Διεθνή

Νέα Τριμερής Ρωσίας-Συρίας-Τουρκίας των Υπουργών Εξωτερικών στα μέσα Γενάρη. Κλείνει το συριακό.. Τι έπεται;; Η Άγκυρα καθαρίζει τους δικούς της αρχιτρομοκράτες στη Β Συρία που διαφωνούν με τη συμφωνία απόσυρσης της !

Το τρέχουν. Κλείνει το συριακό.. ποιο νέο μέτωπο θ΄ανοίξει στην περιοχή; Νέα συνάντηση Δαμασκού-Άγκυρας δρομολογήθηκε.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου μίλησε σήμερα τηλεφωνικά με τον Ρώσο ΥΠΕΞ τον Lavrov.

Ο Τσαβούσογλου απάντησε θετικά στο αίτημα του Lavrov για οργάνωση τριμερούς συνάντησης με τον Σύριο ομόλογό του στα μέσα Ιανουαρίου. Αυτή επέρχεται μετά την τριμερή Μόσχας μεταξύ Υπουργών Άμυνας Τουρκίας, Συρίας, Ρωσίας όπου σύμφωνα με συριακά δημοσιεύματα συμφωνήθηκε πλήρη αποχώρηση Τουρκίας από Β Συρία.

Η Άγκυρα καθαρίζει τους δικούς της αρχιτρομοκράτες που διαφωνούν με τη συμφωνία απόσυρσης της από Συρία!Ο ηγέτης της υποστηριζόμενης από την Τουρκία τρομοκρατικής «Μεραρχίας Al-Hamza/Αλ-Χάμζα», ονόματι «Χαμούντ Αμπντουλάχ Αλ-Μααράουι», δολοφονήθηκε από άγνωστους ένοπλους στην κατεχόμενη από τους Τούρκους πόλη Αλ Μπαμπ. Τις τελευταίες μέρες γίνονται διαδηλώσεις στο Ιντλίμπ και στα πέριξ από τους κατσαπλιάδες τρομοκράτες της ψευδοσυριακής αντιπολίτευσης που ως τώρα υποστήριζε η Άγκυρα. Τους χρησιμοποίησε και τους πετά στη στροφή.. Αποσύρεται η Τουρκία από Ιντλίμπ και τα ορφανά του Ερντογάν μυξοκλαίνε τι θ΄απογίνουν.

dimpenews.com

Back to top button