Διεθνή

Επιδημιολόγος καθηγητής του ULB Βρυξελλών,Πρόεδρος Σχολής Δημόσιας Υγείας: Ένα τεστ θετικό σ’ επίπεδο πληροφορικής είναι FAKE.Το ότι πάνε όλα καλά μ’ εμβολιασμό είναι FAKE Πληροφορικής. Η μάσκα σ΄ανοιχτό πεδίο είναι ανορμάλ! Ο εμβολιασμός κατά covid19 είναι μονοκλωνικός,δεν προστατεύει από παραλλαγές και μεταλλάξεις!! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Christophe De Brouwer Επιδημιολόγος καθηγητής του ULB Βρυξελλών,Πρόεδρος Σχολής Δημόσιας Υγείας: Ένα τεστ θετικό σ’ επίπεδο πληροφορικής είναι FAKE.Το ότι πάνε όλα καλά μ’ εμβολιασμό είναι FAKE Πληροφορικής. Η μάσκα σ΄ανοιχτό πεδίο είναι ανορμάλ! Ο εμβολιασμός κατά covid19 είναι μονοκλωνικός,δεν προστατεύει από παραλλαγές και μεταλλάξεις!!Η υπερθνησιμότητα είναι συνέπεια γήρανσης πληθυσμού. Να μην πάμε σε γενικευμένο κοινωνικό έλεγχο!! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Christophe De Brouwer Επίτιμος καθηγητής του ULB διετέλεσε επί σειρά ετών καθηγητής στο Πανεπιστήμιο ULB των Βρυξελλών και Πρόεδρος στη Σχολή Δημόσιας Υγείας είναι Γιατρός εξειδικευμένος στις εταιρίες δίδασκε στο Πανεπιστήμιο Επιδημιολογία αλλά και Βιομηχανική Τοξικολογία. Έπειτα ασχολήθηκε με το περιβάλλον. Δημιούργησε τη γραμμή σπουδών στη Περιβαλλοντική Υγεία στο υγιές νερό.

Στην επίσημη δυναμική σελίδα βλέπετε αρχικά των αριθμών των θετικών τεστ τον αριθμό των κρουσμάτων με +35% +40% στα κόκκινα κι μ’ ένα μαύρο φόντο κι όλα αυτά για να προκαλέσουν φόβο σαν να είναι ένα φιλμ τρόμου πρακτικά αυτό είναι.

Ένα τεστ θετικό σε επίπεδο πληροφορικής είναι FAKE όχι ως αριθμός αλλά σ΄επίπεδο πληροφορικής είναι FAKE. Πως γίνεται αυτό...αν αυξήσετε τον αριθμό των τεστ εσείς αυξάνετε των αριθμό των κρουσμάτων ή των θετικών και σχετίζετε ζυγίζετε την αύξηση των θετικών χωρίς να δίνετε τον συνολικό αριθμό τεστ που βρίσκονται ασυσχέτιστα σε μια άλλη σελίδα πρέπει να τα ψάξετε για να τα βρείτε..( δηλ. καθημερινά μας βομβαρδίζουν με αύξηση σε πραγματικούς αριθμούς θετικών τεστ χωρίς όμως να διατυμπανίζουν με τον ίδιο ζήλο και τον συνολικό αριθμό διενεργηθέντων τεστ) Επομένως βρισκόμαστε μπροστά σ΄ένα πληροφορικό FAKE (σσ.οπότε δημιουργούν ψευδείς εντυπώσεις, διαχειρίζονται τα δεδομένα και την πληροφορία με τρόπο τέτοιο προς χειραγώγηση της κοινής γνώμης).όταν φοβόμαστε κάνουμε πράγματα που είναι ανορμάλ. Π.χ περπατάμε στο δρόμο φορώντας μάσκα…ενώ βρίσκεστε σε ανοιχτό πεδίο όλων των κατευθύνσεων…Το να φτάσει ο ιός στο σώμα δεν είναι τόσο απλό...Ο φόβος μας κάνει να κάνουμε πράγματα ανορθολογικά παράλογα..Δεν μπορούμε να ελπίσουμε ότι ο εμβολιασμός θα λειτουργήσει…

Με τον εμβολιασμό το ίδιο πράγμα παρουσιάζουν νούμερα που κανείς δεν ξέρει από που έρχονται ποιός τα πρότεινε κι ισχυρίζονται πως όλα πάνε καλά αλλά αυτό είναι ένα FAKE, ένα FAKE πληροφορικής…

Ας πάρουμε την θνησιμότητα ανά 1.000.000 κατοίκους το Βέλγιο το 2020 ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής σ αυτήν.Το πρώτο που θα πούμε είναι ότι το Βέλγιο ήταν το χειρότερο παγκοσμίως στη διαχείριση της κρίσης.Ένας στρατηγός που έχασε όλες του τις μάχες.Και θεωρητικά σε αυτή την περίπτωση αν ο στρατηγός έχασε όλες του τις μάχες αλλάζουμε τον στρατηγό αλλάζουμε τον ΓΕΣ. Τελικά ποια είναι η θνησιμότητα στο Βέλγιο.Πάνω από 2000 θάνατοι ανά 1.000.000. Στην Ιαπωνία έχουν 100 θανάτους ανά 1.000.000 γιατί αυτές οι διαφορές όταν η Ιαπωνία έχει παρόμοια με εμάς κοινωνικοοικονμική ανάπτυξη και γήρανση πληθυσμού…Πήραμε μέτρα για να περιορίσουμε την πρόσβαση όλων όσων δεν υποφέρουν από κόβιντ στα νοσοκομεία...Μετακινήσαμε εσπευσμένα προσωπικό και νοσοκομειακές κλίνες για το κόβιντ.Αυτά είναι τα πλάνα B, C κλπ.Αυτά συζητούν. Μια σκέψη πάνω σε αυτό. Έχετε 40 θανάτους κατά μέσο όρο στο Βέλγιο που αποδίδονται στο κορωνοιό. Συνολικά πεθαίνουν 300 ημερησίως στο Βέλγιο οπότε υπάρχουν καθημερινά 260 που πεθαίνουν όχι από κορωνοιό. Ρίχνεις χρήματα ιατρικό και παραιατρικό δυναμικό δεσμεύεις υποδομές για ν΄αποφύγεις αυτούς τους 40 θανάτους αποδιδόμενους σε κορωνοιό, (αποδιδόμενους το τονίζει). Όταν εκκενώνεις μερικά ή περιορίζεις τις φροντίδες για τους 260 επικείμενους για να τις μεταθέσεις στους 40 αποδιδόμενους του κόβιντ πρέπει να λογαριάστε τη ζημιά που κάνετε στους 260, υπάρχουν αγγλικές μελέτες που το απέδειξαν, και να θεραπεύσετε και τους 40 με το αποδιδόμενο κόβιντ.. Γιατί αν δεν κατορθώσετε το δεύτερο χάσατε τη μάχη, κάνατε μια πολιτική που είναι κακή. Σήμερα τα μέτρα αυτά είναι εντελώς άχρηστα στο επίπεδο του κόβιντ και προσοχή ζημιώνουν τους 260 από άλλες ασθένειες.

-Είναι τεράστιο αυτό που λέτε. Δηλ. η μείωση κατά 47% των νοσηλειών το 2020 καθυστέρησε τις διαγνώσεις υπερβολικά κυρίως στους καρκίνους κι αυτό έχει επιπτώσεις στη θνησιμότητα κι από την άλλη αυτή αποκλειστική προτεραιότητα στο κόβιντ και πάλι ήταν αναποτελεσματική.

-έχουμε προβλήματα με θρομβώσεις καταγεγραμμένες από το AstraZeneca Γαλλία Γερμανία Λουξεμβούργο 20 χώρες που είναι γύρω μας το ανέστειλαν ή το έπαυσαν..Eμείς συνεχίζουμε να διακηρύσουμε ότι 100% ασφαλές αυτή είναι μια παράλογη επικοινωνιακή πολιτική.Το ένα πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει με τις παρενέργειες.Άλλο πρόβλημα η λογοκρισία εγώ λογοκρίθηκα όταν μίλησα για μεταλλάξεις και παραλλαγές τον Αύγουστο.

-Σας απαγόρευσαν να μιλήσετε..

-Ναι, ναι

-Το πρόβλημα είναι αυτές οι διαφυγές του ιού. Τελευταία εμβολιάστηκα για πνευμονιόκοκο.Είναι 2 διαφορετικά εμβόλια . Το 1 με προστατεύει πάνω σε αυτές τις παραλλαγές.Και το δεύτερο με προστατεύει κατά 22 ή 23 ή 24 γενικά μιλώντας παραλλαγές. Μεσολαβεί ένα διάστημα 2 μηνών μεταξύ των 2 εμβολίων. Παίρνοντας αυτό το διπλό εμβόλιο προστατεύομαι από 40 παραλλαγές του συγκεκριμένου ιού.

Το εμβόλιο της γρίπης, το εμβόλιο αυτό είναι ένα θεραπευτικό στοίχημα στα στελέχη που θα είναι παρόντα σ΄εμάς το χειμώνα κι εμβολιάζομαι κατά 4 παραλλαγών προσδοκώντας ότι μια από αυτές θα είναι παρούσα σ΄εμάς κι θα είναι αποτελεσματικό αυτό το θεραπευτικό στοίχημα.Υπάρχουν φορές που το εμβόλιο της γρίπης δεν λειτούργησε δεν χρησίμευσε γενικά σε τίποτα.

Εμβολιασμός κατά κόβιντ. Είναι ένας μονοκλωνικός εμβολιασμός αυτό σημαίνει προφανώς ότι προστατεύει μόνο σ΄έναν τύπο στελέχους επί της παραλλαγής. Οπότε έχουμε παραλλαγές που αντιστέκονται περισσότερο ή λιγότερο στ΄αντισώματα που προέκυψαν από τον εμβολιασμό. Σημερα 80% των συνεπειών των κρουσμάτων θέλει να πει δείχνουν ότι έχουν σχέση με βρετανική μετάλλαξη με μια μικρή μερική αντίσταση στο εμβόλιο. Έχουμε και τις παραλλαγές όπως Ν.Αφρικής ή τις βραζιλιάνικες π.χ τη φημισμένη μετάλλαξη 484 που είναι πολύ πιο αντιστεκόμενες στο εμβόλιο το οποίο σχεδόν λειτουργεί.Κι έπειτα έχουμε σημερινές μεταλλάξεις όπου το εμβόλιο είναι εντελώς αναποτελεσματικό. Οπότε αν εμβολιαστείτε με εμβόλιο μονοκλωνικό αυτό θα ευνοήσει την επιβίωση του ιού σε αυτές τις μεταλλάξεις παραλλαγές που αντιστέκονται. Υπάρχουν μελέτες που λένε ότι κάποιες βρετανικές παραλλαγές έγιναν φορείς της βραζιλιάνικης 484 οπότε έγιναν όλο και πιο αντιστεκόμενες στο εμβόλιο. Τα παιδιά πληρώνουν πολύ σκληρό τίμημα ψυχολογικό…κι αυτό με θυμώνει..kairos 15/4/21

Σύμφωνα με μια ανάλυση που μόλις δημοσίευσε ο Christophe de Brouwer, καθηγητής στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του ULB, η υπερβολική θνησιμότητα το 2020 οφείλεται ουσιαστικά στη γήρανση του πληθυσμού. “Η σχετική περίσσεια θνησιμότητας που παρατηρήθηκε το 2020 στο Βέλγιο φαίνεται να είναι πάνω από όλα, αν όχι πρωτίστως, η αντανάκλαση της γήρανσης του βελγικού πληθυσμού, πολύ περισσότερο από την αντανάκλαση ενός ιδιαίτερα επικίνδυνου μολυσματικού φαινομένου », σύμφωνα με μια ανάλυση που μόλις δημοσιεύθηκε από τον Christophe de Brouwer, καθηγητή στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του ULB.Στους κάτω των 85 ετών στις άλλες ηλικιακές κατηγορίες, δεν υπήρξε συγκεκριμένη αύξηση της θνησιμότητας. «Αυτό δείχνει ότι η άμεση τυποποίηση της θνησιμότητας σε μια ηλικιακή πυραμίδα είναι ένα σημαντικό στοιχείο της δημογραφικής κατανόησης και ότι σε χώρες με νεότερο πληθυσμό (ή εάν το Βέλγιο είχε νεότερο πληθυσμό), ακόμη και αν είχαν υποφέρει από θνησιμότητα τόσο έντονη όπως στο Βέλγιο για τις ηλικιακές ομάδες των ηλικιωμένων, αυτό δεν θα είχε μεγάλο αντίκτυπο “, καταλήγει ο καθηγητής.” Ως εκ τούτου, βιώνουμε μια κρίση που φαίνεται να συνδέεται ουσιαστικά με τη γήρανση του πληθυσμού. Αυτός, “επομένως ζούμε μέσω μιας κρίσης που φαίνεται να συνδέεται ουσιαστικά με τη γήρανση του πληθυσμού “. Ο Christophe de Brouwer μας καλεί να λάβουμε «ενισχυμένη ιατρική περίθαλψη για άτομα ηλικίας 85 ετών και άνω» παρά γενικευμένο κοινωνικό έλεγχο.

dimpenews.com

Back to top button