breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

New York Post> Η CIA προσέφερε χρηματικά κίνητρα σε αναλυτές της ώστε να κρύψουν την εργαστηριακή προέλευση του ιού. 7 εκατομμύρια (;) οι νεκροί από την πανδημία, 17 εκατομμύρια από τα εμβόλια!

Αγωγή κατά της CIA για απόκρυψη στοιχείων

 

ΗCIA κατηγορείται ότι απέκρυψε αρχεία ότι οι αναλυτές έλαβαν «χρηματικά κίνητρα» για να θάψουν τη διαρροή εργαστηρίου COVID ως πιθανή εξήγηση για την πανδημία COVID-19, γράφει σε νέο της ρεπορτάζ η New York Post την οποία δεν διαβάζουν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ.

Ένα παρακλάδι του συντηρητικού Ιδρύματος Heritage μήνυσε την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών, κατηγορώντας την ότι απέκρυψε αρχεία με λεπτομέρειες για τις πληρωμές σε αναλυτές ώστε εκείνοι να θάψουν τα ευρήματα ότι μια διαρροή εργαστηρίου ήταν η πιο πιθανή εξήγηση για την πανδημία COVID-19.

Το Oversight Project της δεξαμενής σκέψης Heritage, υπέβαλε αγωγή κατά της CIA στις 22 Δεκεμβρίου, ισχυριζόμενο ότι η υπηρεσία δεν συμμορφώθηκε με το αίτημά του για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOIA) σχετικά με τους αναλυτές που φέρεται ότι «έλαβαν χρηματικά κίνητρα για να αλλάξουν τη θέση τους σχετικά με την προέλευση του ιού», σύμφωνα με ένα αντίγραφο της καταγγελίας που αναφέρθηκε για πρώτη φορά την Τρίτη από την Daily Caller.

«Η κυβέρνηση Biden αρνήθηκε να είναι διαφανής με το Κογκρέσο και τον αμερικανικό λαό σχετικά με την προέλευση του COVID-19», δήλωσε ο Kyle Brosnan, επικεφαλής σύμβουλος του Oversight Project.

Ένας υψηλόβαθμος πράκτορας της CIA απεκάλυψε στους προέδρους των Ρεπουμπλικανικών επιτροπών της Βουλής τον Σεπτέμβριο ότι η υπηρεσία πρόσφερε πληρωμές σε έξι αναλυτές που είχαν αναλάβει να προσδιορίσουν την προέλευση του SARS-CoV-2, αν έλεγαν ότι ο ιός μεταπήδησε από τα ζώα στους ανθρώπους.

Η επιστολή της 12ης Σεπτεμβρίου από τον Πρόεδρο της Επιλεκτικής Υποεπιτροπής για την Πανδημία του Κορωνοϊού Brad Wenstrup (R-Ohio) και τον Πρόεδρο της Μόνιμης Επίλεκτης Επιτροπής Πληροφοριών Mike Turner (R-Ohio) προς τον διευθυντή της CIA William Burns (κεντρική photo) απαιτούσε επίσης τεκμηρίωση και επικοινωνίες σχετικά με τις πληρωμές.

«Το έβδομο μέλος της Ομάδας, που έτυχε να είναι και το πιο ανώτερο, ήταν ο μόνος αξιωματικός που πίστευε ότι ο COVID-19 προήλθε από ζωονόσους».

«Ο πληροφοριοδότης υποστηρίζει περαιτέρω ότι για να καταλήξει στον τελικό προσδιορισμό της αβεβαιότητας από το κοινό, δόθηκε στα άλλα έξι μέλη ένα σημαντικό χρηματικό κίνητρο για να αλλάξουν τη θέση τους», πρόσθεσαν στην ομάδα αναλυτών, η οποία περιελάμβανε «έμπειρους αξιωματικούς με σημαντική επιστημονική πείρα».

Το Έργο Εποπτείας του Ιδρύματος Heritage υπέβαλε το αίτημά του για FOIA για αρχεία που σχετίζονται με την εσωτερική ανάλυση της CIA στις 20 Σεπτεμβρίου — αλλά δεν έχει λάβει ακόμη τα έγγραφα ή εξήγηση για την καθυστέρηση, αναφέρει η καταγγελία.

Ο Wenstrup ισχυρίστηκε έκτοτε ότι ο Δρ. Anthony Fauci, κάποια στιγμή «συνοδεύτηκε» κρυφά στα κεντρικά γραφεία της CIA για να «επηρεάσει» τα ευρήματα αυτών των αναλυτών της CIA.

Τον Φεβρουάριο, το FBI έγινε η πρώτη υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η πανδημία του κορωνοϊού ξεκίνησε πιθανότατα με διαρροή εργαστηρίου.

Το Υπουργείο Ενέργειας εξέδωσε την ίδια αξιολόγηση τον ίδιο μήνα, επικαλούμενο νέες πληροφορίες.

Η US Intelligence Community  διαπίστωσε ότι «ανησυχίες για τη βιοασφάλεια» και «γενετική μηχανική» κατεγράφησαν στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan όπου οι επιστήμονες αρρώστησαν επίσης το φθινόπωρο του 2019.

Ο Fauci έχει προγραμματιστεί να δώσει νέα κατάθεση στην υποεπιτροπή COVID της Βουλής στις 8 και 9 Ιανουαρίου 2024, για να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τον χειρισμό των ερευνών του σχετικά με την ανταπόκριση στη δημόσια υγεία των ΗΠΑ και «να αντιμετωπίσει τις πολυάριθμες διαμάχες που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια και μετά την πανδημία», σύμφωνα με τον Wenstrup.

Ο John Ratcliffe, ο διευθυντής της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών υπό τον πρώην πρόεδρο Donald Trump, κατέθεσε ενώπιον του Κογκρέσου νωρίτερα αυτό το έτος ότι η «θεωρία διαρροής εργαστηρίου» ήταν η «μόνη» αξιόπιστη εξήγηση για την πανδημία.

«Η τεκμηριωμένη εκτίμησή μου ως άτομο με τόση πρόσβαση όσο οποιοσδήποτε στις πληροφορίες της κυβέρνησής μας… ήταν και συνεχίζει να είναι ότι μια διαρροή εργαστηρίου είναι η μόνη εξήγηση που υποστηρίζεται αξιόπιστα από τη νοημοσύνη μας, την επιστήμη και την κοινή λογική», είπε ο Ratcliffe στα μέλη του House Select Subcommittee on the Coronavirus Pandemic τον Απρίλιο.

«Εάν η ευφυΐα και τα στοιχεία μας που υποστηρίζουν μια διαρροή εργαστηρίου τοποθετούνταν δίπλα-δίπλα με τη νοημοσύνη μας και τα στοιχεία που υποδεικνύουν μια φυσική προέλευση ή πλευρά της διαρροής εργαστηρίου του καθολικού θα ήταν καθολικά, μεγάλη, πειστική, ακόμη και συντριπτική – ενώ η πλευρά της φυσικής προέλευσης θα ήταν σχεδόν άδεια και αδύναμη».

Η πανδημία COVID-19 έχει στοιχίσει τη ζωή σε σχεδόν 7 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Την ίδια στιγμή οι θάνατοι από τις παρενέργειες των εμβολίων ευθανασίας COVID-19 ξεπερνούν τα 17 εκατομμύρια εξαπατημένους συνανθρώπους μας.

An aerial view shows the P4 laboratory at the Wuhan Institute of Virology in Wuhan in China's central Hubei province on April 17, 2020.
Workers move bodies to a refrigerated truck from the Andrew T. Cleckley Funeral Home in the Brooklyn borough of New York, Wednesday, April 29, 2020.
Former Director of National Intelligence John Ratcliffe, left, with former Deputy Assistant Secretary of State for East Asian and Pacific Affairs David Feith, testifies before a House Select Subcommittee on the Coronavirus pandemic investigation of the origins of COVID-19, Tuesday, April 18, 2023, on Capitol Hill in Washington.
John Ratcliffe, the director of national intelligence under former president Donald Trump
>Aκολουθούν στιγμιότυπα από τη δαιμονισμένη καταιγίδα Ξαφνικών Θανάτων για τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ δεν έχουν ακούσει τίποτε!

kourdistoportocali

Back to top button