Διεθνή

To Fascistbook (fb) (FiB) που συνεργάζεται με το Atlantic Council ένα think tank του ΝΑΤΟ κατήργησε σελίδα του RT το Redfish με 830.000 ακόλουθους γιατί ανάρτησε για το τέλος της δικτατορίας Mussolini και για την Ημέρα του Ολοκαυτώματος!! ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Το “Facebook” αναστέλλει μια σελίδα που ανήκει στο RT το Redfish με 830.000 ακόλουθους γιατί ανάρτησε για το τέλος της δικτατορίας Mussolini και για την Ημέρα του Ολοκαυτώματος! Η λογοκρισία επιβλήθηκε επειδή θέλουν μονόπλευρη πληροφόρηση το ίδιο και με εμβόλια και διαχείριση υγειονομικοπολιτικής κρίσης όπου το fb κατήργησε δεκάδες χιλιάδες λογαριασμούς που βγάζουν εναλλακτική πληροφόρηση. Το Facebook δεν δέχεται πλέον ανάρτηση του Redfish του RT.

Το Facebook/Fascistbook (fb) (FiB) συνεργάζεται με το Συμβούλιο Ατλαντικού-Atlantic Council- μια δεξαμενή σκέψης think tank του ΝΑΤΟ που χρηματοδοτείται από μεγάλους Δυτικούς κατασκευαστές όπλων και με αποστολή να αντιμετωπίζει τη ρωσική απειλή – και πρόσφατα προσέλαβε τον επαγγελματία ”κυνηγό μαγισσών” Ben Nimmo, έναν από τους υποτιθέμενους χειριστές της Πρωτοβουλίας Ακεραιότητας , μιας μυστικής βρετανικής επιχείρησης πολέμου πληροφοριών. ”
Είναι το Fascistbook (fb) (FiB) που επιτίθεται στη Ρωσία απαγορεύοντας το Redfish του RT που καταπολεμά… τον φασισμό και το Άουσβιτς…

Την Παρασκευή, το Facebook διέγραψε τη σελίδα του Redfish, ενός βραβευμένου έργου ψηφιακού περιεχομένου με έδρα το Βερολίνο που σχετίζεται με την RT. Σε ένα μήνυμα που εστάλη στον Redfish, το Facebook δήλωσε ότι η ανάρτηση με το ανάποδο πορτρέτο του Ιταλού φασιστή δικτάτορα αξίζει την τρίτη «απεργία» ενάντια στη σελίδα, η οποία είχε περισσότερους από 830.000 ακολούθους.

Προηγουμένως, το Redfish έλαβε μια προειδοποίηση για φωτογραφίες επιζώντων του Άουσβιτς, οι οποίες παραβίασαν τα ταμπού σχετικά με το «γυμνό και τη σεξουαλική δραστηριότητα».To Fascistbook (fb) (FiB) εξαλείφει την ιστορική συλλογική μνήμη.
Το Facebook απαγορεύει το έργο ψηφιακού περιεχομένου της RT του Redfish μετά από δημοσιεύσεις που σηματοδοτούν το τέλος της δικτατορίας του Μουσολίνι και την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος.

Αναστήλωση του Μουσολίνη παλινόρθωση του φασισμού από το facebook.Αυτή είναι η επίμαχη ανάρτηση που λογοκρίνει το fb.

Ο Anthony Bellanger της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων, είπε στον RT: «Αν αφαιρεθούν φωτογραφίες κρατουμένων που κρατούνται από τους Ναζί κατά τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, επειδή φέρεται ότι παραβιάζουν τις οδηγίες για το γυμνό, τότε οι αλγόριθμοι του Facebook δεν είναι κατάλληλοι για το σκοπό»

Ωστόσο, δεν αφορά μόνο τους αλγόριθμους του Facebook – ή ίσως ακόμη και τους ανθρώπινους υπαλλήλους – που συμμετέχουν στη λογοκρισία. Κοιτάξτε τι λογοκρίνεται: ένα ανάποδο πορτρέτο του Μουσολίνι (αντί για την πραγματική) και φωτογραφίες των επιζώντων κρατουμένων του Άουσβιτς, του διαβόητου ναζιστικού στρατοπέδου θανάτου που απελευθερώθηκε τον Ιανουάριο του 1945.

Πέρυσι περίπου στις 9 Μαΐου, όταν οι άνθρωποι προσπάθησαν να μοιραστούν την φωτογραφία των στρατιωτών του Κόκκινου Στρατού που έβαζαν μια σοβιετική σημαία πάνω από το Ράιχσταγκ στο Βερολίνο, αυτό λογοκρίθηκε επίσης από το Facebook ως ανάρτηση «ενάντια στα κοινοτικά μας πρότυπα σε επικίνδυνα άτομα και οργανισμούς. “
Μήπως το Facebook επιδιώκει να καταστείλει ακριβείς ιστορικές πληροφορίες σχετικά με τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο;

(σσ. Oι επινοητές των νέων ψηφιακών αυτή τη φορά στρατοπέδων συγκέντρωσης οι υγειονομικοί ευγονιστές του καταναγκαστικού πανεμβολιασμού οι Γκεμπελιστές των φαρμακοβιομηχανιών το Δ Ράιχ του Κοβιντο-ολοκληρωτισμού απαλείφει την ιστορική μνήμη καυτά των γερμανικών στρατοπέδων συγκέντρωσης. Τους ενόχλησε κι αυτή η ανάρτηση:)

Για να μην νομίζετε ότι αυτό ήταν μόνο θέμα διοίκησης Τραμπ, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ διέγραψε τον πρώτο άνθρωπο στο διάστημα νωρίτερα αυτό το μήνα, επειδή ήταν Σοβιετικός και όχι Αμερικανός. (σσ.Αυτά είναι τα μέσα που παρέχουν σήμερα αφειδώς την προπαγάνδα για πειραματικά γονιδιακά γενετικά κατά επιστήμονες εμβόλια.)

Πριν αναρωτηθείτε γιατί το Πανοπτικό του Mark Zuckerberg – του οποίου οι πολιτικές συμπάθειες είναι γνωστές υπενθυμίζουμε ότι το Redfish έχει χαρακτηριστεί ως “κρατικό μέσο μαζικής ενημέρωσης της Ρωσίας” ως μέρος ενός ηθικού πανικού στη Δύση εναντίον των φερόμενων στη Μόσχα ” ανάμειξη στη δημοκρατία μας. “

OΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΠΑΝΕΜΟΛΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ:

Ο αρχισυντάκτης της RT λέει ότι θα επιδιώξει την απαγόρευση του Facebook εάν η σελίδα Redfish του RT, η οποία καταργηθεί μετά την αντιαφιστική ανάρτηση, δεν αποκατασταθεί.

Άλλοι χρήστες του Facebook στο YouTube έχουν επίσης υποστεί πρόσφατα ανάλογη με τη λογοκρισία RT, τόσο στα αγγλικά όσο και στα γερμανικά κανάλια, για την υποτιθέμενη «παραπληροφόρηση Covid-19» που όμως δεν ήταν κάτι τέτοιο. Το μήνυμα που στέλνουν αυτές οι εταιρείες Big Tech με έδρα τις ΗΠΑ στον κόσμο είναι αναμφισβήτητο: θα επιτρέπεται μόνο η Επίσημη Αλήθεια, που καθορίζεται από τις δυνάμεις που θα εγκρίνουν. Ευθυγραμμισμός στην επίσημη καθεστωτική γραμμή, ή αλλιώς.RT 1/5/21

dimpenews.com

Back to top button