και επισκέπτρια καθηγήτρια πολιτικής και διαχείρισης της υγείας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας Milken του Πανεπιστημίου George Washington στην Ουάσιγκτον, διαφώνησε με τον πρόεδρο, λέγοντας ότι οδήγησε τους Αμερικανούς σε πλάνη λέγοντάς τους ότι δεν χρειάζεται μάσκα αν είσαι εμβολιασμένος ή ότι δεν μπορείς να το κολλήσεις ή να το μεταδώσεις. Όπως αναφέρει το CNN Health:23

 

«Συγκεκριμένα, η Wen διαφώνησε με τους λανθασμένους ισχυρισμούς του Biden ότι δεν μπορείτε να προσβληθείτε από το Covid-19 ή την μετάλλαξη Delta αν έχετε εμβολιαστεί. ‘Ήμουν πραγματικά απογοητευμένη’, είπε η Wen. ‘Πραγματικά πίστευα ότι απαντούσε σε ερωτήσεις σαν να ήταν πριν από ένα μήνα. Δεν ανταποκρίνεται πραγματικά στην πραγματικότητα των όσων συμβαίνουν επί τόπου. Νομίζω ότι μπορεί να έχει παραπλανήσει τον κόσμο»».

 

Το CNN πρόσθεσε ότι η Wen είχε πει στον πολιτικό σχολιαστή Anderson Cooper ότι «πολλές άγνωστες απαντήσεις παραμένουν σε σχέση με το Covid-19 και ότι δεν είναι ακόμη γνωστό πόσο καλά προστατευμένα είναι τα εμβολιασμένα άτομα από ήπια ασθένεια … [ή] αν είσαι εμβολιασμένος, θα μπορούσες να είσαι ακόμη μεταδοτικός σε άλλους ανθρώπους».

 

Εμβολιασμένοι ασθενείς κατακλύζουν τα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο

 

Τα δεδομένα του Ηνωμένου Βασιλείου που δείχνουν ότι η μετάλλαξη Delta είναι πολύ πιο ήπια από τους προηγούμενους ιούς SARS-CoV-2, αποδυναμώνουν τον ισχυρισμό ότι η αποφυγή σοβαρής ασθένειας είναι ένδειξη ότι τα εμβόλια λειτουργούν. Δεδομένου ότι η μετάλλαξη Delta συνήθως δεν προκαλεί εξ αρχής σοβαρή ασθένεια, δεν έχει νόημα να αποδίδεται η ηπιότερη ασθένεια στο εμβόλιο.

 

Αλλά αν η Delta είναι η πιο ήπια μετάλλαξη του κοροναϊού μέχρι σήμερα, γιατί τόσοι πολλοί «εμβολιασμένοι» άνθρωποι καταλήγουν στο νοσοκομείο; Παρόλο που δεν έχουμε ακόμη σαφή επιβεβαίωση, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι η ενίσχυση που εξαρτάται από τα αντισώματα (ADE) είναι σε λειτουργία. Εναλλακτικά, θα μπορούσε να είναι ότι οι παρενέργειες από το εμβόλιο δηλώνονται λανθασμένα ως περιστατικά ξεσπάσματος.

 

Όποια και αν είναι η περίπτωση, τα δεδομένα του πραγματικού κόσμου από περιοχές με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού COVID δείχνουν μια ανησυχητική τάση. Για παράδειγμα, την 1η Αυγούστου 2021, η διευθύντρια των Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας του Ισραήλ, Δρ Sharon Alroy-Preis, ανακοίνωσε ότι οι μισές από όλες τις λοιμώξεις από το COVID-19 ήταν μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων.24 Επίσης, όπως είπε, εμφανίζονται ενδείξεις σοβαρότερης νόσου μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων, ιδίως σε άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών.

 

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 5 Αυγούστου 2021, ο Δρ Kobi Haviv, διευθυντής του νοσοκομείου Herzog στην Ιερουσαλήμ, εμφανίστηκε στο Κανάλι 13 News, αναφέροντας ότι το 95% των βαριά ασθενών με COVID-19 είναι πλήρως εμβολιασμένοι και ότι αποτελούν το 85% έως 90% των νοσηλειών που σχετίζονται με το COVID συνολικά.25

 

Στη Σκωτία, τα επίσημα στοιχεία για τις νοσηλείες και τους θανάτους δείχνουν ότι το 87% των ατόμων που πέθαναν από COVID-19 στο τρίτο κύμα που ξεκίνησε στις αρχές Ιουλίου ήταν εμβολιασμένοι.26

 

Στο Γιβραλτάρ, το οποίο έχει ποσοστό συμμόρφωσης με το εμβόλιο COVID 99%, τα κρούσματα COVID αυξήθηκαν κατά 2.500% από την 1η Ιουνίου 2021,27 και στην Ισλανδία, όπου πάνω από το 82% έχει κάνει τα εμβόλια, το 77% των νέων κρουσμάτων COVID είναι μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων.28

 

Τα στοιχεία από το Ηνωμένο Βασίλειο δείχνουν μια παρόμοια τάση μεταξύ των ατόμων άνω των 50 ετών. Σε αυτή την ηλικιακή ομάδα, τα μερικώς και πλήρως «εμβολιασμένα» άτομα ευθύνονται για το 68% των νοσηλειών και το 70% των θανάτων από COVID.29

 

Μια έρευνα του CDC σχετικά με μια επιδημία στην κομητεία Barnstable της Μασαχουσέτης, μεταξύ 6 Ιουλίου 2021 και 25 Ιουλίου 2021, διαπίστωσε ότι το 74% των ατόμων που έλαβαν διάγνωση COVID19 και το 80% των νοσηλειών ήταν μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων.30,31 Οι περισσότεροι, αλλά όχι όλοι, είχαν την μετάλλαξη Delta.

 

Το CDC διαπίστωσε επίσης ότι τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα που προσβάλλονται από τη λοίμωξη έχουν εξίσου υψηλό ιικό φορτίο στις ρινικές τους διόδους με τα ανεμβολίαστα άτομα που μολύνονται.32 Το ίδιο διαπιστώθηκε και σε βρετανική μελέτη, πρότυπο κείμενο της οποίας δημοσιεύτηκε στα μέσα Αυγούστου 2021.33,34 Αυτό σημαίνει ότι οι εμβολιασμένοι είναι εξίσου μολυσματικοί με τους ανεμβολίαστους.

 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει μια πρότυπη μελέτη του Lancet35, η οποία εξέτασε τις επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις σε εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στο Βιετνάμ που έλαβαν την ένεση COVID της AstraZeneca και διαπίστωσε ότι «τα ιικά φορτία των περιπτώσεων επαναλαμβανόμενης λοίμωξης από την παραλλαγή Delta ήταν 251 φορές υψηλότερα από εκείνα των περιπτώσεων που είχαν μολυνθεί με παλαιά στελέχη που ανιχνεύθηκαν μεταξύ Μαρτίου-Απριλίου 2020».

 

Επιπλέον, δεν διαπίστωσαν καμία συσχέτιση μεταξύ των επιπέδων εξουδετερωτικών αντισωμάτων που προκλήθηκαν από το εμβόλιο και των ιικών φορτίων ή της ανάπτυξης συμπτωμάτων. Σύμφωνα με τους συγγραφείς:

 

«Το ξέσπασμα των λοιμώξεων από την μετάλλαξη Delta συνδέονται με υψηλά ιικά φορτία, παρατεταμένη θετικότητα PCR και χαμηλά επίπεδα εξουδετερωτικών αντισωμάτων που προκαλούνται από το εμβόλιο, γεγονός που εξηγεί τη μετάδοση μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων».

 

Δεν επιβεβαιώνονται όλοι οι εμβολιασμένοι ως εμβολιασμένοι

 

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, υπάρχει ακόμη ένας αποδιοργανωτής. Το γεγονός ότι κάνατε το εμβόλιο COVID δεν σημαίνει ότι επιβεβαιώθηκε ότι κάνατε το εμβόλιο. Επιβεβαιώνεται ότι έχετε «εμβολιαστεί» μόνο εάν η ένεση COVID προστεθεί στον ιατρικό σας φάκελο, και αυτό μερικές φορές δεν συμβαίνει εάν πηγαίνετε σε μια προσωρινή κλινική εμβολιασμού, σε ένα drive-through ή σε ένα φαρμακείο, για παράδειγμα. Όπως αναφέρει το CNN:36

 

«Εάν ανήκετε στους αμέτρητους ανθρώπους που δεν έλαβαν τις δόσεις στο ιατρείο ενός γιατρού πρωτοβάθμιας περίθαλψης, μπορεί να μην υπάρχει κανένα αρχείο του εμβολιασμού στον ιατρικό σας φάκελο».

 

Για να θεωρηθείτε ως «επιβεβαιωμένα εμβολιασμένο» άτομο, πρέπει να στείλετε την κάρτα εμβολιασμού σας στο γραφείο του γιατρού πρωτοβάθμιας περίθαλψης και να την προσθέσει στον ηλεκτρονικό ιατρικό σας φάκελο. Αν κάνατε το εμβόλιο σε φαρμακείο, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι προώθησαν την απόδειξη εμβολιασμού στον γιατρό σας. Στη συνέχεια, τα γραφεία πρωτοβάθμιας περίθαλψης είναι υπεύθυνα για την ανταλλαγή των δεδομένων εμβολιασμού των ασθενών τους με το κρατικό σύστημα πληροφοριών εμβολιασμού.

 

Η καταγεγραμμένη από τον ασθενή απόδειξη εμβολιασμού γίνεται δεκτή μόνο για τα εμβόλια κατά της γρίπης και του πνευμονιόκοκκου, όχι όμως για τις ενέσεις COVID-19.37 Όλα αυτά σημαίνουν ότι, ας πούμε ότι κάνατε το εμβόλιο πριν από αρκετές εβδομάδες σε μια κλινική εμβολιασμού με αυτοκίνητο και εισαχθείτε στο νοσοκομείο με συμπτώματα COVID. Εάν η κατάσταση του εμβολίου COVID δεν έχει πράγματι προστεθεί στο ιατρικό σύστημα, δεν θα προσμετρηθείτε ως «εμβολιασμένος».

 

Και αυτό μπορεί να αλλοιώσει τα στατιστικά στοιχεία, επειδή γνωρίζουμε ότι το CDC εξακριβώνει την κατάσταση εμβολιασμού με την αντιστοίχιση των δεδομένων επιτήρησης των κρουσμάτων SARS-CoV-2 και των δεδομένων CAIR2 χρησιμοποιώντας αναγνωριστικά στοιχεία και αλγόριθμους σε επίπεδο ατόμου.38

 

Όπως σημειώνει ο John Zurlo, διευθυντής τμήματος λοιμωδών νοσημάτων στο Πανεπιστήμιο Thomas Jefferson, «η έλλειψη αξιόπιστων αρχείων εμβολίων περιπλέκει τις προσπάθειες για την ακριβή κατανόηση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου και τον προσδιορισμό του αριθμού των τοπικών νοσηλειών και θανάτων που προκύπτουν από τις πρωτοφανείς λοιμώξεις COVID-19»39.

 

Βρισκόμαστε στη μεγαλύτερη κλινική δοκιμή στην ιστορία της ιατρικής

 

Κλείνοντας, αξίζει να θυμηθούμε ότι η καμπάνια των εμβολίων COVID αποτελεί αναπόσπαστο μέρος μιας κλινικής δοκιμής. Όπως σημείωσε η Δρ Lidiya Angelova σε ένα πρόσφατο άρθρο Genuine Prospect:40

 

«Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι συμμετέχουν στη μεγαλύτερη κλινική δοκιμή της εποχής μας. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, οι υγειονομικές αρχές, οι πολιτικοί, οι διασημότητες και οι δημοσιογράφοι προωθούν τις πειραματικές ιατρικές θεραπείες (που κακώς ονομάζονται εμβόλια COVID-19) ως ασφαλείς και αποτελεσματικές, ενώ στην πραγματικότητα οι θεραπείες αυτές βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο κλινικής έρευνας.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αρκετά δεδομένα για τέτοιους ισχυρισμούς και ότι οι άνθρωποι που συμμετέχουν είναι πειραματόζωα».

 

Όπως φαίνεται σε ένα γράφημα στο Genuine Prospect, υπό κανονικές συνθήκες, η κλινική έρευνα ακολουθεί ένα αυστηρό πρωτόκολλο που ξεκινά με δοκιμές σε κυτταρικές καλλιέργειες. Στη συνέχεια ακολουθούν δοκιμές σε ζώα, και στη συνέχεια περιορισμένες δοκιμές σε ανθρώπους σε τέσσερις φάσεις. Στη φάση 1 των δοκιμών σε ανθρώπους, περιλαμβάνονται έως και 100 άτομα και παρακολουθούνται από μία εβδομάδα έως αρκετούς μήνες.

 

Η φάση 2 περιλαμβάνει συνήθως αρκετές εκατοντάδες συμμετέχοντες και διαρκεί έως και δύο χρόνια. Στη φάση 3, δοκιμάζονται αρκετές εκατοντάδες έως 3.000 συμμετέχοντες για ένα έως τέσσερα χρόνια. Η Φάση 4 περιλαμβάνει συνήθως αρκετές χιλιάδες άτομα που παρακολουθούνται για τουλάχιστον ένα έτος ή και περισσότερο. Μετά από κάθε φάση, τα δεδομένα εξετάζονται για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας και των ανεπιθύμητων ενεργειών.

 

Τα χρονοδιαγράμματα για αυτά τα στάδια και τις φάσεις δεν τηρήθηκαν για τα «εμβόλια» του COVID. Οι περισσότερες δοκιμές φάσης 3 ολοκληρώθηκαν μέχρι το τέλος του 2020, και όλοι όσοι έκαναν τα εμβόλια από την κυκλοφορία τους στο πλαίσιο της έγκρισης επείγουσας χρήσης αποτελούν μέρος μιας κλινικής δοκιμής φάσης 4, είτε το συνειδητοποιούν είτε όχι.41 Και εφόσον οι δοκιμές δεν έχουν ολοκληρωθεί, απλώς δεν μπορείτε να προβάλετε οριστικούς ισχυρισμούς σχετικά με την ασφάλεια, ιδίως τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια. Όπως σημειώνει η Angelova:42

 

«Όταν εργαζόμουν στο Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) … πήγα στο μάθημα «Ηθικές και ρυθμιστικές πτυχές της κλινικής έρευνας» … Ο πρώτος κανόνας που μάθαμε ήταν «Η κλινική έρευνα πρέπει να είναι ηθική» … Όλες οι ηθικές πτυχές της κλινικής έρευνας απορρίπτονται με τα εμβόλια COVID-19.

Οι άνθρωποι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κανείς δεν μπορεί να απαιτήσει από αυτούς να συμμετέχουν σε καθημερινές δραστηριότητες όπως η χρήση των δημόσιων συγκοινωνιών, τα ψώνια, η μετάβαση στο σχολείο και ακόμη και στο νοσοκομείο. Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να τιμωρούνται για την άρνησή τους να λάβουν τις πειραματικές ιατρικές θεραπείες.

Η μαζική χρήση των εμβολίων COVID-19 και τα μέτρα COVID-19 αποτελούν παραβίαση των άρθρων 2, 3, 5, 9, 11, 12, 13, 18, 20, 25, 27, 28 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΟΔΑΔ)».

πηγές – αναφορές άρθρου:

 

 

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

 

πηγή: PDF του Δρ Joseph Mercola

μέσω: nikosxeiladakis.gr

Back to top button