breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Aυτoi εivαι οι φovιαδες με τα εμβoλια…

Τα ονόματα των Αμερικανών αξιωματούχων προκαλούν αίσθηση, καθώς πρόκειται για υψηλόβαθμα στελέχη του στρατού, των μυστικών υπηρεσιών και μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών…

Τα ονόματα όλων των Αμερικανών αξιωματούχων, που επιβλέπουν το πρόγραμμα βιολογικού πολέμου της Ουκρανίας, έχει στην κατοχή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, όπως δήλωσε ο Ρώσος αντιστράτηγος ειδικός για θέματα Ακτινοβολίας, Χημικής και Βιολογικής Προστασίας, αντιστράτηγος Igor Kirillov.

Τα ονόματα των Αμερικανών αξιωματούχων προκαλούν αίσθηση, καθώς πρόκειται για υψηλόβαθμα στελέχη του στρατού, των μυστικών υπηρεσιών και μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών ενώ φαίνεται, πως προκύπτει εμπλοκή του ιατρικού συμβούλου του προέδρου των ΗΠΑ, Joe Biden, Anthony Fauci.

«Μεταξύ αυτών είναι ο πρώην διευθυντής του DTRA (Οργανισμός Μείωσης Αμυντικών Απειλών) Kenneth Myers, η εκτελεστική αντιπρόεδρος του venture fund In-Q-Tel που ελέγχεται από τη CIA, Tara O’Toole, ο πρώην επικεφαλής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ Thomas Frieden, ο πρώην Διευθυντής των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας Francis Collins, ο πρώην Εκτελεστικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Μνήμης Battelle Jeffrey Wadsworth, ο επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος της Pfizer και πρόεδρος του παγκόσμιου τμήματος έρευνας, ανάπτυξης και ιατρικής της εταιρείας και πολλοί άλλοι αξιωματούχοι», δήλωσε ο Kirillov.

Αυτά τα δεδομένα περιέχονται στη διευρυμένη έκθεση της DTRA για τη δραστηριότητα στην Ουκρανία, δήλωσε ο Ρώσος αξιωματούχος.

Η εμπλοκή Fauci

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δαπανά κονδύλια του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού σε βιολογικές μελέτες διπλού σκοπού παρά τις επίσημες απαγορεύσεις, δήλωσε o Kirillov.

«Παρά τις επίσημες απαγορεύσεις, τα κονδύλια του προϋπολογισμού των ΗΠΑ δαπανώνται για έρευνα διπλού σκοπού», είπε ο Ρώσος αξιωματούχος.

Ως προς αυτό, το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα των ΗΠΑ άνοιξε έρευνα εναντίον του Anthony Fauci διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων και επικεφαλής ιατρικού συμβούλου του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden, είπε.

«Η έρευνα επιβεβαίωσε τα γεγονότα της κυβερνητικής χρηματοδότησης πειραμάτων μέσω μιας ενδιάμεσης εταιρείας για την ενίσχυση της παθογονικότητας των ιών, συμπεριλαμβανομένων των κορωνοϊών των οποίων η συχνότητα δεν ήταν σε μαζική κλίμακα πριν από το 2019», δήλωσε ο Ρώσος αξιωματούχος.

Παθογόνοι μικροοργανισμοί και φονικός κορωνοϊός

Τα αμερικανικά βιολογικά εργαστήρια πραγματοποιούσαν εργασίες για την ενίσχυση της επίδρασης παθογόνων μικροοργανισμών χωρίς τον κατάλληλο έλεγχο, σημείωσε ο Kirillov.

Ο Ρώσος αξιωματούχος άμυνας επικαλέστηκε τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και Ύπατο Εκπρόσωπο για Υποθέσεις Αφοπλισμού, Izumi Nakamitsu, ο οποίος επισήμανε πριν από την 9η Διάσκεψη Αναθεώρησης της Σύμβασης για τα Βιολογικά Όπλα πως δεν υπήρχε σωστή διαδικασία ελέγχου της συμμόρφωσης με τη Συνθήκη.

Τόνισε ότι, υπήρχαν πολλές γκρίζες ζώνες, ειδικά όταν αυτό αφορούσε έρευνες που έγιναν σε εργαστήρια.

«Ως παράδειγμα τέτοιων μελετών είναι η εργασία που διεξάγεται στις ΗΠΑ για την εντατικοποίηση της επίδρασης παθογόνων μικροοργανισμών, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ενός τεχνητού παράγοντα της μόλυνσης από τον κορωνοϊό στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης.

Όπως έχουμε ήδη επισημάνει, ο ληφθέν τροποποιημένος ιός είχε 80% θνησιμότητα και προκάλεσε άτυπα νευρολογικά συμπτώματα και σοβαρή βλάβη στους πνεύμονες», υπογράμμισε ο Ρώσος αξιωματούχος.

Έχουν γίνει πειράματα

Όπως έχει αποκαλύψει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας «εθελοντές» μπορεί να έχουν να μολυνθεί από τον ιό του αιμορραγικού πυρετού Κονγκό-Κριμαίας, τους χανταϊούς και το παθογόνο της λεπτοσπείρωσης στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος της Ουκρανίας.

«Δεν αποκλείουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα αυτής της έρευνας είναι η κορυφή του παγόβουνου.

Πρόκειται για άτομα, που μολύνθηκαν από τον ιό του αιμορραγικού πυρετού Κονγκό-Κριμαίας, τους χανταϊούς και τη λεπτοσπείρωση.

Εξάλλου έχει γίνει γνωστό, πως μάρτυρες που ανακρίθηκαν κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής έρευνας που διεξήγαγε η Ρωσία, επιβεβαίωσαν τα γεγονότα των δοκιμών σε στρατιωτικό προσωπικό και κοινωνικά ευάλωτες ομάδες Ουκρανών πολιτών.

Κορωνοϊός με θνησιμότητα 80%

H εκδοχή του κορωνοϊού η οποία αναπτύχθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες απευθύνεται στους γεωπολιτικούς ανταγωνιστές των Ηνωμένων Πολιτειών, η Ρωσία θα πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα κατά της επιθετικότητας της Ουάσιγκτον μέσω του βιολογικού οπλοστασίου που κατασκευάζει, δήλωσε ο Viktor Bondarev, επικεφαλής της Επιτροπής Άμυνας του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου.

«Η είδηση της ανάπτυξης από βιο-επιστήμονες στην Βοστόνη ενός νέου στελέχους κορωνοϊού, το οποίο έχει θνησιμότητα 80%, δεν προκάλεσε έκπληξη.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες στοχεύουν εδώ και καιρό με την ανάπτυξη και την χρήση βιολογικών όπλων.

Επιπλέον, τα παράνομα – με βάση όλες τις διεθνείς συνθήκες – εργαστήρια δεν βρίσκονται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες», επισήμανε ο αξιωματούχος στο κανάλι του στο Telegram.

Να επισημανθεί, ότι η Ρωσία καταγγέλλει τουλάχιστον από το Σεπτέμβριο την ανάπτυξη βιολογικών όπλων στην Ουκρανία.

Γεωπολιτικοί ανταγωνισμοί

Σύμφωνα με τον ίδιο, «τα βιολογικά όπλα των ΗΠΑ απευθύνονται σε ιδεολογικούς και γεωπολιτικούς ανταγωνιστές».

«Πιστεύω ότι πρώτα από όλα θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν ένα νέο στέλεχος του κορωνοϊού ενάντια σε μη αποδεκτές χώρες όπως: Ρωσία, Ιράν, Κίνα, Λευκορωσία, Συρία, Βόρεια Κορέα και ορισμένους Ευρωπαίους που θέλουν ξαφνικά να σηκώσουν κεφάλι και να μην υπακούσουν

Οι Αμερικανοί κατά κάποιο τρόπο διεξάγουν ήδη έναν παγκόσμιο βιολογικό πόλεμο», τόνισε.

 

πηγη

Back to top button