breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

S.Bhakdi στους Έλληνες: «Σταματήστε να ακούτε την εγκληματική κυβέρνηση – Το εμβόλιο θα σκοτώσει τα παιδιά σας»

Το δικό του μήνυμα προς τον ελληνικό λαός έστειλε ο διακεκριμένος ιολόγος και επιδημιολόγος, Δρ. Sucharit Bhakdi, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά πως οι Έλληνες «πρέπει να σταματήσουν να ακούν την εγκληματική και διεφθαρμένη κυβέρνηση». 

Ο S.Bhakdi τόνισε «ο ιός δεν θα σκοτώσει τα παιδιά σας, το εμβόλιο θα τα σκοτώσει. Θα πρέπει να σταματήσει η κυβέρνηση αυτή την τρέλα. Οι Έλληνες πρέπει να σταματήσετε να κλαίτε τη μοίρα σας και να σηκωθείτε να αντιδράσετε».

Μιλώντας στον «Focus FM», συνέχισε να καταγγέλλει την κυβέρνηση της Ελλάδας καθώς υποστήριξε πως «πρέπει να σταματήσετε να ακούστε αυτή την εγκληματική και διεφθαρμένη κυβέρνηση, η οποία σίγουρα κερδίζει πολλά χρήματα από αυτό σκοτώνοντας ανθρώπους». 

Μιλώντας για τις πρόσφατες διαδηλώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, την κυβερνητική βία, αλλά και της απόκρυψη των θανάτων μετά τον εμβολιασμό ο διακεκριμένος ιολόγος εξαπέλυσε τα «βέλη» του και προς τα ΜΜΕ λέγοντας «όλα τα συστημικά ΜΜΕ «μπλοκάρουν» τις ειδήσεις των ανθρώπων που πεθαίνουν από το εμβόλιο. Δεν έχω καμία άλλη συμβουλή για τους Ελληνες παρά μόνο ότι πρέπει να αντιδράσουν. Υποχρεώστε τους αστυνομικούς να εμβολιαστούν, με το πραγματικό όμως εμβόλιο και όχι με το fake». 

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχουν placebo εμβόλια ο S.Bhakdi είπε: «Δεν έχω αποδείξεις πως το εμβόλιο Pfizer και το Moderna έχουν placebo, αλλά έχω για τα άλλα εμβόλια. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν fake εμβόλια. Οπότε όταν εμβολιάσουμε τους πολιτικούς και τους αστυνομικούς να τους δώσουμε το κανονικό εμβόλιο».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην καταγωγή των Ελλήνων, τονίζοντας ότι «οι Έλληνες να δείξετε ότι θυμάστε την ιστορία σας, ότι είστε γενναίοι. Οι Γερμανοί πάντα φοβόντουσαν». 

Ενώ ολοκλήρωσε εκφράζοντας την αγάπη του για την Ελλάδα, υποστηρίζοντας πως «όποιος αγαπά τη δημοκρατία αισθάνεται Ελληνας. Ηρθα στην Ευρώπη εξαιτίας της Ελλάδας. Προέρχομαι από την Ταϊλάνδη η οποία δεν είναι ελεύθερη χώρα και ήρθα στην Ευρώπη γιατί είναι ελεύθερη».

pronews

Back to top button