Διεθνή

8 τρόφιμοι νεκροί,3 σε ΜΕΘ και 23 στο νοσοκομείο από covid19 και 56 (τρόφιμοι, υγειονομικοί) θετικοί όλοι πλήρως εμβολιασμένοι στο Γηροκομείο του El Barraco στην Ávila, στην Ισπανία!

8 τρόφιμοι νεκροί,3 σε ΜΕΘ και 23 στο νοσοκομείο από covid19 και 56 (τρόφιμοι, υγειονομικοί) θετικοί όλοι πλήρως εμβολιασμένοι στο Γηροκομείο του El Barraco στην Ávila, στην Ισπανία!

8 τρόφιμοι νεκροί από covid19 όλοι πλήρως εμβολιασμένοι στην κατοικία του El Barraco, Ávila, στην Ισπανία. Επιπλέον, υπάρχουν 56 κρούσματα θετικών στο κόβιντ μεταξύ τροφίμων και εργαζομένων, όλοι τους εμβολιασμένοι όπως είπε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Υγείας της Άβιλα, Luis González Maroto. Στο 5ο κύμα υπήρξαν άλλες εστίες σε γηροκομεία αλλά όλα ήταν ήπια και προκάλεσαν πολύ ήπια συμπτώματα. Να σημειωθεί ότι 23 παραμένουν στο νοσοκομείο και 3 στη ΜΕΘ. Οι δείκτες κινδύνου μειώνονται, η επίπτωση μετά από 14 ημέρες ανέρχεται σε 305 περιπτώσεις / 100.000 κατοίκους. Και από 111 κρούσματα την τελευταία εβδομάδα. Ο αριθμός αναπαραγωγής της νόσου είναι 0,77. ramblalibre/cope 31/8/21

H Ιατρική όπως κάθε επιστήμη δεν είναι εξωπραγματικά συμβάντα στηρίζεται στην κλινική παρατήρηση και σε πραγματικά γεγονότα. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται με τον πλέον δραματικό τρόπο ότι τα αποστειρωμένα δια πλήρους εμβολιασμού όλων περιβάλλοντα δεν αποτρέπει ούτε την μετάδοση τουτέτσιν οι εμβολιασμένοι μολύνονται και μεταδίδουν ούτε τη σοβαρή νόσηση και ούτε πολύ περισότερο τον θάνατο. Το να πεθαίνουν δια μιας 8 πλήρως εμβολιασμένοι άλλοι 3 να χαροπαλέυουν στις ΜΕΘ και οι υπόλοιποι 23 να νοσηλεύονται που σημαίνει δεν πάσχουν ήπια αποδεικνύει ότι τ΄αμιγώς εμβολιασμάνα υγειονομικά περιβάλλοντα που κατασκευάζει η κυβέρνηση θα γίνουν θανατοκομεία!! Εκκολαπτήρια του ιού που επωάζουν μεταδοτικότητα-νόσηση-θάνατο τα αμιγώς εμβολιασμένα υγειονομικά περιβάλλοντα.

dimpenews.com

Back to top button