breaking newsΔιεθνή

Nεκρo θελoυv οι Oυκραvoi το vεο Aφεvτικo τoυ twιtter ! ! !

Εχουν καβαλησει μεγαλο καλαμι τελικα….

Ειδικα η Τακουνατη Χορευτρια που εχουν προεδρο…

Με το όνομα λοιπον, του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ φαίνεται ότι εμπλουτίστηκε η διαβόητη  «λίστα δολοφονιών Myrotvorets» της Ουκρανίας. Η συγκεκριμένη λίστα που αποτελεί μία καταγραφή των «εχθρών της Ουκρανίας» και βρίσκεται στην δημοσιότητα από το 2019, περιλαμβάνει εκτός από τον ισχυρό άνδρα της Tesla, προσωπικότητες όπως ο Roger Waters των Pink Floyd αλλά και 327 ανήλικα παιδιά!

Η συγκεκριμένη λίστα που βρίσκεται αναρτημένη στο διαδίκτυο και είναι προσβάσιμη σε όλους, περιέχει επίσης εκτός από τα ονόματα των στόχων, και φωτογραφίες με φρικτά δολοφονημένους ανθρώπους, που θεωρούνται είτε ρωσόφωνοι, είτε «πράκτορες των Ρώσων». Μιλάμε για ακρωτηριασμένα πτώματα και νεκρούς με εμφανή σημάδια βασανισμού.

Ο Μασκ στη «Λίστα θανάτου» της Ουκρανίας

Η κίνηση αυτή της συμπερίληψης του Μασκ στην λίστα έρχεται αμέσως μετά την παραδοχή του ότι δεν μπορεί πλέον να παρέχει δωρεάν την δορυφορική του υπηρεσία Starlink, στην οποία βασίζεται όλο το σύστημα επικοινωνιών του ουκρανικού στρατού, αλλά και η πλοήγηση μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Ενώ πλέον η κόντρα του με τον Ζελένσκι είναι δημόσια με σφοδρή αντιπαράθεση και ανταλλαγή απαξιωτικών μηνυμάτων μέσω Twitter.

Η αλλαγή στάσης του Μασκ εκτός από την ηγεσία των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, έχει προβληματίσει και ολόκληρο το δυτικό κόσμο, καθώς ο δισεκατομμυριούχος πήρε δημόσια θέση υπέρ της ειρήνευσης και υπέρ των δημοψηφισμάτων στην ανατολική Ουκρανία, που διοργάνωσε η Ρωσία και δεν αναγνωρίζει η διεθνής κοινότητα.

Δεν λείπουν φυσικά και οι φωνές που καταλογίζουν στον δισεκατομμυριούχο «υστεροβουλία» για αυτή την αλλαγή στάσης του, έπειτα από την αποκάλυψη του CNN ότι ο ίδιος είχε ζητήσει λεφτά από το αμερικανικό Πεντάγωνο για να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του στην Ουκρανία.

 

πηγη

Back to top button