Διεθνή

Ανεπιβεβαίωτο: Στη Μαριούπολη, αξιωματικοί του ΝΑΤΟ από Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία, Σουηδία παγιδεύθηκαν στο Azovstal κι επικοινωνούν με ρωσικό στρατό μ΄αίτημα τον απεγκλωβισμό τους!

Στη ”Μαριούπολη, αξιωματικοί του ΝΑΤΟ από τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Βρετανία και την «ουδέτερη» Σουηδία εγκλωβίστηκαν στο βιομηχανικό σύμπλεγμα μεταλλουργίας του Azovstal. Επικοινωνούν με τα ρωσικά στρατεύματα αυτή τη στιγμή με αίτημα να τους βοηθήσουν να φύγουν, να οργανώσουν έναν διάδρομο για έξοδο” αναφέρει μαρτυρία που επιδέχεται επιβεβαίωσης…Η πληροφορία αρχικά διακινήθηκε από Ρώσο δημοσιογράφο German Vladimirov.Αυτή η λεπτομέρεια εξηγεί τα πάντα για αυτόν τον πόλεμο, όλη τη μαζική προπαγάνδα, τη διαχείριση Bucha, τις κυρώσεις. Η Ευρασία δεν πολεμά μόνο ενάντια σε κάποιες ομάδες εθνικιστών αλλά ενάντια στην ίδια τη Βορειοατλαντική Συμμαχία.

Τις τελευταίες μέρες έχουν πυκνώσει οι αναφορές για Γάλλους που αιχμαλωτίστηκαν ή σκοτώθηκαν μετά την κατάρριψη ελικοπτέρων αλλά υπάρχει και η υπόθεση του Αμερικανού Στρατηγού Διοικητή της Συμμαχικής Χερσαίας Διοίκησης (ΝΑΤΟ) που φέρεται να αιχμαλωτίστηκε από Ρώσους στη Μαριούπολη.

Και συνεχίζουν να υπάρχουν αναφορές ότι Γάλλοι μισθοφόροι εξακολουθούν να είναι παγιδευμένοι στη Μαριούπολη και δεν έχουν ακόμη εκκενωθεί σε εκείνες τις προηγούμενες αποτυχημένες διασώσεις ελικοπτέρων.

Τώρα υπάρχουν νέες αναφορές ότι οι δυνάμεις της RF κατέρριψαν 2 νέα ελικόπτερα Mi-8 στη Μαριούπολη, επιβεβαιώθηκε και από Υπ. Άμυνας Ρωσίας χθες. Φαίνεται ότι κάποιος επιχειρεί απεγνωσμένα να εκκενώσει ορισμένους VIP από εκεί. Τα ελικόπτερα φέρονται να έρχονταν πάνω από την Αζοφική θάλασσα και καταρρίφθηκαν κατά την προσέγγιση και έπεσαν στη θάλασσα, επομένως είναι απίθανο να δούμε φωτογραφίες από τη συντριβή αυτή τη φορά, αλλά θα δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η αναφορά.

Οι νεοναζί προέβαλαν λυσσαλέα αντίσταση, αλλά υποχωρούν τώρα σε όλους τους τομείς στη Μαριούπολη. Σε τελευταίο βίντεο φαίνονται τουλάχιστον 10 μαχητές του Αζόφ που εγκαταλείπουν τα κρυσφύγετα τους από τις αστικές ζώνες και φεύγουν άρον άρον προς το λιμάνι. Οι Ρώσοι θα τους ρίξουν στη θάλασσα…

dimpenews.com

Back to top button