breaking newsΔιεθνή

ΗΠΑ: Ο Τραμπ διατηρεί το προβάδισμα στην Άιοβα λίγο πριν τις προκριματικές εκλογές

Ο Ντόναλντ Τραμπ διατηρεί το μεγάλο του προβάδισμα στην Άιοβα

Προβάδισμα στην Άιοβα των ΗΠΑ διατηρεί ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πολυαναμενόμενης δημοσκόπησης που δόθηκε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στη δημοσιότητα και έδωσε τον τόνο της τελευταίας πλήρους ημέρας προεκλογικής εκστρατείας στην παγωμένη από το χιόνι Πολιτεία των ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ διατηρεί μεγάλο προβάδισμα και η Νίκι Χέιλι υποσκελίζει τον Ρον Ντε Σάντις, παίρνοντας τη δεύτερη θέση στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών. Οι οργανωτές της δημοσκόπησης υπερηφανεύονται ότι μπορούν να παίρνουν μια ακριβή στιγμιαία φωτογραφία της διάθεσης των ψηφοφόρων της Αϊόβα.

Η δημοσκόπηση των Des Moines Register / NBC News, που δόθηκε στη δημοσιότητα αργά χθες, Σάββατο, το βράδυ (τοπική ώρα), δίνει στον Τραμπ 48%, αν και το ποσοστό του μειώθηκε κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τη δημοσκόπηση του Δεκεμβρίου.

Η πρώην κυβερνήτης της Νότιας Καρολίνας Χέιλι έρχεται δεύτερη με 20%, σημειώνοντας άνοδο 4 ποσοστιαίων μονάδων, και ακολουθεί ο κυβέρνητης της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις με 16%, 3 ποσοστιαίες μονάδες λιγότερες από το Δεκέμβριο.

PrimeNews.

Back to top button