Διεθνή

Πόρισμα φωτιά Βρετανού Ιατροδικαστή: 51χρονη πέθανε από ”επιπλοκές πρόσφατα χορηγηθέντος εμβολίου AstraZeneca»! Υπέστη θρομβώσεις και κατέληξε. Οι γιατροί είχαν διαγνώσει λανθασμένα γαστρεντερίτιδα! Ξέσπασμα του συζύγου του θύματος!

Πόρισμα φωτιά Βρετανού Ιατροδικαστή: 51χρονη πέθανε από ”επιπλοκές πρόσφατα χορηγηθέντος εμβολίου AstraZeneca»! Υπέστη θρομβώσεις και κατέληξε. Οι γιατροί είχαν διαγνώσει λανθασμένα γαστρεντερίτιδα! Ξέσπασμα του συζύγου του θύματος! Το θέμα είναι αν υπήρξε δόλος ή απλή αμέλεια στην λάθος διάγνωση. Μήπως πήγαν να σκεπάσουν με εξ άνωθεν εντολή ότι η γυναίκα κατέληγε από εμβόλιο αφού άλλωστε όπως οι ίδιοι ομολογούν τώρα η κατάσταση της υγείας της ήταν μη αναστρέψιμη;;;

Η κυρία Barlow αισθάνθηκε «απελπισμένη» όταν πήγε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο στο Wigan, είπε ο σύζυγός της στην έρευνα.
Μια γυναίκα που πέθανε από «μη αναγνωρισμένες» επιπλοκές μετά από εμβόλιο Covid-19 διαγνώστηκε λανθασμένα με γαστρεντερίτιδα, δήλωσε ιατροδικαστής.

Μια έρευνα έδειξε ότι η Michelle Barlow ανέπτυξε θρόμβους αίματος και πέθανε 16 ημέρες μετά το εμβόλιο του AstraZeneca. (σσ κλασική μετεμβολιακή θρόμβωση, καραμπινάτη)

Ο ανώτερος ιατροδικαστής Timothy Brennand είπε ότι η 51χρονη, από το Orrell του Wigan, ίσως έλαβε «κατώτερη του βέλτιστου ιατρική φροντίδα».

Οι Wrightington, Wigan και Leigh Teaching Hospitals Trust είπαν ότι η θεραπεία της ήταν «σύμφωνη με τις κατάλληλες οδηγίες».

Η έρευνα πληροφορήθηκε ότι η μητέρα δύο παιδιών η κ. Barlow πήγε για πρώτη φορά στο Royal Albert Edward Infirmary στο Wigan με «παρενέργειες» που έμοιαζαν με γρίπη στις 19 Μαρτίου, 12 ημέρες αφότου εμβολιάστηκε σε ένα κέντρο μαζικών εμβολιασμών στο Robin Park του Wigan.

Ο σύζυγός της Ian είπε στο Ιατροδικαστικό δικαστήριο του Bolton ότι ένιωθε «εξουθενωμένη» και πήρε εξιτήριο, αλλά επέστρεψε την επόμενη μέρα και εισήχθη, καθώς οι γιατροί υποψιάζονταν γαστρεντερίτιδα.

Τρεις μέρες αργότερα, ο κ. Barlow έλαβε ένα τηλεφώνημα από μια νοσοκόμα που του είπε να πάει στο νοσοκομείο το συντομότερο δυνατό.

“Μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για τη Michelle. Μετά ήρθαν δύο γιατροί και εξήγησαν”, είπε.

«Είπα”, «πρέπει να τη σώσεις».
Ο νοσοκομειακός θεράποντας Δρ Mian Ahmed είπε στην ακρόαση, εάν προέκυπτε η ίδια κατάσταση τώρα, θα συνταγογραφούσε αιμοσφαιρίνη, αραιωτικά αίματος και αξονικές τομογραφίες νωρίτερα στην ασθενή.

Timothy Brennand, Senior Coroner for the District of Manchester West
o Iατροδικαστής

Ο χειρουργός Dr Marius Paraoan πρόσθεσε ότι μόλις εξέτασε την αξονική τομογραφία της κυρίας Barlow, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι θρόμβοι αίματος δεν ήταν θεραπεύσιμοι με χειρουργική επέμβαση και «δεν ήταν συμβατοί με την επιβίωση».

Η οικογένεια του θύματος θρόμβου αίματος επαίνεσε για την υποστήριξη του εμβολίου
Η ανεπάρκεια πολλαπλών οργάνων της που προκλήθηκε από τους θρόμβους αίματος ήταν αποτέλεσμα της ανοσοθρομβωτικής θρομβοπενίας που προκλήθηκε από το εμβόλιο, μια κατάσταση που δεν αναγνωρίστηκε τη στιγμή του θανάτου της, σύμφωνα με την ανάκριση.

Ο παθολόγος Δρ Naveen Sharma είπε στην έρευνα ότι οι οδηγίες σχετικά με τη σχέση μεταξύ του εμβόλου AstraZeneca και της “πολύ σπάνιας” παρενέργειας δημοσιεύθηκαν πρόσφατα και, από τα 24,8 εκατομμύρια άτομα που είχαν λάβει τουλάχιστον μία δόση, μόνο σε 425 περιπτώσεις είχαν εντοπιστεί θρόμβοι αίματος.

Δίνοντας το συμπέρασμά του, ο κ. Brennand είπε ότι δεν μπορούσε να πει εάν η κυρία Barlow θα ζούσε εάν οι γιατροί αναγνώριζαν νωρίτερα ότι είχε κακή αντίδραση στο εμβόλιο.

«Η αποθανούσα απεβίωσε ως συνέπεια των μη αναγνωρισμένων, σπάνιων επιπλοκών ενός πρόσφατα χορηγηθέντος κατ’ επιλογήν και απαραίτητου εμβολιασμού κατά του Covid-19», πρόσθεσε ο ιατροδικαστής.

Ωστόσο, είπε ότι μπορεί να υπήρχε κάποια «κατώτερη του βέλτιστου φροντίδα» και «μεροληπτική επιβεβαίωση» των γιατρών στην επιμονή στην αρχική τους λανθασμένη διάγνωση.

Εκτός δικαστηρίου ο Ian ζήτησε δικαστική επανεξέταση της κυκλοφορίας του εμβολίου και είπε ότι ένιωθε «ανακούφιση» που ο ρόλος του εμβολίου στον θάνατο της συζύγου του είχε αναγνωριστεί.

Είπε ότι η οικογένεια ένιωσε λιθοβολημένη από αξιωματούχους δημόσιας υγείας όταν έθεσε τις ανησυχίες του.

Είπε ότι ήταν «χαρούμενος και λυπημένος» γιατί παρόλο που δεν ήταν εδώ, η γυναίκα του «πήρε τις απαντήσεις σε αυτό που θέλαμε».

Michelle Barlow

«Τα θύματα του εμβολίου Covid είναι ξεχασμένοι ήρωες δίπλα στα θύματα του Covid, γιατί έχουμε διδαχτεί», είπε.

«Είχα έναν στενό φίλο που πέθανε από Covid και η γυναίκα μου πέθανε από το εμβόλιο.

Δεν λέω να μην πάρεις το εμβόλιο. Λέω να το ελέγξεις πρώτα, αν είναι σωστό για σένα.”

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου είπε ότι το πόρισμα του ιατροδικαστή «επιβεβαίωσε τα ευρήματα της εσωτερικής μας έρευνας».

Είπε: «Θα θέλαμε να δώσουμε τη διαβεβαίωση ότι η θεραπεία που έλαβε η κυρία Barlow ενώ βρισκόταν στη φροντίδα μας ήταν σύμφωνη με την κατάλληλη καθοδήγηση».

Πρόσθεσε ότι «θα ήθελε και πάλι να εκφράσει τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια» στην οικογένεια της κυρίας Barlow.bbc 26/11/21

Αυτά συμβαίνουν όταν οι Ιατροδικαστές είναι αδέκαστοι, όταν οι συγγενείς του θύματος δεν προσβάλουν τη μνήμη των δικών τους για ψίχουλα δημοσιότητας πιστοί στο δόγμα του Αντι Γουόρχολ : «Στο μέλλον ο καθένας θα είναι παγκοσμίως διάσημος για 15 λεπτά». Τέτοια ρεπορτάζ βγαίνουν από το BBC που δικαιώνει εδώ τη φήμη του όπου ο δημοσιογράφος αποποιείται το ρόλο του ακριβοπληρωμένου προπαγανδιστή και στηρίζει έμπρακτα την ελευθεροτυπία ελέγχοντας την εξουσία (τύπος εκ του τύπτω χτυπώ) Η υπόθεση είναι μεμονωμένο περιστατικό ή η κορυφή του παγόβουνου;

dimpenews.com

Back to top button