Διεθνή

To TikTok καταργεί το βίντεο (με 4,5 εκατομμύρια προβολές) του 21χρονου φοιτητή/αθλητή John Stokes θύμα μυοκαρδίτιδας πιθανώς λόγω του εμβολίου Pfizer σύμφωνα με την Ιατρική Γνωμάτευση!!!Νοσηλεύθηκε 3 μήνες!! ΒΙΝΤΕΟ

Το TikTok καταργεί βίντεο (με 4,5 εκατομμύρια προβολές) του 21χρονου John Stokes θύμα μιας μυοκαρδίτιδας λόγω του εμβολίου.

Πάνω από 4,5 εκατομμύρια προβολές, αυτό είχε αρχίσει να είναι πάρα πολύ για την εφαρμογή TikTok. Ο John Stokes δεν απομακρύνεται από το δωμάτιο του νοσοκομείου: ο νεαρός αθλητής, ένας 21χρονος φοιτητής στο State University του Tennessee, υπέστη μυοκαρδίτιδα από το εμβόλιο Pfizer. «Είμαι μαθητής-αθλητής της Κατηγορίας 1 που δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα υγείας. Πήρα τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον covid την Τρίτη και μέσα σε τέσσερις ημέρες διαγνώστηκα με μυοκαρδίτιδα και μου είπαν ότι μάλλον δεν θα μπορούσα να παίξω στην σεζόν μου senior. “” Είπα στους γονείς μου ότι κάτι δεν πάει καλά και καλέσαμε τον γιατρό […] Μου είπε να πάω στα επείγοντα. Μου διέγνωσαν μυοκαρδίτιδα και ότι ήταν από το εμβόλιο. Νοσηλεύτηκα για αρκετές μέρες. »Ένας εφιάλτης για τον John Stokes που θα πει ότι δεν μπορεί πια να κοιμηθεί το βράδυ γιατί η καρδιά του τον πονάει τόσο πολύ. Αν και έχει ηρεμήσει, εξακολουθεί να αισθάνεται πόνους σήμερα.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Reclaim The Net, μακριά από την υποψία ότι η φρίκη μπορεί να συνεχιστεί, το TikTok αποφασίζει ξεκάθαρα κι απλά να λογοκρίνει το βίντεο του νεαρού άνδρα. Το πρόσχημα είναι ότι εναντιώθηκε στον εμβολιασμό. Το TikTok θεωρεί ότι τα σχόλια του John – ακόμα στο κρεβάτι του νοσοκομείου – είναι παραπληροφόρηση. «Το TikTok συνεχίζει να διαγράφει τα βίντεό μου. Διάβασα τι μου έστειλαν και τις οδηγίες της κοινότητας. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι λένε ότι διαδίδω παραπληροφόρηση. ”

Η απόδειξη είναι ωστόσο εδώ:

«Δεν υπάρχει λοιπόν παραπληροφόρηση», δήλωσε ο νεαρός. «Απλώς μοιράζω την ιστορία μου. Ποτέ δεν είπα μην εμβολιαστείτε ή εμβολιαστείτε. Προσπαθώ μόνο να μοιράσω την ιστορία μου. Δεν έκανα τίποτα κακό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσουν ν’ αποσύρουν τα βίντεό μου. ” Le Média en 4-4-2

Λογοκρισίας Εγκώμιον….

Τι αναφέρει η Ιατρική Γνωμάτευση:

”Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ενηλίκων Vanderbilt.

Ο κ. John Stokes νοσηλεύθηκε στο Vanderbilt/Βάντερμπιτ (σσ στην Nashville στο Tennessee) από 9/4/21-9/7/21 ( δηλ. 3 ολόκληρου μήνες) λόγω μυοκαρδίτιδας ( φλεγμονή του μυός της καρδιάς) πιθανώς ως ένα αποτέλεσμα του αποτέλεσμα εμβολίου κατά covid19′‘.Συνοδευτικό έγγραφο το αποδεικτικό του εμβολιασμού..

dimpenews.com

Back to top button