Διεθνή

Στην Ιταλική Κάτω Βουλή ο Καθηγητής Marco Tiberti εξηγεί ότι αυτά δεν είναι εμβόλια αλλά επικίνδυνες γονιδιακές θεραπείες κι ανακοινώνει με 2 ενώσεις την κατάθεση μηνύσεων για ποινικά αδικήματα!

Στην Ιταλική Βουλή των Αντιπροσώπων-Κάτω Βουλή ο καθηγητής Marco Tiberti εξηγεί ότι αυτά δεν είναι εμβόλια αλλά επικίνδυνες γονιδιακές θεραπείες κι ανακοινώνει με 2 ενώσεις την κατάθεση μηνύσεων για ποινικά αδικήματα!Αυτά είναι πειραματικά προϊόντα γονιδίων GMO. Η συμμόρφωση, η αποτελεσματικότητα και η σωστή αποθήκευση δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί.
Σήμερα 4/6/21 σε συνέντευξη τύπου στην Βουλή των Αντιπροσώπων έδωσαν αυτές τις εξηγήσεις οι :Δρ Marco Tiberti (πρόεδρος Ευρωπαίων καταναλωτών) ·Avv. Francesco Scifo (διευθυντής Ευρωπαίων καταναλωτών),Δικηγόρος Linda Corrias (Σύλλογος Ανθρώπων του Ελεύθερου Νου).
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, παρουσιάστηκε η ποινική καταγγελία που υποβλήθηκε στο εισαγγελέα της Latina και σε άλλους εισαγγελείς στην Ιταλία για την απάτη που βρίσκεται σε εξέλιξη εναντίον των εργαζομένων στον τομέα της υγείας, που ήταν υποχρεωμένοι να υποβληθούν στον αυτοαποκαλούμενο εμβολιασμό..

dimpenews.com

Back to top button