Διεθνή

Βόμβα από Κίνα: oι ΗΠΑ έχουν 336 βιολογικά εργαστήρια σε 30 χώρες υπό τον έλεγχό τους, και από αυτά τα 26 είναι στην Ουκρανία. Πρέπει να λογοδοτήσουν για βιολογικές στρατιωτικές δραστηριότητες τους». Τους καίει για το covid19.ΒΙΝΤΕΟ

Βόμβα από Κίνα: oι ΗΠΑ έχουν 336 βιολογικά εργαστήρια σε 30 χώρες υπό τον έλεγχό τους, και από αυτά τα 26 είναι στην Ουκρανία. Θα πρέπει να λογοδοτήσουν για βιολογικές στρατιωτικές δραστηριοτήτων τους». Τους καίει για το covid19.

Η Κίνα δια του εκπροσώπου τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της καταγγέλει : «Οι ΗΠΑ έχουν 336 εργαστήρια σε 30 χώρες υπό τον έλεγχό τους, συμπεριλαμβανομένων 26 μόνο στην Ουκρανία. Θα πρέπει να παρέχει πλήρη απολογισμό των βιολογικών στρατιωτικών δραστηριοτήτων της στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και να υπόκεινται σε πολυμερή επαλήθευση». Τους καίει για το covid19. Φωτογραφίζει ΗΠΑ για το μεγάλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας του βιολογικού πολέμου του covid19. Και δικαιώνει ουσιαστικά τις τελευταίες κινήσεις της Ρωσίας για να ελέγξει αυτή την ασύμμετρη απειλή για την ανθρωπότητα. Ρίχνει φως στα αίτια της διαμάχης..

dimpenews.com

Back to top button