Διεθνή

Mια 57χρονη γυναίκα στη Δυτική Βιρτζίνια δηλώνει «είμαι εμβολιασμένη αλλά δεν ξέρω τι είχε μέσα», νεκρή σε λιγότερο από 24 ώρες αργότερα.

Kim Jarvis: 57χρονη γυναίκα στη Δυτική Βιρτζίνια δηλώνει «είμαι εμβολιασμένη αλλά δεν ξέρω τι είχε μέσα», νεκρή σε λιγότερο από 24 ώρες αργότερα.
-Μια 57χρονη γυναίκα στη Δυτική Βιρτζίνια πέθανε μετά από τον εμβολιασμό της

Η Kim Jarvis δήλωσε στις 29 Αυγούστου “I am vaccinated.”. Δεν διευκρίνισε ποιο εμβόλιο έλαβε, ούτε διευκρίνισε πότε έλαβε τις ενέσεις. Μια αναζήτηση στις αναρτήσεις της στο Facebook από την 1η Μαΐου έως τις 29 Αυγούστου δεν αποκάλυψε περαιτέρω πληροφορίες. Ειλικρινά δεν έχει σημασία ποια ένεση έλαβε καθώς όλες είναι εξίσου θανατηφόρες. Αλλά είναι το υπόλοιπο της μακροσκελής ανάρτησής της εκείνη την ημέρα που κάνει αυτή την ιστορία τόσο περίεργη.

Παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει τι υπάρχει στις ενέσεις. Η γυναίκα συνέχισε, λέγοντας ότι επίσης δεν ξέρει τι υπάρχει στο Big Mac ή στα χοτ ντογκ, αλλά πρότεινε να τα φάει ούτως ή άλλως. Φυσικά κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά (πέρα από ευρείες, διφορούμενες γενικεύσεις) τι υπάρχει στις ενέσεις mRNA και ιικού φορέα DNA επειδή όλα τα ένθετα της συσκευασίας που υποτίθεται ότι περιέχουν αυτές τις πληροφορίες είναι κενά. Υπάρχουν πολλά βίντεο με φαρμακοποιούς που ανοίγουν τα κουτιά των φιαλιδίων και αποκαλύπτουν τα κενά ένθετα.

Η “I am vaccinated.”συνέχισε, λέγοντας ότι δεν γνωρίζει τι περιέχει το Tylenol, το σαμπουάν ή το μελάνι τατουάζ. Αλλά είπε ότι θέλει να ταξιδέψει και «να μας προστατέψει». Η κυρία Τζάρβις είπε ότι “εμπιστεύτηκε την επιστήμη” για όλα τα άλλα εμβόλια και “εμπιστεύτηκε τον γιατρό της” που της συνέστησε τις ενέσεις COVID-19. Κατά ειρωνικό τρόπο είπε επίσης “η ζωή είναι πολύ μικρή”.

Λιγότερο από 24 ώρες αργότερα
Η γυναίκα όπως έκανε συνήθως και συχνά, δημοσίευσε αρκετά δελτία για αγνοούμενα σκυλιά στη Δυτική Βιρτζίνια στις 30 Αυγούστου. Η τελευταία της ανάρτηση ήταν στις 7:17 μ.μ. Τοπική ώρα. Προφανώς πήγε στο σπίτι της κόρης της Χέδερ εκείνο το βράδυ. Η κυρία Τζάρβις είπε στη Χέδερ «σ’ αγαπώ »και« χαίρομαι πολύ που είσαι ασφαλής στο σπίτι ». Την επόμενη μέρα, η Heather δημοσίευσε μια ενημέρωση. Είπε ότι η μητέρα της «πέθανε απροσδόκητα στον ύπνο της» εκείνο το βράδυ, λίγες ώρες αφού την είδε.

Η κυρία Τζάρβις ήταν ένθερμη υποστηρίκτρια των ενέσεων. Με αντιεπιστημονικό τρόπο συνέκρινε τα εμβόλια πολιομυελίτιδας και ευλογιάς με τις τρέχουσες ενέσεις mRNA και ιικού φορέα DNA.

Χρειάστηκαν, τουλάχιστον, 16 χρόνια για την ανάπτυξη εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας από τη στιγμή που ο Πρόεδρος Φράνκλιν Ρούσβελτ χρηματοδότησε την έρευνα το 1938 μέχρι τη χορήγηση των πρώτων εμβολίων στις δοκιμές του 1954. Το εμβόλιο της ευλογιάς χρειάστηκε τουλάχιστον 28 χρόνια από τη στιγμή που ο Δρ Τζον Φιούστερ το θεώρησε και ο Δρ Έντουαρντ Τζένερ έκανε τον πρώτο εμβολιασμό στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένα «εμβόλιο» δεν αναπτύσσεται σε έξι μήνες, όπως έγινε μ’ αυτές τις τρέχουσες ενέσεις.

dimpenews.com

Back to top button