breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σύβοτα: «Έφυγε» από τη ζωή 37χρονη από τα Τρίκαλα που είχε πιάσει δουλειά για σεζόν

 

Την τελευταία της πνοή άφησε μια 37χρονη που είχε πάει στα Σύβοτα για δουλειά την καλοκαιρινή σεζόν. Η 37χρονη νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες σε νοσοκομείο και το πρωί της Κυριακής «έφυγε» από τη ζωή.

Ο λόγος για την Κατερίνα Τσιουτσιουβάλα η οποία έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής και έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα, μόλις 37 ετών, υπέστη ανεύρυσμα ενώ βρισκόταν για σεζόν εργαζόμενη στα Σύβοτα Θεσπρωτίας.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα Ιωάννινα, ωστόσο η κατάστασή της αποδείχθηκε μη αναστρέψιμη και κατέληξε σκορπώντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους.

Στενοί συγγενείς της, έσπευσαν στην περιοχή και πλέον ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά. Περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης αναμένεται να ρίξει φως ??στα αίτια του θανάτου της 37χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η 37χρονη βρισκόταν για σεζόν στα Σύβοτα από τις αρχές του καλοκαιριού.

pronews
Back to top button