breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ανύπαρκτη «κανονικότητα»: «Έρχεται» διπλός έλεγχος στην εστίαση – Ανά χείρας με το πιστοποιητικό & την ταυτότητα

Με μια ανύπαρκτη «κανονικότητα» θα έρθουν αντιμέτωποι όσοι έχουν εμβολιαστεί καθώς διπλός αναμένεται να γίνει ο έλεγχος για την είσοδό τους σε καταστήματα εστίασης. 

Και την ταυτότητά τους εκτός από το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα χρειάζεται να φέρουν οι εμβολιασμένοι πελάτες σε καταστήματα εστίασης, σύμφωνα με σχέδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση.

Αυτό καθώς σε πολλές περιπτώσεις, πελάτες έχουν προσπαθήσει να μπουν σε καταστήματα με πιστοποιητικά φίλων και γνωστών τους.

Το συγκεκριμένο μέτρο, θα έρθει μόλις η θερμοκρασία αρχίσει να πέφτει και οι συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους θα γίνουν συχνότερες.

Και με αυτόν τον τρόπο, η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να αποκλείσει την είσοδο ανεμβολίαστων σε κλειστούς χώρους εστίασης.

Το ζήτημα είναι ότι πέραν της καταστροφής που προκαλεί στην κοινωνική και οικονομική ζωή όσων δεν εμβολιάστηκαν η κυβέρνηση εμπαίζει και τους εμβολιασμένους οι οποίοι θα πρέπει καθημερινά να περνούν ελέγχους άνευ προηγουμένου για να κάνουν πράγματα που πριν δύο χρόνια τα θεωρούσαν ως αυτονόητα για έναν πολίτη δυτικής χώρας.

Υποτίθεται ότι οι εμβολιασμένοι θα “κέρδιζαν” πίσω τις ζωές τους αλλά τελικά θα πρέπει να δίνουν αναφορά στο κράτος, αν πίνουν καφέ, αν πάνε γυμναστήριο, αν πάνε για φαγητό και εν τέλει τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή.

pronews

Back to top button