breaking newsΔιεθνή

ΗΠΑ: Προπονητής ξέχασε το κινητό του σε εστιατόριο και η αστυνομία εντόπισε εικόνες όπου βίαζε ναρκωμένους ανηλίκους

Μια φρικιαστική υπόθεση έχει συγκλονίσει την πoλιτεία του Τενεσί στις ΗΠΑ καθώς οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον προπονητή μιας ποδοσφαιρικής ομάδας αφού προηγουμένως εντόπισαν στο κινητό εκατοντάδες βίντεο και φωτογραφίες όπου φέρεται να βίαζε αναίσθητους ανηλίκους.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, Washington Post, ο 56χρονος Καμίλο Ουρτάδο είχε ξεχάσει το κινητό του τηλέφωνο σε εστιατόριο όπου δείπνησε. Οι υπάλληλοι του καταστήματος βρήκαν το κινητό και στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον κάτοχό του και να επικοινωνήσουν μαζί του, αντίκρισαν τις εικόνες και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Έπειτα από τις έρευνες τους, οι αρχές κατέληξαν στο ότι ο δράστης χρησιμοποιούσε την επαγγελματική του ιδιότητα, για να παρασύρει τα θύματα στο σπίτι του, όπου και προχωρούσε στις αποτρόπαιες πράξεις.

«Κατά τις ώρες που δεν δούλευε, ο Κάμπος σύχναζε σε κοντινές παιδικές χαρές και στις δύο γειτονιές (όπου είχε ζήσει προηγουμένως) όπου πλησίαζε παιδιά και τα έκανε παίκτες στην ομάδα του. Αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, ο Κάμπος καλούσε πολλά από τα παιδιά στο σπίτι του, όπου τους χορηγούσε ναρκωτικά και μετά τα βίαζε», υποστήριξαν οι αρχές.

Η αστυνομία ανέφερε ότι πέραν της περίπτωσης των δέκα αγοριών, υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο και φωτογραφίες στη συσκευή και υπάρχει φόβος για περισσότερα θύματα. Μέχρι στιγμής, οι ηλικίες των παιδιών φέρονται να είναι μεταξύ 9 και 17 ετών. Ο Κάμπος κρατείται με εγγύηση 525.000 δολαρίων.

πηγή newsbeast.gr

 

Back to top button