Ελλάδα

Φoυρθιώτns No2!!! Παραμύθι οι σφαλιάρεs που έφαγε ο Bασιλακoπoυλos;;; Aστυvoμικoυs να τον φυλάvε θέλει…

 Σαν άλλος Μένιος Φουρθιώτης που έστησε… τρομοκρατική επίθεση για να δικαιολογήσει τάχα μου – την αναγκαιότητα αστυνομικής του φύλαξης, ο καμένος στο μυαλό “ειδικός” – προπαγανδιστής φαρμακέμπορος του Μαξίμου Θ. Βασιλακόπουλος τώρα σκέφτεται να ζητήσει αστυνομική προστασία για την επίθεση που καταγγέλλει ότι δέχτηκε σε ταβέρνα.

Δηλαδή τι περίμενε ο τύπος. Να τον ραίνουν με γαρύφαλλα;;; Σχεδόν βρίζει όλο τον κόσμο και θέλει ευγένειες;;; Ο τύπος απλά δεν παίζεται. Τώρα σκέφτεται να ζητήσει αστυνομική προστασία μετά και την επίθεση που υποστηρίζει ότι δέχθηκε στην Καλαμπάκα.

«Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία. Πάρα πολλές φορές δέχομαι απειλές. Κάποιος ξυπνάει στις 6.08 το πρωί και στέλνει στο messenger ‘Βασιλακόπουλε ψόφα’… Έχουμε ξεφύγει» δήλωσε χαρακτηριστικά αγανακτισμένος ο καθηγητής.

Σε μια δημοκρατία, υπογράμμισε, όταν δεν μάς αρέσει ένας νόμος ζητάμε από την κυβέρνηση να τον αλλάξει ή ψηφίζουμε άλλη κυβέρνηση δεν μπορούμε να έχουμε α λα καρτ εφαρμογή» τόνισε, με αφορμή τη δήλωση του ιδιοκτήτη ταβέρνας πως «δεν θα μου πεις εσύ τις θα κάνεις στο μαγαζί μου.

Ποιος είσαι ρε μεγάλε που θα σου πληρώνουν οι πολίτες που τρομοκρατείς, αστυνομική προστασία;;;;

Τα ψεύδη του Βασιλακόπουλου αποκαλύφθηκαν πριν λίγο από την ίδια την ΕΡΤ.

Μετά την αποκάλυψη ότι το τραπέζι των γιατρών είχε κλειστεί από φαρμακευτική εταιρεία, η οποία είχε διαβεβαιώσει τους ιδιοκτήτες ότι όλοι γιατροί θα ήταν εμβολιασμένοι, ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης πριν από λίγο διαψεύδει έναν από τους ισχυρισμούς του.

Ο Θοδωρής Βασιλακόπουλος είχε δηλώσει συγκεκριμένα μιλώντας σε κεντρικά δελτία ειδήσεων:

«Δεν είχε γίνει κανένας έλεγχος και ένας συνάδελφος τους είπε με πολύ ευγένεια ότι για λόγους δημόσιας υγείας πρέπει να κάνουν έλεγχο. Μας ζήτησαν τον λόγο, μας έδιωξαν από την ταβέρνα και μας έσπρωξαν. Στο τέλος με πέταξαν εμένα κάτω, σκίζοντάς μου και το πουκάμισο» και

«Το μεγαλύτερο ποσοστό που ήταν μέσα δε θα ήταν εμβολιασμένοι. Αφού μας έβρισαν έφτασαν στο σημείο να με προπηλακίσουν. Να με απειλήσουν ότι θα έρθουν να με βρούνε στην Αθήνα, στο νοσοκομείο να με περιποιηθούν, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο»

Όσα προέκυψαν από τους ισχυρισμούς του “τρελογιατρού”, έρχονται σε αντίθεση με τον πρώτο ισχυρισμό του πνευμονολόγου, με τους ιδιοκτήτες να δηλώνουν ότι έλεγξαν όλους τους πελάτες εκτός από την συγκεκριμένη παρέα, διότι είχαν την διαβεβαίωση από την φαρμακευτική εταιρεία που είχε κλείσει το τραπέζι, πως άπαντες ήταν εμβολιασμένοι.

Πριν από λίγο όμως, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ, η γνωστή δημοσιογράφος Κάτια Νιάκαρη, έδωσε συνέχεια στο ρεπορτάζ, αποκαλύπτοντας ότι παρενέβη η αστυνομία, η οποία έκανε έλεγχο σε όλους τους πελάτες της ταβέρνας. Από τους ελέγχους όμως, δεν προέκυψε καμιά παράβαση!

Η αποκάλυψη αυτή διαψεύδει τον δεύτερο ισχυρισμό του Θεόδωρου Βασιλακοπούλου, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των θαμώνων της ταβέρνας, δεν είχαν εμβολιαστεί. Αφού σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν διαπιστώθηκε ούτε μία παράβαση από τον άμεσο έλεγχο της αστυνομίας.

Όχι μόνο τρομοκρατεί και καθυβρίζει τον κοσμάκη αυτός ο παντελώς καμένος “γιατρός”, λέει και ψέματα στο Πανελλήνιο. Μήπως ήρθε η ώρα να απαλλαχτούμε από αυτόν;

 

 Πηγή

Back to top button