Ελλάδα

Δ.Γιαvvακόπoυλos: «Ηρθε η ώρα της Nέμεσιs! Όταv απoκαλυφθoύv όλα τα ψέματα που μας σερβiρετε δεv θα σαs σώσουν ούτε τα Eλικoπτερα»! ΒΙΝΤΕΟ

Μπράβο σου είσαι Παλικάρι το λέει η καρδιά σου !!!

 Ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προχώρησε σε μια ακόμη ηχηρή παρέμβαση, με την οποία στέλνει σαφέστατο μήνυμα προς την κυβέρνηση για τα μέτρα διαχωρισμού που έχει επιβάλει.

Ο Δ.Γιαννακόπουλος ο οποίος προσφάτως είχε τονίσει ότι δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο έγινε στην τιμή του πατέρα του, γιατί είναι ανεμβολίαστος, αναφέρθηκε σε… ελικόπτερα και Σπιναλόγκα .

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση του στο Instagram αναφέρει: «Όταν αποκαλυφθούν (και να είστε βέβαιοι ότι θα γίνει) όλα τα ψέματα που μας σερβίρετε τόσο καιρό και καταλάβει επιτέλους ο κοσμάκης γιατί έχει περάσει αυτή τη χουντική συμπεριφορά, ούτε τα ελικόπτερα θα σας σώσουν, αλλά ούτε η Σπιναλόγκα θα σας χωράει…»

Παράλληλα συνόδευσε την ανάρτηση του με ένα βίντεο στο οποίο τονίζει: «Οι εμβολιασμένοι κολλάνε το ίδιο με τους ανεμβολίαστους, μην πούμε και περισσότερο. Τους ανεμβολίαστους τους έχεις κλεισμένους στο σπίτι και οι εμβολιασμένοι είναι έξω και διασκεδάζουν».

Παράλληλα, στο τέλος προβλέπει πως θα έρθει η ώρα της Νέμεσις…
«Ως άνθρωπος με μυαλό δεν έχω εμβολιαστεί κατά του φερόμενου ιού που λέγεται Covid.
Αποτέλεσμα: Να μη μπορέσω να πάω να παρακολουθήσω το τουρνουά Π. Γιαννακόπουλος στη μνήμη του πατέρα μου.
 

Να ακυρώνω την παρουσίαση του ιδρύματος Π. Γιαννακόπουλος που το μόνο σκοπό που έχει είναι να βοηθήσει να γίνουν έργα που εσείς δεν έχετε κάνει αφήνοντας ΕΛΛΗΝΕΣ στο έλεος του Θεού…
Το τι έχω ξοδέψει να βοηθήσω ανεμβολίαστους με ανάγκη δεν το αναφέρω καν.
Τώρα μου λέτε να μην πάω να φάω κάπου, ενώ απόψε οι εμβολιασμένοι θα παρτάρουν.
Ο μόνος λόγος που σας τα γράφω είναι για να μη χρειαστεί να ρωτάτε γιατί περνάτε όλα όσα θα περάσετε όταν έρθει η ώρα της Νέμεσις. 

 

 
       
 
 
  
Back to top button