breaking newsΔιεθνή

Αεροπορική επίθεση του Ισραήλ κατά Συρίας. 4 στρατιώτες νεκροί. Αυτά τα παιδιά δεν έχουν μανάδες; Ρατσιστική επίθεση με συνενοχή διεθνούς ”κοινότητας” υπάρχουν περιούσιοι κι αποπαίδια. ΒΙΝΤΕΟ

Τέσσερις Σύροι στρατιώτες σκοτώθηκαν και ένας άλλος τραυματίστηκε, σε αεροπορική επιδρομή που πραγματοποίησε το Ισραήλ εναντίον ορισμένων θέσεων στην κεντρική και παράκτια περιοχή.

Στρατιωτική πηγή είπε, «Γύρω στις 6:30 σήμερα το πρωί, ο ισραηλινός εχθρός πραγματοποίησε αεροπορική επίθεση από τη Μεσόγειο Θάλασσα από την κατεύθυνση του Μπανιάς, στοχεύοντας ορισμένες θέσεις στην κεντρική και παράκτια περιοχή», επισημαίνοντας ότι η αντιαεροπορική άμυνα των αεροσκαφών είχε απωθήσει τους πυραύλους της επίθεσης.

Η πηγή πρόσθεσε ότι από την επίθεση έχασαν τη ζωή τους τέσσερις στρατιώτες και ένας άλλος τραυματίστηκε και προκλήθηκαν υλικές ζημιές.SANA

Οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές έπληξαν στρατιωτικές περιοχές στην περιοχή Masyaf στη δυτική ύπαιθρο της Χάμα, καθώς και αρκετές περιοχές στη Χομς και την περιοχή Jableh στην επαρχία Λατάκια, κοντά στην αεροπορική βάση Hmeimim, όπου βρίσκονται οι ρωσικές δυνάμεις.

Τα παιδιά αυτά που κάθε τόσο το Ισραήλ απρόκλητα κι αναίτια σκοτώνει δεν έχουν μανάδες;; Εξελίσσεται σε ρατσιστικό έγκλημα με τη συνενοχή μιας εκφασισμένης διεθνούς κοινότητας. Υπάρχουν περιούσιοι και αποπαίδια….

Η προηγούμενη επίθεση έγινε στις 13 Νοέμβρη στοχεύοντας το στρατιωτικό αεροδρόμιο Al-Chaayrate στη Homs. Υπήρξαν 2 νεκροί στρατιώτες και κάποιοι τραυματίες.

dimpenews.com

Back to top button