breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σάλος μετά τις αποκαλύψεις επιστημόνων της Pfizer σε κρυφή κάμερα: Πανικόβλητοι οι παγιδευμένοι επιστήμονες, διαγράφουν τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

 

Ο δημοσιογράφος – ερευνητής James O’Keefe και το Project Veritas ξαναχτύπησαν: Αυτή τη φορά, παγιδεύοντας με εντυπωσιακές δημοσιογράφους, κρυφές κάμερες και ανέμελα γεύματα αποσπώντας «ομολογίες» από τους επιστήμονες της Pfizer και τους έκαναν να μιλήσουν για γεγονότα που προκαλούν οργή και ανατριχίλα…1

Οι γοητευτικές δημοσιογράφοι του project, κατάφεραν να βγάλουν μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις τον καιρό της πανδημίας.
Ο Νικ Καρλ, βιοχημικός στην Pfizer, «δήλωσε»: «Όταν κάποιος είναι φυσικά ανοσοποιημένος – όπως εάν έχει κολλήσει τον COVID – πιθανότατα έχουν … περισσότερα αντισώματα κατά του ιού γιατί αυτό που είναι το εμβόλιο … αυτή η πρωτεΐνη είναι απλώς…».

Συνέχισε εξηγώντας, «Είναι μόνο ένα αντίσωμα (από το εμβόλιο) εναντίον ενός συγκεκριμένου μέρους του ιού. Όταν πραγματικά προσβληθείτε από τον ιό, θα αρχίσετε να παράγετε αντισώματα έναντι πολλαπλών κομματιών ιού, όχι μόνο του εξωτερικού τμήματος αλλά του εσωτερικού, του πραγματικού ιού, οπότε τα αντισώματά σας είναι πιθανότατα καλύτερα σε εκείνο το σημείο από τον εμβολιασμό ».

Δύο άλλοι επιστήμονες είπαν τα ίδια πράγματα: «Προστατεύεστε πιθανότατα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα (εάν νοσήσατε), επειδή είναι μια φυσική απάντηση του οργανισμού», «δήλωσε» ο Chris Croce, ανώτερος επιστημονικός συνεργάτης της Pfizer.

Ο επιστήμονας Ραούλ Χάντκε συμφώνησε, λέγοντας: «Είμαστε σαν να μας εκτρέφουν και να μας διδάσκουν ότι το εμβόλιο είναι ασφαλέστερο από το να κολλήσουμε στην πραγματικότητα… δεν μπορείς να νιώθεις καλά όταν το ισχυρίζεσαι αυτό. Εάν έχετε αυξημένα αντισώματα, θα πρέπει να είστε σε θέση να αποδείξετε ότι τα έχετε».

Ο Croce πρόσθεσε, “Νιώθω ότι εργάζομαι για την αυτοκρατορία του κακού … βασικά η εταιρεία (Pfizer) λειτουργεί με χρήματα που κερδίζει λόγω COVID τώρα”. Ο Croce μίλησε στη συνέχεια για το πόσο εμμονική είναι η Pfizer για αυτές τις πληροφορίες που πρέπει να μείνουν εκτός δημοσιότητας. «Υπάρχουν μάτια και αυτιά παντού. Δεν μιλάς για τίποτα που θα μπορούσε να βλάψει εμάς ή τις Big Pharma (Μεγάλες φαρμακευτικές). Ακόμα και όταν κλείνουμε την πόρτα στο γραφείο, έχουμε την εντύπωση ότι «κάποιος μας ακούει»…

Κάποια στιγμή η (μυστική) δημοσιογράφος λέει στον Croce ότι έχει ελέγξει τα αντισώματά της πρόσφατα και ότι έχει «μεγάλο αριθμό». Ο Κρότσε της λέει ότι ο αδελφός του έχει το ίδιο αποτέλεσμα μετά από φυσική μόλυνση. Τον ρωτά αν πρέπει να εμβολιαστεί. «Περίμενε», με συμβουλεύει. Στη συνέχεια ρωτά αν η ανοσία της μετά τη νόσο είναι τόσο ισχυρή όσο το εμβόλιο και η Κρότσε απαντά, «μάλλον καλύτερη».

Ο Croce τότε ρίχνει μία πραγματική «βόμβα»: «Αυτή τη στιγμή βλέπουμε μια αύξηση στην μετάδοση της μετάλλαξης Delta. Όχι λόγω της μετάλλαξης αυτής καθεαυτής αλλά λόγω των αντισωμάτων – βασικά τα [από το εμβόλιο] αντισώματα μειώνονται – εξακολουθούν να προστατεύουν τους εμβολιασμένους, αλλά όχι με την αποτελεσματικότητα του 95 τοις εκατό. Είναι περισσότερο από 70 τοις εκατό ».

«Άρα μάλλον εσύ προστατεύεσαι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα», λέει στη «δημοσιογράφο» επειδή αυτή είχε αναρρώσει από τον COVID.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, ο Karl λέει στην δημοσιογράφο ότι οι περιορισμοί λόγω Covid αποσκοπούν στην απογοήτευση και την πίεση των μη εμβολιασμένων, ώστε να εμβολιαστούν είτε το θέλουν είτε όχι. «Εάν περιορίζετε τους ανθρώπους που δεν είναι εμβολιασμένοι από το να κάνουν οτιδήποτε ενώ τα εμβολιασμένα άτομα επιτρέπεται να κάνουν ό, τι θέλουν, είναι για να υποχρεώσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί».

Ο Croce παραδέχτηκε ότι οι θεραπείες μονοκλωνικών αντισωμάτων έχουν τεθεί στο περιθώριο για οικονομικούς λόγους. «Έχετε πολλές εταιρείες στις οποίες δόθηκαν πολλά χρήματα για να παράγουν εμβόλια και τα πιέζουν (τα μονοκλωνικά) στο περιθώριο… είναι αηδιαστικό.»

Ο Κρότσε μοιάζει με πραγματικά ωραίος τύπος και είναι σίγουρο ότι μετά από αυτό θα μείνει άνεργος. «Είμαι εκεί για να βοηθήσω τους ανθρώπους και όχι για να βγάλουν κάποιοι εκατομμύρια δολάρια και αυτό είναι το ηθικό δίλημμα».

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος αναφέρει την μυοκαρδίτιδα που έχει εμφανιστεί σε μερικούς νέους που εμβολιάζονται με Pfizer και ο Croce παραδέχεται ότι είναι όντως ανησυχητικό και η Pfizer το εξετάζει. «Μόλις στείλαμε 3.000 δείγματα ασθενών για να εξεταστούν για παρόμοια αυξημένα επίπεδα τροπονίνης για να δούμε αν σχετίζεται με το εμβόλιο». Λέει ότι οι έλεγχοι θα γίνουν εκτός εταιρείας και ελπίζει σε ένα καλό αποτέλεσμα. Αν όχι, συνέχισε ο Croce, «κατά τη γνώμη μου, αυτό μπορεί να κοστίσει στην εταιρεία…».

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

 

makeleio

 

Back to top button