Διεθνή

Το σύγχρονο δίλημμα που τίθεται στον ελληνισμό δεν είναι τιάρα ή φέσι τούρκικο είναι μενορά ή φέσι τούρκικο. Στο όνομα του εξτρεμιστικού ισλάμ που διείσδυσε εν ονόματι της πολυπολιτισμικότητας οι τύχες της Ευρώπης παραδόθηκαν για Σωτηρία στον συγκεκαλυμμένο Σιωνισμό! Την ίδια στιγμή οι προφητείες για το Τέλος πληθαίνουν ή και εκπληρώνονται!

Το σύγχρονο δίλημμα που τίθεται στον ελληνισμό δεν είναι τιάρα ή φέσι τούρκικο είναι μενορά ή φέσι τούρκικο. Στο όνομα του εξτρεμιστικού ισλάμ που διείσδυσε εν ονόματι της πολυπολιτισμικότητας οι τύχες της Ευρώπης παραδόθηκαν για Σωτηρία στον συγκεκαλυμμένο Σιωνισμό! Το π.χ της Γαλλίας είναι ενδεικτικό. Η εκλογή Σαρκοζί ήταν η τομή. Η πορεία που ακολούθησε μη αντιστρέψιμη. Στο ίδιο έργο θεατές.

Η πίεση του πολιτικού ισλάμ κι ο επεκτατισμός που εκφράζει ο Ερντογάν ασκεί ασφυκτική πίεση στην Ελλάδα που στην αρχή εναγκαλίστηκε για σωτηρία την ΕΕ και το ΝΑΤΟ και τώρα στριμώχθηκε στις μητρικές αγκάλες του Ισραήλ για να τη βγάλει καθαρή όπως νομίζει. Η αμυντική συμφωνία που υπογράφτηκε από τον Καμμένο ήταν η μεγαλύτερη που υπέγραψε ποτέ χώρα μετά τις ΗΠΑ με το Ισραήλ. Από εκεί και πέρα η σύσφιξη των σχέσεων δεν έχει τελειωμό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν γέφυρες αυτής της γραμμής και στην προ Καμμένου εποχή. Είναι δεκαετίες αυτή η ιστορία.

Το αποτέλεσμαο Χριστός στην Ελλάδα να είναι σε εχθρικό έδαφος τελευταία περίπτωση η νύχτα των Χριστουγέννων που βεβηλώθηκε το όνομα του από δεκάδες χιλιάδες οριόμενους Μοσιαλιστές που εκτόξευσαν δημοσίως κάθε λογής ύβρεις κατά του Προσώπου Του! Αντίθετα οι Εβραίοι αποφεύγουν να πιάσουν το Θεό τους επί ματαίω στο στόμα τους.

Και μια σημαντική θρησκειολογική λεπτομέρεια που διαφεύγει ηθελημένα από τους χριστιανοσιωνιστές: για τον Ιουδαϊσμό ο Χριστός είναι ψευδοπροφήτης για το ισλάμ είναι ιερό πρόσωπο ως προφήτης.

Η διεύρυνση του μεσανατολικού ως γεωπολιτική εξέλιξη. Παντού τίθεται το ίδιο δίλλημα Ισραήλ ή ριζοσπαστικό ισλάμ. Κάθε εθνική κουλτούρα υποχωρεί αφανίζεται σε αυτό το κέλευσμα. Δεν υπάρχει τρίτος δρόμος διακηρύσσουν.

Επιχειρείται μια λιβανοποίηση της χώρας με θύλακα που υποστηρίζει το χριστιανοσιωνισμό ως απάντηση στην υποκινούμενη κι επιβαλλόμενη από τα γνωστά κέντρα πολυπολιτισμικότητα.

Ωστόσο η Ελλάδα άλλαξε άλλαξε πολύ όλα αυτά τα χρόνια που εξυφαίνεται αυτή η καθοριστική στροφή στην εξωτερική της πολιτική.Ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν ἀκουέτω. Και ο έχων οφθαλμούς να δει βλέπει.

Άλλο ιουδαιοχριστιανική παράδοση κι άλλο χριστιανοσιονισμός αφομοίωση του χριστιανισμού από το σιωνισμό!

Σύμφωνα με την Εβραϊκή εσχατολογία τα κύρια γεγονότα που θα συμβούν στο τέλος των ημερών είναι η συγκέντρωση της εξόριστης διασποράς, ήδη έγινε σε μεγάλο βαθμό αφού δημιουργήθηκε κράτος αλλά και ο ερχομός του Μεσσία που για τον χριστιανισμό όμως θα είναι ο Αντίχριστος καθώς ο Μεσσίας ήρθε και οι Ιουδαιστές δεν τον αναγνώρισαν. Βέβαια γνωστοί χριστιανο-σιωνιστές βγαίνουν στα κανάλια αλλά και γράφουν πως δεν υπάρχει Αντίχριστος. Σχετική αναφορά έγινε στην ΕΡΤ τελευταία από γνωστό εκκλησιαστικό τηλεκήρυκα. Λένε επίσης πως η Αποκάλυψη δεν είναι σημαντική είναι άδηλη λόγω της αλληγορίας της κλπ ακυρώνοντας στην πράξη την έσχατη προειδοποίηση που ο Κύριος ευδόκησε για την ανθρωπότητα. Φθάνουν να πουν ότι γι αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται στην λειτουργική γιατί είναι ένα ερμητικό κείμενο. Θα μείνει ένα λογοτεχνικό βιβλίο που μετέγραψαν Νομπελίστες όπως Σεφέρης Ελύτης κι ο πολύς Ουμπέρτο Έκο που ενέπνευσε τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες αλλά για την σύγχρονη Εκκλησία είναι άνευ νοήματος ανερμήνευτη κλπ

Σύμφωνα με την πρόρρηση του προφήτη της Παλαιάς Διαθήκης Ιεζεκιήλ, πριν από τον ερχομό του Μεσσία, η Νεκρά Θάλασσα θα «ζωντανεύσει» και τα ψάρια θα αφθονούν εκεί ( πριν δύο χρόνια εμφανίστηκαν ζωντανά ψάρια στη Νεκρά Θάλασσα που εκβάλλει ο Ιορδάνης ποταμός ).

Υπάρχει και μια σεβαστή παράδοση και από τους μουσουλμάνους επίσης , ότι ο ” θάνατος” της βελανιδιάς Μαμβρή όπου ο Αβραάμ συνάντησε τον Τριαδικό Θεό υπό τη μορφή 3 Αγγέλων είναι ένα από τα σημάδια του τέλους του κόσμου . Το 1996, το δέντρο όντως κηρύχθηκε νεκρό, αλλά παρέμεινε όρθιο και πριν από λίγα χρόνια φύτρωσαν δύο νέα νεαρά βλαστάρια από τις ρίζες του. Αυτό έδωσε στους πιστούς , λόγους ελπίδος να πιστεύουν ότι ο κόσμος συγχωρήθηκε για άλλη μια φορά.

Αυτά τα χρόνια διακυβεύεται κάτι παραπάνω από το κόβιντ. Είναι η μοίρα της χώρας αλλά και του καθένα ξεχωριστά.

dimpenews.com

Back to top button