breaking newsΔιεθνή

Η προσωπικότητα του Μπάιντεν σε καθημερινή αποδόμηση

Η αξιοπιστία του προέδρου έχει πληγεί πολύπλευρα και πλέον τίθεται το ερώτημα: Ενδέχεται αυτό να φέρει πολιτική αναταραχή;

Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ βάλλεται από παντού. Στα 79 του, ο Μπάιντεν δοκιμάζει τα όρια ηλικίας και την προεδρία

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν έχει πει ότι σχεδιάζει να θέσει υποψηφιότητα για δεύτερη θητεία, αλλά η ηλικία του έχει γίνει ένα άβολο ζήτημα για τον ίδιο και το κόμμα του.

Μόλις ενάμιση χρόνο μετά την πρώτη του θητεία, ο Πρόεδρος Μπάιντεν είναι ήδη περισσότερο από ένα χρόνο μεγαλύτερος από ό,τι ο Ρόναλντ Ρίγκαν στο τέλος δύο θητειών.

Εάν ξεκινήσει άλλη μια εκστρατεία το 2024, ο κ. Μπάιντεν θα ζητούσε από τη χώρα να εκλέξει έναν ηγέτη που θα ήταν 86 ετών στο τέλος της θητείας του. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι πολλοί Αμερικανοί θεωρούν τον κ. Μπάιντεν πολύ ηλικιωμένο και ορισμένοι δημοκρατικοί πολιτικοί δεν πιστεύουν ότι πρέπει να είναι ξανά υποψήφιος .

Την ίδια στιγμή που οι αποκαλύψεις για το γιο του επανέρχονται στο προσκήνιο με νέα στοιχεία, ο γνωστός Αμερικανός αρθρογράφος Μπένυ Τζόνσον εκσφενδονίζει μύδρους.

Δημοσιεύει ένα κολλάζ φωτογραφιών που δείχνει τον Τζο Μπάιντεν να φιλάει την εγγονή του με ασυνήθιστο  τρόπο. Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει σχολιαστεί πολλές φορές για την άκομψη προσέγγισή του σε ανήλικους και ενήλικες.

Ο κος Τζόνσον στην ανάρτησή του βέβαια κατακεραυνώνει τον Μπάιντεν βάζοντας τίτλο:

Αν ο παππούς σας σας φιλήσει έτσι, καλέστε την αστυνομία

 

 

Back to top button