breaking newsΕλλάδα

Γελάvε και τα βατράxια!!! Bγnκε δnμoσκoπnσn που δινει 37,8% στους Kouλnδεs…

 

 

Μόλις zοριστούν βγάζουν δημοσκοπήσεις οτι ανεβαiνουν τα ποσοστά τους…

 

Μια δημοσκόπηση που έχει προκαλέσει άφθονο γέλιο δημοσιεύει η MRB και δείχνει την ΝΔ να συγκεντρώνει ποσοστό 37,8% όταν αυτή την στιγμή ακόμα και οι πέτρες νιώθουν την οργή κατά της κυβέρνησης και ειδικότερα τα ποσοστά στην Βόρεια Ελλάδα (την οποία σφυροκοπά με lockdown η κυβέρνηση) δεν ξεπερνούν το 20% σε κανονικές δημοσκοπήσεις.

Το ποσοστό των 37,8% μπορεί με το ζόρι να το μαζεύει στην Πειραιώς και όχι πολύ μακριά από τα γραφεία της ΝΔ.

 Στην πρώτη δημοσκόπηση που πραγματοποιηθηκε μετά τη ΔΕΘ, η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει τις 12 μονάδες (11,9%) στην αναγωγή επί των εγκύρων.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση της  εταιρείας MRB και προβλήθηκε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR δείχνει στην πρόθεση ψήφου την διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ στο 10,9%.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 34,6% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 23,7%, το ΠΑΣΟΚ στο 7%, το ΚΚΕ 5,3%, η ΕΛ.ΛΥΣΗ 3,7% και το ΜέΡΑ25 στο εκλογικό όριο του 3%.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει στο 11,9% στην αναγωγή επί των εγκύρων, καθώς στον συγκεκριμένο πίνακα το ποσοστό της ΝΔ ανεβαίνει στο 37,8% και του ΣΥΡΙΖΑ στο 25,9%. 

Πηγή

Back to top button