breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

To πέρασμα του mRNA τυφώνα: «Είμαι 27, πάντα δούλευα, τώρα έχω καρδιοπάθεια, γιατί μου συμβαίνει αυτό;»

«Θέλω τη ζωή μου πίσω, αλλά δεν υπάρχει γυρισμός» – Μαρτυρίες και εξομολογήσεις ανθρώπων μετά τον εμβολιασμό τους...

Oι άνθρωποι συνήθως ταξιδεύουν για να γνωρίσουν συναρπαστικά μέρη, αποθανατίζουν τις στιγμές της ανατολής και της δύσης του ήλιου, τα αγαπημένα τους θαλάσσια σπόρ, στιγμές από τα ταξίδια με ιστιοπλοικά, εικόνες από τα αεροδρόμια του κόσμου, από τις ορειβασίες τους σε δύσβατα βουνά και σκονισμένες ερήμους. Εμπλουτισμός αναμνήσεων.

Την ίδια στιγμή το πιο συναρπαστικό ταξίδι είναι οι ζωές των ανθρώπων, το αντιλαμβάνεσαι καθώς μισανοίγεις τη πόρτα τους. Θα λέγαμε οι σακατεμένες ζωές των ανθρώπων.

Πιάτσα ταξί στα Χανιά. Μία από τις πολλές που θα μπορούσε να επισκεφθεί ένας ρεπόρτερ του Mega, του ΣΚΑΙ, του protothema.gr.

A, στο μεταξύ όλοι αυτοί είναι απασχολημένοι με τον Κλέωνα τον ονοματοδότη του οποίου αναζητούμε ανάμεσα στον πρώην υπουργό Στυλανίδη, τον επιδέξιο Κικίλια, τον Δημόπουλο του ΕΚΠΑ, τον Καπραβέλο.

Ποιος απ΄αυτούς είναι ο ονοματοδότης του μηντιακού τρομοΚλέωνα; Αθλιότητες.

Αυτό που ακολουθεί είναι η πραγματικότητα:

Δήμητρα, οδηγός ταξί στα Χανιά. Μοιράζεται τη βάρδια με τον σύζυγό της.

Έκανα τα εμβόλια COVID-19. Το αποτέλεσμα ήταν να πάθω νεφρική ανεπάρκεια. Φτηνά τη γλίτωσα…Δεν την γλίτωσε όμως ο Νίκος ο συνάδελφός μας, εμβολιασμένος…Οδηγούσε το ταξί από την Ηρώων Πολυτεχνείου με προορισμό τη Πειραιώς. Επί της Βενιζέλου έσβησε ξαφνικά στο τιμόνι…Ο επιβάτης πανικοβλήθηκε…Ευτυχώς για εκείνον το ταξί πήγαινε εκείνη την ώρα με χαμηλή ταχύτητα προσέκρουσε σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και σταμάτησε. Ο επιβάτης κατέβηκε έντρομος…Ένας θείος μου έμεινε στον Πειραιά, συνταξιούχος, μόνος του. Έκανε και τα 4 εμβόλια…Τον βρήκαν νεκρό στο διαμέρισμά του. Ενα δυάρι στον δεύτερο όροφο μίας παλαιάς πολυκατοικίας στην οδό Πραξιτέλους, μία ανάσα από τη Μαρίνα Ζέας… Ένας άλλος συνάδελφος έκανε τα εμβόλια και από τότε έχει διαρκώς ένα τρέμουλο στο χέρι… Εξακολουθεί να οδηγεί γιατί πρέπει να ζήσει την οικογένειά του. Τρία παιδιά…

Γιώργος, αγρότης. Τον συναντήσαμε στις Βρύσες.

Έχασα τον αδελφό μου. Πέθανε τρεις μέρες μετά τη τρίτη δόση. Δεν άκουγε κανέναν. Πήγαινε γυρεύοντας. Το λέω αυτό γιατί τόσο μετά τη 1η δόση όσο και μετά τη 2η είχε υποστεί μικρά εγκεφαλικά αλλά επέμενε. Η 3η ήταν η χαριστική βολή. Ο πατέρας μας μετά το εμβόλιο έπαθε έρπη ζωστήρα. Ταλαιπωρείται μήνες…Ευτυχώς για την ώρα είναι ζωντανός.

Βανέσσα barwoman στο Ρέθυμνο.

-Η αδελφή μου μετά το εμβόλιο έμεινε ανάπηρη. Κινείται με καροτσάκι. Ήταν μία δίμετρη κοπελάρα πριν…Δεν μπόρεσε να το αντέξει η οικογένειά μας. Οι γονείς μου χώρισαν μετά από αυτό. Δουλεύω 24/7 για να βοηθάω την αδελφή μου και για να ξεχνιέμαι…

Νίκος delivery, Ρέθυμνο.

– Μόνο εγώ γνωρίζω δύο περιστατικά. Ένας συνάδελφός μου έπαθα έμφαγμα πάνω στο μηχανάκι. Ηταν σταματημένος στο φανάρι. Σωριάστηκε επί τόπου…Δεν ξανασηκώθηκε…Είχε κάνει τα 3 εμβόλια. Ήταν όρος από τον εργοδότη του. Διαφορετικά δεν μπορούσε να δουλέψει. Τον χάσαμε αυτόν. Ο δεύτερος έπαθε εγκεφαλικό ευτυχώς στο σπίτι του και όχι την ώρα της δουλειάς. Τώρα τον τρέχουν σε κέντρα αποκατάστασης…

Ο επόμενος εργάτης σε φορτηγάκι που προμηθεύει φρούτα τις ταβέρνες στις Πηγές της Αργυρούπολης Ρεθύμνου.

-Ήμουμε δύο μήνες σε ορθοπεδικούς. Μετά τα εμβόλια αισθανόμουν κάτι σαν δεκάδες καρφίτσες κάτω από το δέρμα των χεριών μου σαν να προσπαθούσαν να με τρυπήσουν από μέσα προς τα έξω. Υπέφερε…Ο γιατρός που έδωσε ανάμεσα στα άλλα κορτιζόνη. Πείραξε τα νεφρά μου…Τώρα ζω με ηρεμιστικά. Δυσκολεύομαι στη δουλειά μου… Ευτυχώς το αφεντικό μου είναι καλός άνθρωπος… Δεν με απέλυσε…Ούτε μου ζήτησε να εμβολιαστώ…Ήταν όρος των γονιών της κοπέλας μου να εμβολιαστώ. Διαφορετικά δεν με άφηναν να τη βλέπω…Μετά από αυτό που συνέβη χωρίσαμε…Οι γονείς της δεν μπορούσαν να με δουν…Η επικοινωνία μας έγινε δύσκολη…Πάνε όλα…Άστα φίλε…

Γιώργος, εργαζόμενος σε μικρό ξενοδοχείο στη γειτονιά της Θεοτοκοπούλου στη Παλιά Πόλη των Χανίων

Εγώ ζω. Ο αδελφός μου όχι. Είχαμε κάνει την ίδια μέρα το 2ο εμβόλιο COVID. Έσβησε στον ύπνο του την επόμενη μέρα. Ένα παληκάρι 28 χρόνων. Μετά τη κηδεία πήγα στο εμβολιαστικό…Η νοσοκόμα το μόνο που είχε να μου πει ήταν ότι το εμβόλιο δεν ήταν υποχρεωτικό…

Σπύρος οδηγός ταξί στα Χανιά

Μετά το εμβόλιο απέκτησα πρόβλημα στον προστάτη. Ήμουν σίγουρος ότι το εμβόλιο ήταν η αιτία γιατί έκανα τακτικά εξετάσεις. Μία εβδομάδα πριν το εμβόλιο είχα κάνει την πιο πρόσφατη εξέταση στο προστάτη. Ήμουν μία χαρά. Μετά το εμβόλιο εμφανίστηκαν κάτι μικροί προκαρκινικοί όγκοι, όπως μου τους είπε ο γιατρός. Τους αφαίρεσα. Τώρα πλέον ζω με το φόβο του θανάτου…Αλλά μάλλον αυτό που έρχεται είναι ακόμη μεγαλύτερο. Μία μέρα, πρόσφατα, πήρα κούρσα έναν Γερμανό, μεγάλο στέλεχος γερμανικής εταιρίας που δραστηριοποιείται στη χώρα μας. Μου είπε “δεν φαντάζεσαι τι έρχεται…Θέλουν με κάθε τρόπο να μειώσουν τον πληθυσμό. Ειδικά τους δυτικούς επειδή τους κοστίζουμε ακριβά…”

Είμαστε βέβαιοι πως η κ. Αχτσιόγλου δεν έχει ακούσει τίποτε για όλα αυτά. Περί άλλων τυρβάζει η προβεβλημένη από τα ίδια εγχώρια ΜΜΕ που διοχέτευαν το επίσημο αφήγημα της planδημίας και το πόσο απαραίτητα είναι τα lockdowns, οι μάσκες, η αποστασιοποίηση και φυσικά τα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια COVID-19.

Oι ιστορίες των σακατεμένων ανθρώπων από τα εμβόλια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δεν έχουν τελειωμό.

Η Κρήτη είναι ανατολή, τα vibes και η ενέργεια στα πανέμορφα, ιστορικά, μοναδικά και περιπετειώδη Χανιά έχουν κάτι από αντίστοιχα vibes που σε τυλίγουν στο παλιό λιμάνι της Yafo και στην Old Jaffa. Οι Ισραηλινοί λατρεύουν τα Χανιά. Κάθε καλοκαίρι πλημμυρίζουν τα σοκάκια της Παλαιάς πόλης των Χανίων.

«Θέλω τη ζωή μου πίσω, αλλά δεν υπάρχει γυρισμός», λέει μια απελπισμένη Ισραηλινή γυναίκα. Ο «εμβολιασμός» κατά του κορωνοϊού, που είναι υποχρεωτικός στο Ισραήλ, της κατέστρεψε τη ζωή.

Οι πολίτες θέλουν να συνεχίσουν να πηγαίνουν στη συναγωγή, να πηγαίνουν στη δουλειά, να είναι ελεύθεροι. Τώρα λόγω του υποχρεωτικού εμβολίου, δεν μπορούν πλέον να τα κάνουν όλα αυτά.

Οι μη εμβολιασμένοι πολίτες πιέζονται, εξαναγκάζονται, απειλούνται με απώλεια της δουλειάς τους και επιβάλλονται υψηλά πρόστιμα εάν δεν συναινέσουν.

Πολλοί που υπέκυψαν στην πίεση για «εμβόλιο» υποφέρουν πλέον με σοβαρές παρενέργειες και ζημιές στη ζωή τους από την ένεση. Την ίδια ώρα, άλλοι θρηνούν τον θάνατο ανθρώπων που πέθαναν εξαιτίας του τρυπήματος.

Στην ταινία The Testimonies Project, τριάντα έξι άτομα συζητούν τις επιπτώσεις της ένεσης στο σώμα τους από μυοκαρδίτιδα, αποβολές, θρόμβους αίματος, κολπική αιμορραγία, δερματικά προβλήματα, νευρολογικά προβλήματα, 100% αναπηρία, θάνατο και άλλα.

«Είμαι 27, πάντα δούλευα. Τώρα έχω καρδιοπάθεια. Γιατί μου συμβαίνει αυτό;» παραπονιέται ένας νεαρός. «Είχα μια αποβολή – οι τοίχοι και οι σκάλες ήταν γεμάτες αίμα», λέει μια μητέρα που έχασε το δεύτερο παιδί της από το πειραματικό τρύπημα.

primenews

Back to top button