Ελλάδα

Mάvα koλλnσε στον τοixο τον Ψuxακια: «Τα πρoσφuyoπουλα δε voσoύv και θα voσnσει το δικo μου παιδi;» ΒΙΝΤΕΟ

 Έδιναν και έπαιρναν οι «πληρωμένες» ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Τετ α τετ με μία μητέρα που δεν δέχεται το παιδί της να εξετάζεται με self test ούτε και να φοράει μάσκα στα σχολεία βρέθηκε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, στον «αέρα» του Alpha.

«Εδώ είναι θέμα νόμων όμως και όπως τους τηρώ εγώ θα πρέπει το ίδιο να ισχύει για όλους», απάντησε στον κ. Βασιλακόπουλο η μητέρα από τη Βέροια, ενώ στην «στημένη» ερώτηση δημοσιογράφου από το πάνελ για το αν είναι κατά της μάσκας και των εμβολίων απάντησε ότι δεν πρόκειται να εμβολιαστεί ούτε εκείνη ούτε τα παιδιά της.

«Άρα εσείς δεν πιστεύετε ότι υπάρχει κορωνοϊός αν καταλαβαίνω καλά», δήλωσε ο πνευμονολόγος για να λάβει τη θετική απάντηση της μητέρας.

«Έχουν πεθάνει τόσοι άνθρωποι όμως», ακούγεται από δημοσιογράφο στο στούντιο», με την γυναίκα να απαντάει:

«Αυτό πως αποδεικνύεται; Έχουν γίνει νεκροψίες;».

«Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά», ήταν η απόκριση του κ. Βασιλακόπουλου, ενώ παράλληλα απαξιωτική ήταν η αντίδραση των δύο παρουσιαστών.

«Υπάρχουν κι άλλοι γιατροί ξέρετε που λένε άλλα πράγματα πέρα από όσους που προβάλλονται στην τηλεόραση. Οι γιατροί αυτοί το μόνο μέσο που προβάλλονται είναι το διαδίκτυο. Δυστυχώς εμείς ακούμε τους 5 αυτούς ειδικούς που προβάλλονται.

Πηγή 

Back to top button