breaking newsΕλλάδα

Το εισιτήριο μου με το μοιραίο τρένο της HELLENIC TRAIN λίγες βδομάδες πριν το Μεγάλο Φονικό! Μας είχαν όλους για σκότωμα!

Το εισιτήριο μου με το μοιραίο τρένο της HELLENIC TRAIN λίγες βδομάδες πριν το Μεγάλο Φονικό! Μας είχαν όλους για σκότωμα!

Ψάχνοντας σήμερα κάτι προσωπικά αντικείμενα βρήκα ένα εισιτήριο τρένου της HELLENIC TRAIN με το τρένο του θανάτου της 22/01/23 που χρησιμοποίησα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη με το συρμό που ερχόταν από Αθήνα. Δεν είναι μόνο οι 57 είναι και όλοι όσοι απειλήθηκαν οι ζωές τους. Ήταν απόπειρα κατά της ζωής κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση εναντίον αναρίθμητων πολιτών επιβατών. Χιλιάδες ανυποψίαστοι επιβάτες χρησιμοποιούσαν τη συγκεκριμένη γραμμή.

Ένα διαβρωμένο σαθρό πολιτικό σύστημα είχε ναρκοθετήσει με μια σειρά παραλείψεων τα βαγόνια. Ήταν όπως εξελίχθηκε μια εχθρική ενέργεια κατά πολιτών. Ήταν μια τρομοκρατική επίθεση κατά πλήθους από τον ίδιο τον κρατικό μηχανισμό. Ήταν ένας αντιΓοργοπόταμος τα Τέμπη που σηματοδοτεί το τέλος ενός δοτού και εγκάθετου καθεστώτος που λυμαίνεται την αποικιοκρατούμενη χώρα χρόνια και δεκαετίες… Οι 57 των Τεμπών έπεσαν στο μπλόκο των ευρωφασιστών, της ασυδοσίας και της αδιαφάνειας από το παρα-κράτος των ημέτερων και των κολαούζων. Θα μπορούσα να είμαι στη θέση όλων αυτών που βρήκαν τραγικό θάνατο..όπως και χιλιάδες άλλοι ανυποψίαστοι πολίτες. Το έγκλημα αυτό όπως συντελέστηκε είναι απαράγραπτο. Οι ζωές των ανθρώπων δεν γυρνούν πίσω ο πόνος των δικών τους ανθρώπων θα στοιχειώνει εσαεί την Αμερικανοβρετανική Κατοχή κατ΄επίφασην ψευδοπατριωτική που σκοτώνει σαν σε εμφύλιο γυναικόπαιδα…Αυτή είναι η Ελλάδα της Ευρωπαικής Ένωσης. Είναι ένα έγκλημα που χρεώνεται όλος ο ελεγκτικός μηχανισμός της ΕΕ..

Μαζί με την απόσυρση των παραμορφωμένων καμένων βαγονιών θα έπρεπε να έχουν ήδη αποσυρθεί οι πολιτικοί πρωταίτιοι μιας εθνικής τραγωδίας όπως οι ίδιοι την όρισαν.

Παραμονές εκλογών και οι πολιτικάντηδες κομματάρχες αναζητούν ν’ αναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες των θυμάτων στα Τέμπη.

Σε αυτές τις εκλογές για την κάλπη δίχως πάτο το ψηφοδέλτιο είναι αυτό το εισιτήριο!

Μάχη για τη ζωή τους δίνουν ακόμη και τώρα 4 πολυτραυματίες.

dimpenews.com

Back to top button