breaking newsΔιεθνή

Τουρκία: Διαψεύδει τις φήμες για την υγεία του Ερντογάν ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης

 

Διαψεύδει τις φήμες για την υγεία του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας, Γιλμάζ Τουντς, λέγοντας ότι πρόκειται για τακτική των γκιουλενιστών που διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προς επίρρωση, μάλιστα, των λεγομένων του επικαλέστηκε το έντονο πρόγραμμα εργασίας που ακολουθεί ο πρόεδρος Ερντογάν και τη συμμετοχή του προ ημερών στη μαραθώνια συνεδρίαση οκτώ ωρών του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε:

«Είναι μάταιο να επανερχόμαστε συνεχώς σε αυτό το θέμα έστω και μία φορά. Αυτοί που τα γράφουν αυτά δεν τα γράφουν μόνο σήμερα. Και σε προηγούμενες εκλογικές περιόδους το είδαμε ως μία τακτική της οργάνωσης FETO (των γκιουλενιστών) στα ΜΚΔ. Δεν πρέπει να δίνουμε σημασία σε τέτοιες ειδήσεις. Ήταν μια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που διήρκεσε 8,5 ώρες. Ο πρόεδρός μας άκουσε με προσοχή τους υπουργούς μας για τα νέα έργα και τους στόχους στόχους τους. […] Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων. Ο πρόεδρός μας είχε προτάσεις για αυτούς τους στόχους. Και στο τέλος της συνεδρίασης έκανε δηλώσεις σε απ’ ευθείας μετάδοση. Επομένως εργάζεται μέρα νύχτα με έντονους ρυθμούς. Όλες αυτές οι φήμες δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψη και δεν πρέπει να τίθενται στην ημερήσια διάταξη».

Προ ημερών ο τούρκος δημοσιογράφος Τζαν Ατακλί έδωσε τροφή στις φήμες ότι ο τούρκος πρόεδρος δεν ανταποκρίνεται στην θεραπεία που υποβάλλεται και ότι υπάρχει ανάγκη χειρουργικής επέμβασης. «Ο Ερντογάν ετοιμάζεται για νέα χειρουργική επέμβαση Οι γιατροί του είπαν ότι χρειαζόταν επέμβαση το συντομότερο δυνατό. Μετά την επέμβαση έμαθα ότι ο Ερντογάν θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει ή όχι» έγραψε την περασμένη εβδομάδα στο Twitter.

Prime News.

Back to top button