breaking newsΔιεθνή

Πολύωρο θρίλερ στο Αμβούργο: Πάνω από 12 ώρες κρατά όμηρο την κόρη του ο ένοπλος

Ο 35χρονος ένοπλος συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τις αστυνομικές αρχές

Πάνω από 12 ώρες έχουν περάσει από την ώρα που ο 35χρονος ένοπλος μπήκε με το αυτοκίνητο του στο αεροδρόμιο του Αμβούργου και κρατάει όμηρο το 4χρονο παιδί του, με μοναδικό αίτημα να φύγει με αεροπλάνο για την Τουρκία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, ο σκοπός του 35χρονου είναι να φύγει με το παιδί για την Τουρκία, καθώς είχε μία διαμάχη με την μητέρα του 4χρονου παιδιού του για την επιμέλεια της. Μάλιστα, η μητέρα είχε καταθέσει καταγγελία στις αρχές για απαγωγή.

Έντονη είναι η αστυνομική παρουσία στο αεροδρόμιο του Αμβούργου

Τι αναφέρει η αστυνομία του Αμβούργου

Η αστυνομία του Αμβούργου ενημερώνει μέσω των κοινωνικών δικτύων για τις εξελίξεις στην υπόθεση. Αναφέρει συγκεκριμένα, ότι «Οι διαπραγματευτές μας παραμένουν σε επαφή με τον ύποπτο.

Αυτήν τη στιγμή, υποθέτουμε ότι έχει στην κατοχή του ένα γεμάτο πυροβόλο όπλο και άλλους εκρηκτικούς μηχανισμούς αγνώστου τύπου. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η προστασία του παιδιού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το παιδί είναι καλά σωματικά. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν.»

«Κινητοποιήσαμε ψυχολόγους της αστυνομίας και τώρα μιλάμε με τον δράστη, ελπίζουμε σε μια λύση μέσω διαπραγμάτευσης», δήλωσε από την πλευρά της η εκπρόσωπος της αστυνομίας Σάντρα Λέβγκρουν, στο τηλεοπτικό δίκτυο NDR και συμπλήρωσε ότι είναι «πολύ καλή ένδειξη» πως ο 35χρονος παραμένει σε επικοινωνία με τις Αρχές «για τόσο μεγάλο διάστημα».

Παραμένουν σε αναστολή οι πτήσεις

Σε αναστολή παραμένει από το πρωί η κυκλοφορία στο αεροδρόμιο του Αμβούργου εξαιτίας του περιστατικού ομηρείας στη πίστα του αερολιμένα, μετά την απαγωγή του παιδιού από τον πατέρα του στο πλαίσιο ενδοοικογενειακής διαμάχης.

«Η επιχείρηση της αστυνομίας συνεχίζεται, η εναέρια κυκλοφορία παραμένει μέχρι νεοτέρας σε αναστολή», ανέφερε η διοίκηση του αεροδρομίου σήμερα το πρωί στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).

on PrimeNews.

Back to top button