breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δnμόσια έκκλnσn καθnγnτoυ oγκoλoγιας: Τα σkευάσματα mRΝΑ πρέπει να απαγoρευτούν τώρα μια για πάντα…

Είναι γovιδιακές θεραπεiες που πρoκαλoύv «Turbo καρκivoυς» και όxι εμβoλια…

Ο Άγλλος καθηγητής ογκολογίας Angus Dalgleish κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Βλέπω νέου τύπου καρκίνους που δεν θεραπεύονται με τις συμβατικές θεραπείες. Είναι γονιδιακές θεραπείες που προκαλούν «Turbo καρκίνους» και όχι εμβόλια.

ΟΣΟΙ από εμάς γνωρίζαμε από την αρχή ότι η αλληλουχία του CoV-SARS-2 περιείχε ένθετα που δεν θα μπορούσαν ενδεχομένως να εμφανιστούν φυσικά και ήταν παρόμοια με αυτά που είχαν ήδη δημοσιευτεί από το εργαστήριο της Γουχάν, έπρεπε να υπομείνουν απίστευτη, επιστημονική περιφρόνηση ο εξοστρακισμός και η ατιμία της «λογοκρισίας» από το MSM καθώς και από επαγγελματίες συναδέλφους για σχεδόν τρία χρόνια τώρα.

Το καλοκαίρι του 2020 μια εργασία που συνέγραψα από κοινού, που περιγράφει τα ευρήματα μιας αγγλο-νορβηγικής ομάδας επιστημόνων που είχαν επιδείξει μοναδικά «αποτυπώματα» εργαστηριακού χειρισμού στον ιό Covid, καταργήθηκε τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό ήταν τη στιγμή που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, κορυφαία επιστημονικά περιοδικά και άλλα έκαναν τεράστια προσπάθεια για να μας πείσουν ότι ο Covid ήταν φυσικό φαινόμενο και ότι θα έπρεπε να ξοδέψουμε πολύ περισσότερα χρήματα για να καταπολεμήσουμε τέτοιες μελλοντικές απειλές.

Μόλις τώρα η  Telegraph  (χωρίς κριτική) αναφέρει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν πρόκειται πλέον να χρηματοδοτήσει την έρευνα που αρνιόταν ότι έκανε για σχεδόν τρία χρόνια και ο MSM αναπάυτηκε.

Ωστόσο, ήταν ανοιχτό μυστικό για όποιον παρακολουθεί εναλλακτικά μέσα πληροφοριών (αυτές οι πληροφορίες που αγνοήθηκαν συγκεκριμένα από το MSM και το BBC, που αναφέρθηκαν ως παραπληροφόρηση από το Ofcom και στοχοποιήθηκαν από την διαδυκτιακή αστυνομία Αντιπαραπληροφόρησης της Οργουελικής κυβέρνησης του ΗΒ) ότι τα εμβόλια mRNA ήταν βασισμένα πάνω σε επίσημα ψέματα

Πρώτον, το «εμβόλιο» δεν έμεινε στο σημείο της ένεσης όπως είχαν υποσχεθεί, αλλά ταξίδεψε σε όλο το σώμα και βρέθηκε σε νεκροτομές να είναι παντού. 

Οι κατηγορίες για δραματικές διακυμάνσεις στη μεταβλητότητα από παρτίδα σε παρτίδα – κάτι που επίσης αρνιόντουσαν τα πρωτόκολλα παρασκευής εμβολίων – θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί οι παρενέργειες ήταν πιο συχνές σε ορισμένες παρτίδες από άλλες, επιβεβαιώθηκαν από οριστική έρευνα της Δανίας που αναφέρεται εδώ. https://www.conservativewoman.co.uk/vaccine-dangers-is-this-the-strongest-evidence-yet/ .  Αυτές οι ανησυχητικές πληροφορίες φαίνεται να έχουν απαλειφθεί από τις ρυθμιστικές αρχές όταν θα έπρεπε να είχαν αρχίσει αμέσως να τις διερευνούν σε βάθος . 

Εν τω μεταξύ, οι ρυθμιστικές αρχές και οι πολιτικοί, παπαγαλίζοντας τις διαβεβαιώσεις τους απο τις επίσημες ψευδείς ανακοινώσεις, έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι οι αυξανόμενες ανησυχητικές αναφορές ανεπιθύμητων συμβάντων της Κίτρινης Κάρτας του Ηνωμένου Βασιλείου και της VAERS των ΗΠΑ δεν πρέπει να ανησυχούν.

Τον περασμένο Ιούνιο, οι πληροφοριοδότες με επικεφαλής τους επιστήμονες Sucharit Bhakdi και Kevin McKernan έθεσαν ένα εντελώς νέο θέμα ανησυχίας – αυτό των σοβαρών επιπέδων μόλυνσης του DNA . Για άλλη μια φορά αυτό αγνοήθηκε από το MSM. Αν και πολύ χαρούμενοι που αναφέρουν την περίεργη παρενέργεια από τα εμβόλια ως δικαιολογία για να επισημάνουμε ότι είναι εξαιρετικά σπάνια, ποτέ δεν ασχολήθηκαν με το ολοένα και πιο προβληματικό σημείο το «ασφαλές και αποτελεσματικό».

Τελικά έγινε μια μικρή ανακάλυψη. Ένας απομονωμένος αλλά πιο γενναίος κλάδος του MSM του  Spectator Australia  έχει επιτέλους αποκαλύψει σοβαρά επίπεδα μόλυνσης των εμβολίων Pfizer και Moderna mRNA Covid. Το άρθρο περιγράφει πώς ο επιστήμονας γονιδιωματικής Kevin McKernan από τη Βοστώνη χρησιμοποίησε τα φιαλίδια Pfizer και Moderna σε μια μελέτη για να διαπιστώσει ότι περιείχαν εξαιρετικά σημαντική μόλυνση από πλασμίδιο DNA.

Αναφέρει ότι ο McKernan ανησύχησε όταν βρήκε την παρουσία ενός υποκινητή SV40 στα φιαλίδια του εμβολίου Pfizer, μια αλληλουχία που «χρησιμοποιείται για την καθοδήγηση DNA στον πυρήνα, ειδικά σε γονιδιακές θεραπείες» και ότι αυτό είναι «κάτι που οι ρυθμιστικοί φορείς σε όλο τον κόσμο αρνήθηκαν». Αυτοί οι προαγωγείς SV40 είναι επίσης καλά αναγνωρισμένοι ως ογκογόνοι ή καρκινογόνοι.

Άλλοι έχουν επιβεβαιώσει αυτά τα ευρήματα. Ένας Γερμανός βιολόγος πληροφοριοδότης βρήκε ποσοστά μόλυνσης έως και 354 φορές το συνιστώμενο όριο. Όλα αυτά έχουν αναφερθεί στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA). Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι τα αγνόησε.

Για να το λέμε ωμά, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι καθόλου εμβόλια αλλά Γενετικά Τροποποιημένα Σκευάσματα που θα έπρεπε να υπόκεινται σε εντελώς διαφορετικές κανονιστικές προϋποθέσεις και σίγουρα να μην έχουν ταξινομηθεί ως εμβόλια. Αυτό έχει αναγνωριστεί από την αυστραλιανή έκδοση του FDA, το TGA, το οποίο άλλαξε την εικόνα τόσο πολύ που ο πρωθυπουργός της Victoria Dan Andrews, ο οποίος ήταν ο μεγαλύτερος υπέρμαχος του εμβολίου και της υποχρεωτικής χρήσης του, παραιτήθηκε – αν και Ο χρόνος της συγγραφής του εμβολίου δεν έχει αναφερθεί ως ο λόγος της παραίτησής του. (Η Paula Jardine ανέφερε σε αυτές τις σελίδες τον Δεκέμβριο του 2021 σχετικά με αυτό το ρυθμιστικό δόλο σχετικά με τη χορήγηση αδειών χρήσης έκτακτης ανάγκης εμβολίων για γονιδιακές θεραπείες. )

Όλα αυτά τα δεδομένα, τα οποία σιγά σιγά εισχωρούν στο δημόσιο τομέα, έρχονται μετά από τα τελευταία ευρήματα ότι τα αναμνηστικά εμβόλια στην πραγματικότητα αυξάνουν την πιθανότητα μόλυνσης του Covid κατά 3,6 φορές. Αυτό προκύπτει από μια εις βάθος μελέτη που δημοσιεύθηκε από την Cleveland Clinic , έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης στον κόσμο, ο οποίος παρακολουθούσε το προσωπικό τους καθώς και τους ασθενείς. 

Κι όμως γίνεται ακόμα χειρότερο. Οι υποστηρικτές αυτής της τεχνολογίας ισχυρίστηκαν ότι μπορεί να προσαρμοστεί για τις νέες παραλλαγές. Αλλά το ήξεραν ότι δεν μπορεί. Τα αποτελέσματα των δισθενών εμβολίων (με συστατικά έναντι τουλάχιστον δύο παραλλαγών) βλέπουν το ίδιο αποτέλεσμα. Οι συγγραφείς της μελέτης του Κλίβελαντ λένε ότι «δεν υπάρχει ούτε μία μελέτη που να έχει δείξει ότι το δισθενές εμβόλιο Covid-19 προστατεύει από Covid που προκαλείται από τις γενεαλογίες XBB της παραλλαγής Omicron. Τουλάχιστον μία προηγούμενη μελέτη απέτυχε να βρει προστατευτική επίδραση του δισθενούς εμβολίου κατά των γενεαλογικών γενεών XBB του SARS-CoV-2».

Σε μια  μελέτη , όλα τα δισθενή-εμβολιασμένα ποντίκια που προσβλήθηκαν με Covid αρρώστησαν.

Αυτό είχε προβλεφθεί από πολλούς από εμάς, καθώς οι ιοί SARS υπόκεινται σε ανοσολογική αποτύπωση: δηλαδή, μόλις δουν ένα εμβόλιο, θα δώσουν την ίδια “απάντηση” σε οποιαδήποτε κοντινή παραλλαγή (αυτό είναι επίσης γνωστή ως «αντιγονική αμαρτία»)κάνοντας περαιτέρω εμβόλια όχι μόνο άχρηστα αλλά και πιο επικίνδυνα καθώς επάγουν αντισώματα που ενισχύουν τη μόλυνση (αντισώματα ADE), όχι διασταυρούμενη αντιδραστικότητα όπως ισχυρίζονται οι κατασκευαστές.

Αυτό δεν είναι το τέλος των προβλημάτων με τα «εμβόλια» mRNA. Αρκετές μελέτες ανοσολογίας έχουν δείξει ότι οι ενισχυτές προκαλούν μια αλλαγή αντισωμάτων από εξουδετερωτικούς υποτύπους σε ανεκτικούς υποτύπους καθώς επίσης επάγουν σημαντική καταστολή Τ-λεμφοκυττάρων, τα οποία θα ενθαρρύνουν τις νέες λοιμώξεις και θα καταστέλλουν την ανοσολογική απόκριση στον καρκίνο.

Στο τέλος του περασμένου έτους ανέφερα ότι έβλεπα ασθενείς με μελάνωμα που ήταν σταθεροί για χρόνια να υποτροπιάζουν μετά την πρώτη τους αναμνηστική (την τρίτη τους ένεση). Μου είπαν ότι ήταν απλώς μια σύμπτωση και να σιωπήσω γι’ αυτό, αλλά κατέστη αδύνατο να το κάνω. Ο αριθμός των ασθενών μου που επηρεάζονται αυξάνεται ραγδαία. Είδα δύο ακόμη περιπτώσεις υποτροπής του καρκίνου μετά τον αναμνηστικό εμβολιασμό στους ασθενείς μου μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Άλλοι ογκολόγοι επικοινώνησαν μαζί μου από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας και των ΗΠΑ. Αυτό που όλοι συμφωνούμε είναι ότι δεν περιορίζεται πλέον στο μελάνωμα, αλλά ότι παρατηρείται αυξημένη συχνότητα εμφάνισης λεμφωμάτων, λευχαιμιών και καρκίνων των νεφρών μετά από αναμνηστικές δόσεις. Επιπλέον, οι συνάδελφοί μου για τον καρκίνο του παχέος εντέρου αναφέρουν μια επιδημία εκρηκτικών καρκίνων (αυτών που παρουσιάζουν πολλαπλή μεταστατική εξάπλωση στο ήπαρ και αλλού). Όλοι αυτοί οι νέου τύπου καρκίνοι εμφανίζονται σε ασθενείς που αναγκάστηκαν να κάνουν αναμνηστικό Covid είτε ήθελαν είτε όχι.

Γιατί λοιπόν εμφανίζονται αυτοί οι καρκίνοι; Η καταστολή των Τ κυττάρων ήταν η πρώτη μου πιθανή εξήγηση δεδομένου ότι η ανοσοθεραπεία είναι τόσο αποτελεσματική σε αυτούς τους καρκίνους.

Ωστόσο, πρέπει επίσης τώρα να εξετάσουμε την ενσωμάτωση του πλασμιδίου DNA και του SV40 για την προώθηση της ανάπτυξης καρκίνου, ένα χαρακτηριστικό που έγινε ακόμη πιο ανησυχητικό από αναφορές ότι η πρωτεΐνη ακίδας mRNA δεσμεύει το p53 και άλλα γονίδια καταστολής του καρκίνου.

Είναι και το πολύ τρομακτικό ότι αυτά τα εμβόλια έχουν πολλά στοιχεία που προκαλούν την ανάπτυξη καρκίνου σε εκείνους τους ασθενείς που έχουν την τύχη να έχουν αποφύγει καρδιακές προσβολές, θρόμβους, εγκεφαλικά, αυτοάνοσα νοσήματα και άλλες κοινές ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα εμβόλια Covid.

Όλα τα εμβoλια mRNA πρέπει να σταματnσoυν και να απαγoρευτoύv τώρα.

πηγη

Back to top button