breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Πράκτορας της CIA αποκαλύπτει πώς χρησιμοποιούνται τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης για τη χειραγώγηση των μαζών με ψέματα

Πράκτορας της CIA αποκαλύπτει πώς χρησιμοποιούνται τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης για τη χειραγώγηση των μαζών με ψέματα

Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό και αρνηθείτε να συμμετάσχετε στην ψύχωση των μαζικών σχηματισμών που ταλαιπωρεί τους τηλεθεατές των μεγάλων καναλιών

Πιθανότατα αποτελεί μεγάλη έκπληξη το να μάθουμε ότι κάποιοι πράκτορες της CIA δεν ήταν πάντα πληρωμένα ρομποτάκια του Βαθέως Κράτους.

Σε μια συνέντευξη του 1983, ένας πρώην πράκτορας της CIA εξηγεί πώς σκορπούσε την παραπληροφόρηση χρησιμοποιώντας δημοσιογράφους κυρίαρχων μέσων σε φιλικά μέσα ενημέρωσης όπως το CNN και οι New York Times.

Αυτό το βίντεο είναι πιο επίκαιρο σήμερα από ό,τι ήταν όταν κυκλοφόρησε αρχικά το 1983.

Ο πρώην πράκτορας της CIA, Φρανκ Σνεπ αναλύει προσεκτικά τη διαδικασία ξεπλύματος παραπληροφόρησης στον Τύπο, προκειμένου να γίνει πλύση εγκεφάλου στις μάζες ώστε να πιστέψουν τις αφηγήσεις της CIA και της κυβέρνησης.

Με βάση αυτή τη μαρτυρία, η CIA λέει ψέματα στους δημοσιογράφους, λέει ψέματα σε δικούς της πράκτορες και στις μυστικές υπηρεσίες άλλων χωρών, έτσι ώστε οι δημοσιογράφοι να το επιβεβαιώσουν και να διακινήσουν ψευδείς πληροφορίες μέσω αξιόπιστων προσώπων των μέσων ενημέρωσης.

Και αν νομίζετε ότι έλεγε ψέματα, σκεφτείτε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ μήνυσε τον Σνεπ σε μια υπόθεση που έφτασε μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο τελικά αποφάσισε ότι οι υπάλληλοι των μυστικών υπηρεσιών πληροφοριών, θα έπρεπε να υποβάλουν οποιαδήποτε δήλωση για λογοκρισία από την υπηρεσία, ακόμη και εκείνων που δεν σχετίζονται με μυστικά.

Υπάρχει ένα κίνημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προσπαθεί να σβήσει οποιαδήποτε αρνητική δημοσίευση για τη CIA υποστηρίζοντας ότι η υπηρεσία δεν εμπλέκεται πια σε τέτοιου είδους συμπεριφορά.

Είτε πρόκειται για ψέματα στο Κογκρέσο, για διακίνηση ναρκωτικών, για παράνομη κατασκοπεία Αμερικανών πολιτών ή για κρυφή λειτουργία προγραμμάτων χωρίς τη γνώση του Κογκρέσου, η CIA είναι νόμος και αυτοκέφαλο από μόνη της.

Το 2017, τα WikiLeaks δημοσίευσε περισσότερα από 8.000 έγγραφα για τη CIA. Τα εμπιστευτικά έγγραφα, με την κωδική ονομασία Vault 7, που χρονολογούνται μεταξύ του 2013 και του 2016, περιελάμβαναν λεπτομέρειες σχετικά με τις δυνατότητες λογισμικού της CIA, όπως τη δυνατότητα παραβίασης αυτοκινήτων, έξυπνων τηλεοράσεων και προγραμμάτων περιήγησης ιστού, συμπεριλαμβανομένων των Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox και Opera, όπως καθώς και τα λειτουργικά συστήματα των περισσότερων smartphone, συμπεριλαμβανομένων των iOS και Android της Apple.

Αν νομίζετε ότι η CIA και η κυβέρνησή σας, (η οποιαδήποτε κυβέρνηση στον κόσμο) σταμάτησαν ξαφνικά να σας λένε ψέματα οποιαδήποτε στιγμή τα τελευταία 40 χρόνια, είστε απελπιστικά αφελείς.

Σύμφωνα με την Άμπερ Λιόν, δημοσιογράφο που έχει κερδίσει τρεις φορές βραβείο Emmy, το CNN πληρώνεται συνήθως από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τις ξένες κυβερνήσεις για να αναφέρει επιλεκτικά ορισμένα γεγονότα και να δημιουργεί ψεύτικες ειδήσεις.

Και τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα, καθώς σύμφωνα με την Λίον, η κυβέρνηση Ομπάμα πλήρωσε το CNN για τον εκδοτικό έλεγχο σε μέρος του περιεχομένου τους! Το τρομακτικό γεγονός είναι ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι ένας βόθρος χειραγώγησης και ελέγχου της σκέψης και το 99% των ανθρώπων δεν έχει ιδέα για το τι συμβαίνει.

Εάν αυτό σας εκπλήσσει, μάθετε και το καλύτερο. Το 2012 ο Ομπάμα αντέστρεψε τον νόμο Smith-Mundt, που σημαίνει ότι το εγχώριο κοινό μπορεί να γίνει στόχος της κυβερνητικής προπαγάνδας.

Η προπαγάνδα και οι ψεύτικες ειδήσεις είναι ένα καυτό θέμα, ειδικά από τότε που η αγαπημένη των μέσων ενημέρωσης, Χίλαρι Κλίντον, έχασε τις εκλογές του 2016. Εάν αναρωτιέστε πώς μοιάζει στην πράξη όλα αυτά που άλλαξε ο Ομπάμα κατά την διακυβέρνησή του, θυμηθείτε τι συνέβη πριν από λίγο καιρό.

Πολλά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης «συνελήφθησαν» να προωθούν ακριβώς το ίδιο σενάριο και να σπρώχνουν μια πανομοιότυπη προπαγανδιστική αφήγηση μετά την επιδρομή του FBI στο σπίτι του πρώην προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, στο Μαρ-α-Λάγκο.

Τα ίδια ακριβώς πλάνα, οι ίδιες ακριβώς εκφράσεις, οι ίδιες λέξεις, ακόμα και οι κινήσεις του προσώπου και της γλώσσας του σώματος των παρουσιαστών, φανερώνει τις σεναριακές γραμμές που καταδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο το κοινό τροφοδοτείται αναγκαστικά με την κυβερνητική προπαγάνδα.

Πράγμα που εγείρει ένα απλό ερώτημα: Tι έχουν να κρύψουν και γιατί είναι τόσο αποφασισμένοι να κάνουν τους πάντες να βλέπουν τα γεγονότα με τον ίδιο τρόπο; Αυτό είναι ο έλεγχος του νου σε δράση και σε ζωντανή εξέλιξη. Υπάρχει λόγος που ονομάζονται προγράμματα και προγραμματισμός.

Και απέχει πολύ από την πρώτη φορά που τα ΜΜΕ έχουν πιαστεί να παπαγαλίζουν από το ίδιο προπαγανδιστικό σενάριο. Ονομάζεται Operation Mockingbird και εδώ, υπάρχει ένα ολόκληρο βίντεο που εκθέτει τη σκιερή ιστορία της CIA.

Στο μεταξύ, κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό και αρνηθείτε να συμμετάσχετε στην ψύχωση των μαζικών σχηματισμών που ταλαιπωρεί τους τηλεθεατές των μεγάλων καναλιών. Το μέλλον του κόσμου μας εξαρτάται από εσάς.

primenews.press

 

Back to top button