breaking newsΔιεθνή

Μεγάλη κρίση στην Αρμενία: Διαδηλωτές τα έσπασαν στη Βουλή – Αναζητούν τον Πασινιάν στο σπίτι του

 

 Σύμφωνα με πληροφορίες, διαδηλωτές στην πρωτεύουσα της Αρμενίας κατευθύνθηκαν στο σπίτι του πρωθυπουργού, αφού δεν μπόρεσαν να βρουν τον Νικόλ Πασινιάν στο κυβερνητικό αρχηγείο, μετά την κοινή δήλωσή του με τους ηγέτες του Αζερμπαϊτζάν και της Ρωσίας για τον τερματισμό του πολέμου του Καραμπάχ.

Σύμφωνα με έναν ανταποκριτή του Σπούτνικ, οι διαδηλωτές στο Ερεβάν εκφράζουν την πρόθεσή τους να πορευτούν στο κυβερνητικό σπίτι νούμερο 1, το οποίο είναι η επίσημη κατοικία του πρωθυπουργού στο Ερεβάν. Μερικοί παρέμειναν στο κυβερνητικό κτίριο.

Τα φερόμενα πλάνα από τη διαμαρτυρία εμφανίστηκαν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, το κυβερνητικό κτίριο βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο των διαδηλωτών.

Οι διαδηλωτές στο Ερεβάν εισέβαλαν στο κυβερνητικό κτίριο και κατέλαβαν μερικά από τα δωμάτια, δήλωσε ένας ανταποκριτής του Σπούτνικ. Τα παράθυρα γκρεμίστηκαν στον πρώτο όροφο και ακούστηκαν ήχοι πυροβολισμών στους δρόμους μπροστά από το κυβερνητικό κτίριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι διαδηλωτές διέρρηξαν το γραφείο του Πασινιάν.

 

 

Freepen.gr
Back to top button