breaking newsΕλλάδα

Ο χάρτης της ντροπής σε περιοδικό που χρηματοδοτείται από το Ευρωκοινοβούλιο!

«Συγχαρητήρια σε όσους υπέγραψαν και στήριξαν την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών! Ιδού τα αποτελέσματα, σε επίσημο περιοδικό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Σεπτέμβριος 2021!» αναφέρει σε ανάρτησή της που συνοδεύεται και από σχετική φωτογραφία, η Ελληνοκύπρια πολιτικός και αγωνίστρια του Ελληνισμού, Ελένη Θεοχάρους.

Η πρώην Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος της  «Αλληλεγγύης» αναφέρεται στο περιοδικό «EPFMA Bulletin» της Ένωσης Πρώην Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (FMA), το οποίο εκδίδεται με την οικονομική υποστήριξη του Ευρωκοινοβουλίου και φιλοξενεί στις σελίδες του άρθρα και απόψεις πρώην Ευρωβουλευτών και μελών της FMA.

Ο χάρτης που αναγράφει τα Σκόπια ως «Μακεδονία», σκέτο ούτε καν Βόρεια, βρισκόταν μέσα σε άρθρο του Βρετανού πρώην Ευρωβουλευτή Τζον Χόουαρθ που είχε τίτλο: «Η διεύρυνση των Δυτικών Βαλκανίων αποτελεί πλέον γεωπολιτική προτεραιότητα».

Εντός του κειμένου αναφέρεται το «Βόρεια Μακεδονία» ως ονομασία του κράτους, αλλά η εικόνα είναι αυτή που μένει. Κανείς δεν ασχολείται με τα όσα γράφονται. Το γεγονός είναι ότι ένας χάρτης που αναγράφει τα Σκόπια ως «Μακεδονία» κυκλοφορεί σε επίσημη έκδοση.

crashonline

Back to top button