Ελλάδα

Ο ΜΗ ΕΜΒOΛlΑΣΜOΣ ΕΙNΑΙ ΕΧΘPΙΚΗ ΠΡAΞΗ ! ! ! Και για να πρoστατευτεi ο εμβoλιαζόμεvος xρειάζεται επιπλέoν να εμβoλιαστεi ο αvεμβολiαστoς ….

Eιναι εχθρική πράξη προς το Κοινωνικό συνολο!!! Μας λεει ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Σερρών Δημήτριος Μπαλαξής..Προετοιμάζουν το έδαφος για να ρίξουν το φταίξιμο στους υγιείς!!!

Ρε που να βράσω τα ΠΤΥΧΙΑ σου δεν μας λες ο Πολίτης που εμβολιάζεται το κανει για να προστατευτεί …Τελικα δεν προστατεύεται μας λες εσυ και οι υπόλοιπες Μαριονέτες τους σχεδίου Εξόντωσης πληθυσμού και σκλαβοποίησης….

Και για να προστατευτεί ο εμβολιαζόμενος χρειάζεται επιπλέον να εμβολιαστεί ο ανεμβολίαστος ..Και οταν εμβολιαστεί ο ανεμβολίαστος  θα του χώσετε τις άγνωστες ουσίες που δεν προστάτεψαν τον εμβολιασμένο για να είναι και αυτος απροστάτευτος

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ..

Πείτε το ξεκάθαρα θέλετε να υποτάξετε τους υγιείς στο Παρανοϊκό σχέδιο της ΕΛΙΤ που καθιστά τον Πολίτη Σκλάβο και άρρωστο… Υποταγμένο και ανθρωποειδές που θα τον ελέγχει το σύστημα ακόμη και για το ποτε θα πεθάνει και απο τι…
πηγη 

Back to top button