Ελλάδα

Σεισμoλογoς Ακης Τσελεvτης πρoκαλει σεισμo: Οι Αστυvoμικοi παρόμoιων πράξεων, εξoυδετερώσεως κακoποιών, πρέπει να ΠΑPΑΣΗMΟΦΟPΟΥΝΤΑΙ ! ! ! ! ! !

Αυτα εγραψε ο λεβεντης σεισμολογος Τσελεντης….

Συμφωνω και επαυξανω….

Μυαλο και κριση εχετε…

Διαβαστε…

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

«Κατηγορούμενοι επειδή κάνανε τη δουλειά τους»

Αίσχος! Δημοσιογράφοι ηρωοποιούν ένα κακοποιό, ενώ επαναλαμβάνουν συνέχεια ότι οι αστυνομικοί  κατηγορούνται για “ανθρωποκτονία με … ενδεχόμενο δόλο…” 

Σκέπτομαι ο ιθαγενής: 

Οι αστυνομικοί καταδίωκαν ένα όχημα επειδή δεν σταμάτησε για έλεγχο. Δεν μπορούσαν να γνωρίζουν ΓΙΑΤΙ δεν σταμάτησε το όχημα. Στο όχημα θα μπορούσαν πχ να επιβαίνουν τρομοκράτες με εκρηκτικά. 

Θα μπορούσε να είναι ένας δολοφόνος που τρέχει για να ξεφύγει.  Στο πορτ μπαγκάζ θα μπορούσαν να υπάρχουν 100 κιλά ηρωίνης. Θα μπορούσαν ακόμη να ήταν απαγωγείς, να ήταν βιαστές, ανώμαλοι που μόλις άρπαξαν ένα παιδάκι.

Ρωτώ: Κακώς τους καταδίωξαν και πυροβόλησαν;

Απαντώ: ΟΧΙ, καλώς, πολύ καλώς τους καταδίωξαν. Έκαναν τη δουλειά τους.  Και όσο λυσσασμένα προσπαθούσαν οι παράνομοι να ξεφύγουν, τόσο (και δικαιολογημένα) πείσθηκαν οι αστυνομικοί ότι ΔΕΝ πρέπει να τους αφήσουν να ξεφύγουν.

Αν η δουλειά του προϊστάμενου στην άμεση δράση είναι να διατάζει να μην καταδιώκονται αυτοκίνητα που δεν σταματούν, να μας το πείτε. Καταρχήν από εδώ και πέρα να μη σταματάμε κι εμείς. Έπειτα, να αφήνουμε τα κλειδιά πάνω στα αυτοκίνητα με τίποτα κουλουράκια για κέρασμα. Να αφήνουμε και τα κλειδιά στις εξώπορτες και να  κάνουμε πως κοιμόμαστε (όπως μας συνέστησε κάποιος υπουργός της προηγούμενης Κυβέρνησης) ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για τη σωματική μας ακεραιότητα.

Έπρεπε, δηλαδή, να αφήσουν τον 20χρονο κακοποιό να τραυματίσει περισσότερους αστυνομικούς και κάμποσους περαστικούς πολίτες στην ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη! 

Μα ήταν λέει παιδί! 

Ας πάνε μία βόλτα στο γκέτο του Ζεφυριού (αν τους βαστάει) να δουν μικρά παιδιά να πουλάνε χασίς και ηρωίνη και να κρατούν μαχαίρια και πιστόλια! Κανένας οίκτος στους κακοποιούς από την αστυνομία! 

Οι αστυνομικοί παρόμοιων πράξεων, εξουδετέρωσης κακοποιών, πρέπει να παρασημοφορούνται! 

Φτάνουν πιά οι κλοπές, οι διαρρήξεις, οι βιασμοί, οι ληστείες, η διακίνηση ναρκωτικών και όλων των σοβαρών εγκλημάτων τα οποία δυστυχώς, λόγο των ηλίθιων νόμων, αυξάνονται συνεχώς!

(**)Κάποιοι αναρχικά υποκείμενα επισυνάπτουν παραποιημένες δήθεν απαντήσεις μου σε αυτούς που μπλοκάρω λόγω εκφοράς του λόγου τους. Αγνοείστε τες! Ενόχλησε πολλούς βλέπετε η ανάρτηση….

Akis Tselentis

Back to top button