Ελλάδα

Κουρουμπλής: Προκαλώ τον εισαγγελέα να ψάξει. Χαθήκαν ή δεν χάθηκαν άδικα άνθρωποι; (Και τον διεγραψε ο Αλεξης)

Τι Αλεξης τι Κουλης….

Ενα και το αυτο ειναι…

Και στην καθομιλουμενη….

Τα ιδια σκατα ειναι ! 

«Προκαλώ τον εισαγγελέα να ψάξει. Χαθήκαν ή δεν χάθηκαν άδικα άνθρωποι» αναρωτήθηκε μιλώντας στον Focus FM 103,6 και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής τονίζοντας ότι θα επαναλάμβανε τα λόγια που είπε χθες στη Βουλή και τον οδήγησαν στη διαγραφή από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις δηλώσεις Λύτρα ότι περί της μελέτης «είχαν ενημερώσει σε ανώτατο επίπεδο», ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε ότι ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε προσθέτοντας «εκτός αν εννοούσε ο κ. Λύτρας την …Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

«Είναι ψεύτες, είναι αδίστακτοι …εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό και αυτός θα τους κρίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Για έλευση των μονοκλωνικών αντισωμάτων στη χώρα και τη χορήγησή τους, σημείωσε ότι «είναι ψέμα να λένε ότι περίμεναν την έγκριση του EMA. Μπορούσαν να τα πάρουν από τότε που τα ενέκρινε ο FDA, με διακρατική συμφωνία».

Επιπλέον, ζήτησε απαντήσεις θέτοντας το ερώτημα εάν «είναι αλήθεια ότι εξαιρούν τους διαβητικούς; Ποια η επιστημονική τεκμηρίωση;».

Αναφορικά με τις αναστολές υγειονομικών που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά της covid-19, ο κ. Κουρουμπλής υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση «7.500 ανθρώπους τους έθεσε εκτός, τους έκοψε τον μισθό… αυτά μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα γίνονται, δε γίνονται στη Δημοκρατία». «Αυτοί άνθρωποι έλειψαν από το ΕΣΥ. … Αντικαταστάθηκαν;» διερωτήθηκε.

Τέλος, ανέφερε: «Θέλω να περπατάω περήφανα στο δρόμο, να μη με φτύνει ο κόσμος, να με χαιρετάει και να μου κάνει και κριτική. Ο πολιτικός πρέπει να υπερασπίζεται πρωτίστως τα συμφέροντα της κοινωνίας».



πηγη 

Back to top button