Ελλάδα

Mnτρoπoλiτnς Aμβpoσιoς για Moσιαλo: Eβραioς ο υβpιστnς της Παvαγiας. Aπιστoς και υπoκpιτnς, Hpθε η ώρα να σε καταpαστώ και να σε αφopiσω ! ! !

Τωρα εξηγουνται ολα…

Τωρα εξηγειται το μενος του για την Παναγια μας….

Εβραιος κι αυτος ! ! !

Ο Καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος που έχει προκαλέσει από την παραμονή των Χριστουγέννων θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτησή του για την Παναγία, δε θα μπορούσε να ξεφύγει από τα πύρινα – ως άλλωστε είθισται- βέλη του Μητροπολίτη Αμβρόσιου.

Ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος αποκαλεί άπιστο και υποκριτή τον υβριστή της Παναγίας, ενώ δηλώνει ότι είναι Εβραίος και πουλά τα βιβλία του «στο Ιnternet με το όνομα ««Ελάιας Μόσια – Elias Mossia».

Αν κα του δίνει τελεσίγραφο έως την 31η Δεκεβρίου για να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, σίγουρος ότι ο Καθηγητής δεν πρόκειται να το πράξει δηλώνει ότι θα «τον πνίξει με τα λόγια του» και φτάνει  μέχρι το σημείο να τον καταραστεί και να τον αφορίσει.

Από το στόχαστρο του Μητροπολίτη Αμβρόσιου δε θα ήταν δυνατόν να ξεφύγει ούτε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, η οποία με την ανακοίνωσή της σύμφωνα με τον Αμβρόσιο «χαϊδεύει» τον κ. Μόσιαλο αντί να του τα ψάλει – όπως ο ίδιος- με την πιο σκληρή γλώσσα.

«Το λάθος της Ιεράς Συνόδου είναι, ότι την ασεβέστατη συμπεριφορά σας πρός την Υπεραγίαν Θεοτόκον την υποτίμησε, καθ΄όσον οι σεπτοί Ιεράρχες της Ιεράς Συνόδου, λίαν εσφαλμένως δε, εθεώρησαν ως προσωπικήν τους προσβολήν τα λόγια και την εγκληματική απεικόνιση της Παναγίας μας! Οι Συνοδικοί Ιεράρχες, λοιπόν, δεν αναφέρονται στους υβριστές του Χριστού και της Παναγία μας, αλλά προσεύχονται», γράφει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα γράφει στη διαμαρτυρία του και την ανοιχτή επιστολή προς τον Καθηγητή κ. Μόσιαλο ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ

ΘΕΜΑ: ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑΝ ΘΕΟΤΟΚΟΝ

Αγαπητοί μου,

Ο εν Βηθλεέμ γεννηθείς Κύριος να βασιλεύη στις καρδιές μας και να κυβερνά τη ζωή μας!

Συνημμένως σας διαβιβάζω μία νέα  δημοσίευση στη σειρά

«Κραυγή αγωνίας»

και ζητώ  την εκ μέρους σας κατανόηση!

+ Ο Μητροπολίτης

πρ. Καλαβρύτων & Αιγιαλείας

Αμβρόσιος

Αίγιον, Χριστούγεννα, 26 Δεκεμβρίου 2021

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΛΛΟΓΙΜΩΤΑΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ

κ. ΗΛΙΑΝ ΜΟΣΙΑΛΟΝ, ΙΑΤΡΟΝ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Τέως ΥΠΟΥΡΓΟΝ

Και …….ΕΒΡΑΙΟΝ (;;;;)

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ:

Από έρευνα, που πραγματοποιήσαμε στις σελίδες του Διαδικτύου, ανακαλύψαμε, ότι ο υβριστής της Παναγίας μας, της Υπεραγίας Θεοτόκου, κύριος (με μικρό το κ) Ηλίας Μόσιαλος  είναι Εβραίος και μάλιστα στο Ιnternet τα βιβλία του πωλούνται με το όνομα ««Ελάιας Μόσια – Elias Mossia».   

«Από πολλές πηγές, που ανενόχλητα κάνουν το γύρο του διαδικτύου, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και «σοφός» του Γιώργου Παπανδρέου επί θεμάτων Υγείας, κ. Ηλίας Μόσιαλος είναι εβραίος και, μάλιστα, ότι τα βιβλία του πωλούνται στο Internet με το όνομα «Ελάιας Μόσια – Elias Mossia». Τυχαίο; Εσείς τι νομίζετε;



πηγη 

Back to top button